Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně někdo,kdo se nebojí Bureše!Paní Bradáčová vemte si příklad a začněte konat.Rovnost před zákonem Vám nic neříká .Orwell měl pravdu s proměnou prasat!

• Tak za prvé pan ing Andrej Babiš není pro nikoho žádný "Bureš"...

Za druhé - jsem nucen opakovat, že paní doktorka Lenka Bradáčová si - jako 

excellentní  právník - nedovolí  jít proti stávajícím právním předpisům 

této země! 

V opačném případě  by jako vrchní státní zástupkyně i jako právník selhala...

• "Tak za prvé pan ing Andrej Babiš není pro nikoho žádný "Bureš"..."

Tak za prvé - Bureš si své druhé jméno vybral dobrovolně a podpisem ztvrdil. Donášel na spolupracovníky pilně, archívy to dokazují. 

Kdo ho chce za to obdivovat, múže. Máme demokracii. jen by se dotyční neměli divit, až ta demokracie jaksi kamsi vyšumí....☹

• Obávám se, aby se to nestalo. Dávná moudrost říká: "Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu." A naši "bývalí" jenom převlékli kabáty, schovali rudou knížku (co kdyby se někdy hodila), "naprivatizovali si" co se dalo i nedalo, ovcím rozdali koblihy a naslibovali, že bude líp a jede se dál.

• Ing.Andrej Babiš chtěl působit v zahraniční misi tehdejšího 

Ministerstva zahraničního obchodu. Byla to šance na slušný

výdělek - působilo tam mnohem více lidí za stejných podmínek. 

Tam podpis a závazek spolupráce se stáťáky byl přímo - podmínkou výjezdu.

Ale díky tomu podpisu se dostal k materiálům, které mohl okopírovat pro 

SDECE - k materiálům o účasti těch českých zločinců z StB na atentátu 

ve Strassbourg, 

• Fandím úřadu!!!

• Já Slavii Praha...

• Stále tady čtu pan Babiš, když je to ve skutečnosti soudruh práskač, gauner a agent Bureš.

•  Antone, nějak si zapomněl, že přidání nebylo z jeho, ale z cizího, a to on rád. Ty dluhy co vytvořil zaplatí Bureš a Burešfert kdo?

• vanhorne

"zaplatí Bureš a Burešfert kdo?"

Bohuzel, zaplati to i ti co Buresovou 🍩 nezmoulaji a neohlodavaji .

• Kterého Bureše máte na mysli?

Ono "přidání" bylo na základě materiálů z vlády, jmenovitě z Ministerstva financí,

schváleno Parlamentem České republiky - i proti obstrukcím Kalouska a ODS,,,

Čili - z kapsy pana ing. Andreje Babiše, rozhodně nikoli... 

• Tak Antone, to nebylo z hlavy agenta, soudruha Bureše? Tak proč mluví stále my jsme zařídili, já jsem udělal? Fandím úřadu, aby došlo k jeho exemplárnímu potrestání. Jen ať táhne na Slovensko. Tam ho určitě budou bránit.

• Sang 14/8 2021, ing Andrej Babiš bao  thêm bàc... ! ! !

Hà Tĩnh ghi nhận thêm 14 trường hợp dương tính, 

là người từ TP Hồ Chí Minh và các tỉnh phía Nam về,

đã được cách ly trước đó ing. Andrej Babiš...

• Pane kolego, nějaký ten cizí jazyk ovládám, takže v různých cizích zemích jsem schopen se domluvit. Ale tento jazyk, nevím, jestli je to čínština nebo korejština, ten bohužel neznám. Znalost tohoto jazyka je třeba ocenit, ale obávám se, že běžní návštěvníci tohoto diskusního fóra tomu sotva porozumí.

• vanhorne

"Ale tento jazyk," 

Vietnamsti soudruzi dekuji soudruhu Buresovi.😀

• janaku, to je vzkaz v patlamatilce jak mluví Bureš? Napiš to taky pro nás česky. Nebo tak mluví agenti? Já se už nedivím, že se zeMAN vždycky ozve až za tři a více dní, než mu seženou tlumočníka, Nejedlý zná jen ruštinu.

• vanhorne

Pryc s agentem 🍩!     http://imgway.cz/v/2rRL.jpg

Lide se zdravym usudkem a smyslem pro spravedlnost, by meli Cernosicky urad podporit v jeho boji proti Buresovi. Cernosicum 👍👍!😀

• Ten hon "černošického úřadu" na pana ing. Andreje Babiše a hnutí ANO (bude líp) připomíná s dnešním datem - onen pátek 13.X.1307 (od něhož se podle některých theorií odvozuje rčení o "nešťastném pátku třináctého") kdy - v časných ranních hodinách - začalo rozsáhlé zatýkání templářů po celé Francii.

Templáři totiž vybudovali roku 1212 v Paříži na pozemcích darovaných řádu králem Ludvíkem VII. svou největší řádovou základnu - Templ (odtuď také jeden z  názvů členů tohoto řádu - templáři) 

Zároveň byl veškerý templářský majetek převzat královými zplnomocněnci - takže je evidentní, že hlavním důvodem bylo naplnit státní pokladnu, tímto panovníkem vykradenou, potažmo naplnit pokladnu Vatikánu, vyčerpanou válkami v Malé Asii, což byl cíl papeže Klementa V. - ten  vydal - až 22. listopadu 1307  (v podstatě "s křížkem po funuse") bullu "Pastoralis praeminentie" určenou všem panovníkům v Evropě, v níž tento Svatý otec nařizoval - ve všech zemích - zatčení templářů, zabavení majetku řádu, včetně jeho předání do rukou církve (jak rytířů, tak - hlavně - peněz).

Rytíři - vzhledem k tomu, že jim byl znám obsah bully a katolickou církev ctili a za tuto bojovali, se nepostavili na odpor -  takže jen ve Francii bylo zatčeno 5. 000 rytířů řádu, včetně velmistra řádu Jacques de Molay. 

Zatýkání templářů a zabavení jejich majetku bylo papežem Klementam V. nařízeno též dalším evropským panovníkům - u nich se toto "nařízení" setkalo jen s malým ohlasem.

• vanhorne

"Ten hon "černošického úřadu"  

Cernosicky urad si zaslouzi medal za statecnost, odvahu a vytrvalost s jakou bojuje proti zlu. Cesko mit tisic podobnych uradu, tak si uknourany agent STB Bures ani neprdne a jemu podobni take ne. 😀

• Daj-li mu medajli, nedaj-li...

Ale třeba  Krejčířova vila v Černošicích zůstává "na ocet". Exekutor haciendu

neprodal ani na šestý pokus. 

To o schopnostech místního úřadu moc nesvědčí...

• Antone, dneska je 13.říina?

• vanhorne

"dneska je 13.říina?"

Patek trinacteho, je hloupa povera, ale divil byses kolik lidi na to veri a hned ti to dokazu. V Utery jsem volal domu sousedovi at mi posle par memory sticks. Dnes jsem mu volal jak to vypada. Rekl mi, ze balicek je pripraveny a hned v Pondeli ho posle. Ptal jsem se proc to neposle dnes, tam bylo 8 rano. Vis co mi rekl? Today is Friday the thirteenth, proto nebude nic posilat aby se neco nestalo, netaham te za nohu. Nekteri lide to dokonce berou neco jako svatek.

• I am affraid you are right. "The stupidity governs in all the world." That is said in our country. 😉

• Na tom pátku 13. něco fakt bude. Mám důchod 13. ale tento měsíc jsem dostal důchod o den dřív.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit