Přejít na výpis diskuzí
Čerstvá pravda o Zemanovi: Zasvěceně a bez poklon
4.4.2013 | red
33 příspěvků
-
Když se na to dívám nestranně tak vidím ,že za těch pár dnů udělal více než Klaus za celé funkční období. *3* Pokud to bude pokračovat tímto tempem a stylem tak se nemáme za co stydět.
-
Je to pouze jeden z gaunerů,kteří se po údajné revoluci prolhali k moci a jaké bude nucena mladá generace,za to ,že ji budou předávat rozkradenou a rozprodanou zemi a navíc astronomicky zadluženou,co nejkrutěji potrestat.
-
-
Víš,že mi to je jedno.Když mladá generace chtěla volit cizáka,který nevím jak je možné,že ještě dělá MZ a jeho žena se naučí raději svahilsky a ne česky,když ho sem přitáhl Havel,aby porušil Benešovy dekrety a vrátil majetky.Jsem rád,že zbytek okradených slušných lidí se vzepřel a navrhl Zemana na presidenta.Ten je lepší ekonom ,než teoretik z prognosťáku Klaus.
-
Souhlas. Je to praotec všech novodobých gaunerů společně s Klausem ( i když ten je možná pramáma)..
-
-
panove... muj prezident to neni ale nebudu plivat po nem jako Vy..to neni od Vas hezke..Mate-li problem tak prosim vecny a at to ma nejakou hloubku..
Pokud ma moznost neco zmenit ( a ja mu moc sanci nedavam..) tak budu jen rad..Zatim se drzi ..i kdyz s jeho apetitem 60 cigaret denne to vidim velice spatne.. -
-
Je prezidentem ČR. Váš prezident není pokud nejste občanem ČR.
-
-
Je to zatím nejlepší president po převratu k horšímu v roce 89.
-
-
Ten populistický, sebstředný, prolhaný dobytek?????
-
-
Do očí by jsi mu to neřekl ty hrdino *1*
-
-
To by mu do očí neřek protože by dostal od něj takovou že by skončil na IPce!! *3*
-
-
-
Souhlas ale spíš ten nejméně špatný?! *5*
-
-
Konečně přišel rozumn.ý prezident--- pan Zeman. Který obrátil co ten starý dědek zavrhoval. Takový ekonom Klaus a kde přived tu naši republiku k bankrotu a k rozkradání z jeho ODS.
-
Má velkou zásluhu na převratu a lhal!Nebo je snad pravda co slintal na Letné?Kde jsme dnes,kde je to co slibovali?
http://www.youtube.com/watch?v=01r2INhKZoc -
-
Na co si naříkáš? Uč se nové věci, pracuj, šetři, máš všechny možnosti otevřené. Svobodný člověk se o sebe postará. Jenom nesvéprávný jedinec potřebuje nějakého vůdce stáda.
-
-
Tak bejt lepší prezident než hradní despota a hrobař vlasti premiér Klaus není zas tak těžký. *1* *1* *1*
-
Každý spolek má dříve nebo později větší, či menší problémy. Kritéria jsou daná, ale každý hráč je jiný.
-
Ježíš vy tu zase melete zvratky .... Co ste dělali minulých 20 let?
-
-
Co je ti po tom, šmejde estébácká!
-
-
Tímhle nikoho neurazíš, pouze upozorníš na své nízké IQ *1*
-
-
-
EU nebo RVHP něco mi to připomíná!
-
-
Mě také ČSSR tam něco v RVHP znamenala vč.NDR a MLR.Dnes jsme odpad EU.
-