Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenom aby namísto žaluda nenastoupil šourek.
    V Česku není ani jediná autentická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".

    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Když dostane padáka pracující občan ČR má nárok max. na 3 měsíční platy(i při nereálnosti oněch průměrných 25 000,-) 75 000,-.Tito nadlidé, kteří pobírají v polostátních podnicích i při miliardových ztrátách 500 000,- měsíčně dostanou od našich politiků( ne od státu, ale politici nastavovali pravidla) 12 milionů. 24 násobek, co tak záslužného dělají tito trubci, že je k nim stát tak štědrý?To je důvod krácení platů, důchodů a škrtání v sociální oblasti.Hromada je stále stejná jen se jinak přerozdělí!!! Tak co ovčané už vám to docvaklo, kdo nás okrádá, jestli krize, nebo politici?
  • Ano, máte naprostou pravdu a netýkalo se to jen ČD. kromě toho mám pocit, že šéf ČD Žaluda si vybíral spolupracovníky do managementu dle jiných kritérií, než odborných.
  • Souhlas a každou Vaší větou...
  • No za ty peníze bych to taky vzala .Vždyt čím hůř tím lépe pak to půjde bud do insonvelce nebo bankrotu a koupí to bud rusáci nebo činani a to pak bude sranda na entou,,,,,
  • Zákoník práce platí pro ty co pracujou. Mana-žer je tu od toho, aby požíral manu.... *1*
  • Aby mohl dříve někdo pracovat na ministerstvu dopravy musel mít požadovanou praxi a odborné vzdělání. Po roce 1989 se ministerstvo dopravy a České dráhy staly největším experimentujícím podnikem v naší zemi. Do řídících funkcí nastoupili zejména bankovní úředníci a další dopravě zejména železnici na hony vzdálení lidé. Tyto "kádry" vůbec nepochopili, že dráhy jako takové jsou v nadsázce organizací s polovojenským řízením, kde každý v provozu musí přesně vědět co má dělat, konat a ne diskutovat.
    Tyto kádry nastolovali jednu reorganizaci za druhou, jeden chaos za druhým. Nejvíce se o to zasloužili dosazení ředitelé jako např. Dopravních podniků vč. bankovního úředníka Žaludy.
    Jediná záchrana Českých drah je pouze v návratu odborníků, kteří problematice rozumí. Neodborníky je potřeba v plém rozsahu nahradit odborníky. Bankéři ať se starají o banky a nemotají se do věcí, kterým nerozumí. Být železničářem byla určitá stavovská hrdost a dědila se z otce na syna. Mělo vlastní odborné školství /učňovské, střední i vysoké/. Co je dnes. Spustlé stanice a nástupiště kde téměř nikdo není. Jestli by to takto pokračovalo, železnice postupně upadne do zapomenutí.
  • a co ten manažerský plat na dva roky.... tolik milionů.. kdopak to podepsal??????
  • Jancura for prezident,takove pracovite lidi ta lina chaska nepusti k veslu !
  • Ovšem někdo tomu xindlu dává hlas ve volbách. Že jo? Ovčane.
  • Vládne nám xindl, a ti co to dokáží chválit, tak patří k nim. Už se vzpamatujte, hlupáci !
  • Pro ty hrobníky naší země neplatí vůbec nic natož nějaké zákony.Špatný hospodář, znamená velké peníze,nevím jak je to možné..........
  • Prej ten Žalud *12* vině jedna dostane 11 miliónů za to že končí. Kdo z vás to má poté co je vyhozen ? Kdo ? No kdo ?
  • Žauda nejen že byl královsky placen, ale je i královsky zaplaceni jeho odvolání a to pouhými 24 platy!!!
    To vše za částku 12 mil korun! Tj. do nebe volající. Nevím jak může mít tolik odstupných platů? Snad Zákoník práce pro takovou svini neplatí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit