Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velvyslanec? Spíše lobbista zbrojařských firem, který přijel, jako hodný tatík, pokárat zlobivé dítko, které se málo snaží. Přátelé, je to humus. Nejprve se agent Havel zasadí o naprosté rozvrácení českého zbrojního průmyslu, potom stát politici naženou do vojenského paktu pod vedením USA a následně jsme nuceni stále více zbrojit a zbrojit a dávat na výzbroj armády víc a víc prostředků. A takhle to půjde do nekonečna i kdyby 99% lidí mělo žít z minima.
    • Taky bude prosazovat Westinghouse.
    • 100% souhlas. A ženomuž Alina se může jít vycpat.
  • Nehorázná drzost od skurven ho žiďáka.
    • Putin je žid ???
      • Putin ne, ale ti z Ukrajiny, zebrajici o podporu NATO - Jasenjuk i Porosenko ano. A jejich nejvetsi "opora" Kolomojskyj jakbysmet. Jenze ten "ma problem": "diky" extempore jim
        vyzbrojenych bojuvek tzv. NG proti donbaskym zidum mu hrozi odneti israelskeho pasu a tak ted couva. *3* *1* *1* *1*
  • UŽ VíTE PROČ JAKO PRVNí VĚC PO SVé INAUGURACI HAVEL NECHAL ZRUŠIT VÝROBU VÁLEČNé TECHNIKY NA SLOVENSKU??No proto,abychom ji za dvacet let poté mohli nakupovat od USA za Dolary a mohli být světoví. /// Teď jen budu čekat,až mi nějaký "vysoce vzdělaný admin" == původně tam bylo jedno slovo == začne nadávat do komoušů (i když jsem nikdy komouš nebyl, nejsem,a nikdy ani nebudu) ///
    Kdesi jsem četl,že Američani jsou jen navonění Rusové.Něco na tom asi bude.
    • Nepovídej, bolševický bastarde ve službách kuního ksichtu s prasečíma očkama!
    • A on byl V. Havel nějaký monarcha, car, který by o tom mohl rozdovat? Nebyl to pouhý kladeč věnců, jak se sám charakterizoval?

I když se Rus navoní, tak z něho nebude Američan, je to stále Rus, obyvatel stepí. *1* *1* *1*
      • A ty kdyz se petkrat navonis bude z tebe cejtit Eintopf. *1* *1* *2*
  • ADMINE SPISOVNé SLOVO MI NEPROŠLO.Ptám se jak mohou u jiných diskutérů projít slova jako:k.o.z.o.m.r.d,=,z.m.r.d.o.b.o.l.š.e.v.i.c.k.ý= v.e.l.v.y.s.r.a.n.e.c=s.r.a.č.k.y= a taky jiná.
  • Naprosto vyhozené peníze.Jugoslávie se bránila statečně, ale nebylo ji to nic platné.USA dávají na válku více peněz, než celý zbytek světa dohromady.Řešením je jedině lubrikační krém a dobrý žaludek.
  • Třetí světová válka je bohužel za dveřmi.
    skutecnosti.cz/.../
  • Pamětníci jistě vzpomenou na 24 hodinové směny za 120kč měsíčně jako záklaďák jsem dělal úplně všechno na co si lampasák ne bo první rok mazák vzpomenul.Dnešní profi vojsko je až na pár jedniců banda flákačů kteří neudělají ani fyzické testy.Jejich životnost je cca 2 hodiny v případě konfliktu.Samozřejmě je zde úzká skupina odbotrníků ale ta to nezachrání.Myslím že peníze co dostávají jsou až až ve vztahu k ostatním pracujícím .
    • dobrý z m r d je taky šedivák pavel,který dostal od američanů nějakou funkci,prohlásil,že rusko je nepřítel,od kdy je nám rusko nepřítelem???
  • Neváženej americkej velvyslaneckej trotle, nech si své kydy na koledu.
  • Tak koukam , ze nam sem USraelci posilaji same zidovske alegoricke vozy.
  • Takto se vyjadruje známý britský novinář k šílenství co provádí Obama - např. na Blízkém východě.

Britský novinář z deníku The Telegraph Peter Foster kritizuje přístup amerického prezidenta Baracka Obamy k řešení krize v Sýrii a Iráku. O vzestupu Islámského státu prý Obama dobře věděl a přesto proti tomu nic nedělal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit