Přejít na výpis diskuzí
Češi by jim mohli závidět. Migranti mají lepší zdraví než většina z nás
4.9.2016 | Vojtěch Ondráček
97 příspěvků
-
Jakou mají zdravotní pojišťovnu?v Čechách je spousta bezdomovcú s dluhy za zdravotní pojištění.Jestly existuje spravedlnost tak by měly mít velký uvítací dluh a exekuci na plat.Je tu totiž i bez nich spousta lidí kteří nikdy nebyly u lékaře a mají statisícové dluhy za pojištění.Ale samosebou tady vládne dvojí metr,kdo dřel a bojoval celé generace za svůj majetek,je horší než Arabský národ který nechtěl nikdy spolupracovat.Za posledních tisíc let na tom mohly být stejně jako Evropané.Proč nejsou?nikdy nehodlaly poslouchat ani slovo.Tady si moc na úrovni žít nemohou,už jen kvůli těm dluhům které by měly mít.
-
Jsi dokonalý potrat, bijče blbče. *15*
-
-
... jsem adoptovaný potrat, tak se na mne nehněvej :)))
-
... pěna u huby primitiva, přesně proto čutám s póvlem jako ty, ty ubohý blbe :)))
-
-
jsem debilní teplouš, žádný stránky nemám a nikdy mít nebudu, moje IQ plný senkruvny mi to nedovolí
-
-
zlejBTWjurotrolle tvá sebekritika je celkem dojemná, jsem rád, že jsi se dal do sebe *3*
-
-
Ani náhodou nepolezu Simoně do kalhotek, smrdí.
-
Nikdo po mě nemůže chtít, abych chodil se Simonou. Pořád mě píšou její rodiče
-
-
-
Bodejť by neměli. Tam je nekrmí chemickým odpadem jako ty v EUSA. *3*
-
... u nás v chlívku je chytřejší jen kňour Véna, jen kdyby tolik nekouřil, brzy chcípne :)))
-
Ano dojemná kritika, to mám ráda. Já jako lesbička, invalidní lesbička jsem nezahodila flintu do žita a pořád žiji na plné pecky. Prostě, kdo umí ten umí. Děkuji mnohokrát všem na Tiscali
-
... póvl docucal své krabičáky z akce v Penny a je klid :)))
-
-
... zmůže se pouze na primitivní potvrzování své ubohosti zoufalým hlasováním :)))
-
-
... jsem zklamán dětinskými návštěvníky s primitivními projevy zde, póvl strašně nudí :)))
-
-
ano, nudíte.
-
-
... nepochopím hloubku tuposti primitiva, který svými hlasy dává najevo svou ubohost :)))
-
-
co chceš chápat, když jsi pitomeček
-
-
... snažíš se, ale mou radost z tupce nemáš jak zkazit, ty nulo :)))
-
-
ty prase máš radost nanejvýš z plného koryta. Tak tady nemachruj - nevíš o čem píšeš.
-
-
-
-
... čau, vypatlanci :)))