Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela slušný výsledek pro ANO.Škoda že ODSáci zabrali 4 židličky.Modrá chátra potřebuje kopat a kopat.Pohroma je, že křiváci lidovci urvali 2 židle.Socani právem ostrouhali. Nikdo nelituje.Zavedené vyžírky budou v Bruselu dál parazitovat.
    • Máte zajisté pravdu v kopání že Ááááno - pouze nějak uniká souvislost s modrými židlemi. Nevšim jsem si že by komouš.konfident, megazlodějský dotační podvodník Bureš/babiš seděl na modré židli.

      A že by skopat a nakopat potřeboval jak sůl je nepochybné aby ten křivácký vyžíračský parazit jakým zcela jistě  je skončil tam kde má své skutečné místo - v teplákách na Borech.

      • Chacha Nováku! Zatím je to tak, že ty lopata tady vykřikuješ a běsníš k všeobecnému veselí. Pozdě a zbytečně. Ty jsi z té pouliční chamradě, co?

  • jsem asi něco proved slovo opilec nebo Japočech je asi hodně proti srsti korektora či se pletu?Že by proti evropská cenzura?vypadá to že se blíží doba spotřebního komunofašismu kde je jen ten jeden názor správný.

    • Pan Jégl zde před časem poukázal na to, jak odporné je mu chování nácků. Nu, "Japočech" signalizuje podle vás co? Není to tedy "proti evropská" cenzura, jak se bojíte, ale naopak proevropská. Měl byste být spokojen.

      • Pavel.Jegl

        Pane Filie debatujete o něčem, co jste v diskusi ani nepostřehl, neboť to bylo smazáno. Pokud na těchto stránkách bude někdo projevovat radost nad tím, že už kdosi hnije v zemi, a nemyslí Hitlera či podobného netvora, smažu příspěvek, jedno zda má šifru Kimcid či Filius. S tím se ale skryje celé vlákno. Vůbec nejde o evropskou nebo protievropskou cenzuru. Děkuji vám, že jsem podobná svinstva ve vašich příspěvcích nezaznamenal.

        • Přiznám se, že vašemu příspěvku v kontextu k mému nerozumím. Stane se.

    • Pavel.Jegl

      Váš příspěvek byl smazán s celým vláknem na kvůli hulvátské reakci KIMCIDA. Systém neumožňuje mazat ve vláknu selektivně.

      • neděláte dobře a domnívám se že příspěvek byl silně proevropský a bohužel jeden pán řekl že některé názory může říkat až v důchodu a to byl nejvyšší představitel NATO , to je špatně ,protože kam se kouknete všude samá korektost a autocenzura at v práci nebo na úřadě a podle toho to taky vypadá , neb nejlíp se mají bezdětní karieristé co jen přikyvují  a kam to povede na to si odpovězte sám!!!!!Klidně bych Vám to napsal , ale asi by to bylo na smazání.

      • KIMCID

        jaké konkrétně hulvátské???

        Novák tu uráží kde koho a to je v pohodě? A já nepoužil ani sprosté slovo, tak jaké přesně a bez lží!

        • Pavel.Jegl

          Z vašeho výroku: ... hnije pod zemí...

          Už ho prosím neopakujte. Děkuji. 

          A pokud chcete pokračujte v diskusi. Ale ne o tomhle.


          • Můžete mě , prosím, napsat proč jste smazal můj dopis, který jsem Vám psal a který obsahoval výtku k Vašemu velkopanskému chování ohledně cenzury příspěvků v diskusi ?
            • Pavel.Jegl

              V diskusi k tomuto článku jsem žádný příspěvek od TOMy231 nemazal. Pal jste ho pod touto šifrou?

              • Reakce na příspěvek:

                asi se to nějak odpařilo
              • Reakce na příspěvek:

                ano, jinou ani nemám.
          • KIMCID

            jasně Občan,bbbbb,Novák tu můžou urážet kde koho,hlavu státu,premiéra,lidi co je volili,oni sami několikrát posílali současnou hlavu státu do hrobu.A to je v pořádku.Já napíšu svůj svobodný názor na člověka co neuznávám. Je to podle vás  hulvátství a smazáno.

