Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zivnost je uz v dnesnej dobe prezitok, status s.r.o. vyzera lepsie a je to predsa bezpecnejsie podnikat pod s.r.o. ako OCV pripadne SZCO, napr. ready made firmu viete kupit uz od 19 000Kč, ste ihned majitelem, nemusite na nic cakat a hned podnikanite, pri zivnosti musite cakat niekolko dni. Ak podnikanie nepojde podla vasich predstav tak nezufajte, stale su tu firmy ktore vasu zbytocnu s.r.o. odkúpia za peniaze. Takze v konecnom dosledku neprerobite.

  • Zase změna titulku v průběhu diskuse. Face liftu článku je třeba věnovat pozornost. To je zase pravda..😛

  • vanhorne

    Zlate casy pro zivnostniky z firmy ANO jsou tady a ne, ze jsou za dvermi. Bures uz nemusi hulakat na celou Ceskou Kotlinu, ze bude lip.

    https://www.stream.cz/adost/10030268-ministerska-koryta-a-odmeny-vs-ucitelska-bida

  • Babišovy se věřit nedá zrovna tak jako Kalouskovy,,navíc oba podpoří lživou a zlodějskou ČT 

    ANO se nepřipojí ke kritice KSČM a SPD. Podpoří výroční zprávy České televize.
  • poctivé podnikání, a stejné zdanění pro zaměstnance jako pro osvč, konec paušálům,konec danovým zlodějinám osvč,chci právní stát s poctivými daně platícími podnikateli +zpětné audity majetků osvč do roku1989 a srovnámí majetku s danovým přiznáním ....poctivost je ZÁKLADEM slušné společnosti 

  • zdanit podnikatelské zloděje osvč jako na západě, a zavést konečně progresivní zdanění vysokopříjmových jako na západě .nechápu proč už to tu nefunguje od roku 1989 ,samozřejmě kecy zlodějů ,podvodníků, parazitů osvč chápu ,nechce se jim platit daně jako je to běžné na západě rádi by dál ve velkém parazitovali na zaměstnancích 

    • Bolševiku, ty nechápeš vůbec nic, koněčně si napsal pravdu.

      Vy komouši by jste pořád někokomu ničili životy, bohužel pro vás už vaše doba skončila, budete jen hladově koukat jak se další generace těší z demokracie, svobody a tím i podnikání, ty si vylep do notýsku známky ROH a vzpomínej na budovatelská léta.

      •  chápu ,že poctivost pro vás znamená boševiky,rádi by jste neplatiuli státu nic, jako dosud , platit daně na západě je normální povinností poctivého člověka i podnikatele, a pokud placením daní znamená zničený život, potom mají život zničený všichni na světě po nichž státy požadují daně

        • Nick parUL je prostě nemocný. Každý nesouhlas redukuje na slovo "bolševik." Nikdy nenapsal nic konstruktivního. Inu, kde není.............

  • dzixy
    Protože je už konečně načase s nápravami křivd pravicových vlád, lze věřit, že tato vláda začne konečně s nápravami. Je již 5min. po dvanácté, nejvyšší čas. 
  • Největší výhodou dneška je, že ať se tu přeme a dohadujeme jak chceme - nikdo nikoho nenutí, aby to dělal.
    Každý ať si rozhodne podle svého, jestli chce makat jako OSVČ sám na sebe nebo někde u mašiny ve Škodovce nebo sedět na zadeli v kanclu za státní peníze. 

    Nic nemusíme.....

  • ...Dá se to Babišovi věřit?

    NEDÁ...

    • KIMCID

      rozveď

      • Neni treba,..

        • KIMCID

          tak že opět plkáš

  • OSVČ bude zřejmě platit zvláštní formu "výpalného". Na druhé straně by snad mohla mít OSVČ klid na svoji podnikatelskou činnost a nemusela by čelit trvalému nebezpečí uchvácení do spárů nelítostných babišovských  byrokratů. Živnostníci jsou životadárnou mízou pro naše hospodářství, bez OSVČ by měli existenční problémy i byrokraté ze státní správy, kteří dusí podnikatelskou činnost na základě své chorobné libovůle a i proto, aby prokázali oprávněnost své existence. Ovšem odvody živnostníků jsou relativně nízké a tak páteří příjmů pro stát zůstávají zaměstnanci, kterých je i daleko více. Malí živnostníci s ročním obratem do jednoho miliónu si zaslouží maximální úlevy a klid ke své poctivé práci. Stát by už měl přestat s praxí privilegizace škůdcovských parazitů (např. nepřizpůsobivých) a měl by konečně začít hýčkat ty občany, kteří v roli OSVČ jsou přínosem pro stát. Pokud chce stát šetřit peněženky daňových poplatníků, pak by měl razantně snížit příjmy u těch, kteří nejvíc mluví o projídání budoucnosti a přitom si nejvíc zvyšují příjmy na úkor státní kasy. Dovedu si představit snížení platů u poslanců a senátorů na polovinu.
    • dzixy
      Vejprstský, mýlíš se pokud píšeš, že podnikatele dusí " babišovští byrokraté". Byrokraté, kteří dusnili malé podnikatelé již nejsou u moci. Byla to dřívější várka mocných, kteří potřebovali byrokracii, aby mohli otravovat životy nejenom zaměstnancům, ale i malým podnikatelům. Pomáhali pouze "velkým" podnikatelům, kteří takto mohli krást podle libosti. Ponejvíce nakradli ODSáci a socialisté - původní zakladatele byrokracie u nás. Lze věřit, že se pomalu začne s obdobím náprav křivd všem, kterým dřívější vlády / bohužel pravicové / křivdily.
      • Aha.A proto je 2 nejbohatší "čech" bureš,který se nejvíc napakoval za čssd a za jeho vlády nám přibylo cca 40 000 úředníků.A sobě si zvýšil dotace na dvojnásobek .A neslyšel jsem,že před jeho vládou by stát zaklekával na podnikatele...

        • Mýlíte se. Osobně znám dva podnikatele "zakleknuté" "předbabišovským státem" do úplného zničení a několik "přizakleknutých". Publicita samozřejmě nebyla, ta se objevila až s Babišem.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit