Černošický úřad se brání Babišově žalobě, kterou chce premiér zastavit řízení o střetu zájmů
-
na v uradu cernosice musis bejt vostrej sadny dlihy srani !!! reknes jim to a je to !!!
-
"Ten hon "černošického úřadu"
Cernosicky urad si zaslouzi medal za statecnost, odvahu a vytrvalost s jakou bojuje proti zlu. Cesko mit tisic podobnych uradu, tak si uknourany agent STB Bures ani neprdne a jemu podobni take ne. 😀
-
"dneska je 13.říina?"
Patek trinacteho, je hloupa povera, ale divil byses kolik lidi na to veri a hned ti to dokazu. V Utery jsem volal domu sousedovi at mi posle par memory sticks. Dnes jsem mu volal jak to vypada. Rekl mi, ze balicek je pripraveny a hned v Pondeli ho posle. Ptal jsem se proc to neposle dnes, tam bylo 8 rano. Vis co mi rekl? Today is Friday the thirteenth, proto nebude nic posilat aby se neco nestalo, netaham te za nohu. Nekteri lide to dokonce berou neco jako svatek.
-
"Tak za prvé pan ing Andrej Babiš není pro nikoho žádný "Bureš"..."
Tak za prvé - Bureš si své druhé jméno vybral dobrovolně a podpisem ztvrdil. Donášel na spolupracovníky pilně, archívy to dokazují.
Kdo ho chce za to obdivovat, múže. Máme demokracii. jen by se dotyční neměli divit, až ta demokracie jaksi kamsi vyšumí....☹
-
Antone, dneska je 13.říina?
-
Tak za prvé pan ing Andrej Babiš není pro nikoho žádný "Bureš"...
Za druhé - jsem nucen opakovat, že paní doktorka Lenka Bradáčová si - jako
excellentní právník - nedovolí jít proti stávajícím právním předpisům
této země!
V opačném případě by jako vrchní státní zástupkyně i jako právník selhala...
-
Já Slavii Praha...
-
Ten hon "černošického úřadu" na pana ing. Andreje Babiše a hnutí ANO (bude líp) připomíná s dnešním datem - onen pátek 13.X.1307 (od něhož se podle některých theorií odvozuje rčení o "nešťastném pátku třináctého") kdy - v časných ranních hodinách - začalo rozsáhlé zatýkání templářů po celé Francii.
Templáři totiž vybudovali roku 1212 v Paříži na pozemcích darovaných řádu králem Ludvíkem VII. svou největší řádovou základnu - Templ (odtuď také jeden z názvů členů tohoto řádu - templáři)
Zároveň byl veškerý templářský majetek převzat královými zplnomocněnci - takže je evidentní, že hlavním důvodem bylo naplnit státní pokladnu, tímto panovníkem vykradenou, potažmo naplnit pokladnu Vatikánu, vyčerpanou válkami v Malé Asii, což byl cíl papeže Klementa V. - ten vydal - až 22. listopadu 1307 (v podstatě "s křížkem po funuse") bullu "Pastoralis praeminentie" určenou všem panovníkům v Evropě, v níž tento Svatý otec nařizoval - ve všech zemích - zatčení templářů, zabavení majetku řádu, včetně jeho předání do rukou církve (jak rytířů, tak - hlavně - peněz).
Rytíři - vzhledem k tomu, že jim byl znám obsah bully a katolickou církev ctili a za tuto bojovali, se nepostavili na odpor - takže jen ve Francii bylo zatčeno 5. 000 rytířů řádu, včetně velmistra řádu Jacques de Molay.
Zatýkání templářů a zabavení jejich majetku bylo papežem Klementam V. nařízeno též dalším evropským panovníkům - u nich se toto "nařízení" setkalo jen s malým ohlasem.
-
Fandím úřadu!!!
-
Konečně někdo,kdo se nebojí Bureše!Paní Bradáčová vemte si příklad a začněte konat.Rovnost před zákonem Vám nic neříká .Orwell měl pravdu s proměnou prasat!
-
To je Clint Eastwood a vytahuje Magnum 357, ta scena je z filmu 'Dirty Harry', zadny Bures. 😂