            Vaše představa demokracie je dost pokřivená.Ale o od vás čekat vždyť už nejste ani novinář jen kopírovač článků.A hlavně si nestojíte za svým když mažete i své výhrůžky. Doufám že odvádíte hlídacímu psu výplatu :D

            • Ty máš taky reakce jak malej kluk  " on krade, tak já můžu taky "
              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                To je možné ale buď všem stejně.Nebo to nemá žádný smysl.

            • Hele kime tvoje názory nemusím zejmena co se týče Zemana a Babiše, ale abys mi mazal příspěvky - tos přehnal🙂🙂🙂To je docela gol nemyslíš ?Oni už nás budou mazat i za reakce a obrat hnije pod zemí je v souladu s přírodou neb tlející tělo nebožtíků skutečně napadá hniloba a je to v souladu s přírodou neb tato rozkládající hmota žehná novému životu,takový je koloběh a příroda neplejtvá.Tak mazánku cenzorům zdar a buď hodný ,já už tolik času na diskuzi nemám.Pak že lidi s rozdílným názorem nemají nic společnýho,máme -korektora.Všimni si jemné mluvy nikoliv cenzora.To jsem si ty vlákna ani nepřečet.

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                Díky. Já taky Zemena a Babiše(nejsem jejich volič) nemusím, ale místní plátek Tiscali nemá nic jiného na práci než do těchto dvou tepat.Jiné téma je nezajímá.Naštěstí sem chodí tak málo lidi že ty kecy čte tak 20 lidi nic víc.

                • Reakce na příspěvek:

                  Až nás budou mazat roboti bude to horší ,asi pujdem na pivo.Takhle je to ještě furt reakce člověka neb i korektor je zatím člobrdíček🙂

                • Reakce na příspěvek:

                  Nelze si nepovšimnout jednoznačných sympatií redakce k pražské galerce (pardon demonstrantům za demokracii tu toho, jindy onoho) a až patologické nenávisti k současnému establishmentu. 

                  Ale s tím už je jaksi počítáno.

                  Nikdy jsem nečetl zesměšňující nebo kritický článek na osoby z tzv. "opozice."

                  Ale každý má na výběr co bude (v mezích zákona) psát, publikovat a každý má také svaté právo to buď číst nebo nečíst. 

                  • Reakce na příspěvek:

                    Každý novinář,  který je zaměstnanec, není nezávislý, ergo, je závislý na svém zaměstnavateli a tedy podléhá jistému směřování toho kterého média. Přitom tento stav vlastně popírá činnost novináře jako takového, protože informuje cíleně ve směru ideologie, kterou zastává majitel média a výsledkem je manipulace veřejnosti jednostranným zaměřením. 

                    Novinář by měl také především dodržovat daný novinářský kodex, a ne pouze se v určitých médiích ohánět kodexem pro diskutující, což se neděje ani omylem. Společnost má být informována pravdivými informacemi, a názor na tu kterou věc si už má každý jednotlivec společnosti vytvořit sám. Vytváření "kodexů" pro diskutující občany je svým způsobem už projev cenzury. Tyto umělé a hloupé kodexy nikoho nezmění. Jen technicky vzato neumožní sdělit to, co si každý myslí. A každý je odpovědný za své konání, k tomu jsou vytvořeny ne kodexy, ale platné zákony.  Žádné médium nemá oprávnění vytvářet něco jako "zákony"-tedy -kodexy. Porušuje tímto naši Ústavu,kde je jednoznačně sděleno, že cenzura je nepřípustná. A o tom, zda došlo k nějakému porušení zákona, máme odpovídající kompetentní orgány. Nikoliv novináře. Vytvářet tedy jakési "vlastní právo ve veřejném  právním prostředí" je protizákonné. A je nesmyslné tvrdit,že každé médium si může vytvářet vlastní právní prostředí, třeba prostřednictvím "kodexů", které musí veřejnost dodržovat. Nemusí.Kodexy nejsou nad zákon a ani nejsou žádnou právní normou. 😈

                  • Reakce na příspěvek:

                    Nenávist k úspěšným, není to údajná typická česká vlastnost? Redakce ona pak bude zřejmě echt česká.

                    (Aby bylo jasno, úspěšnost v politice není to, co mi imponuje.)

  • Omyl pane Jégle, nebo záměr? Češi hlasovali pro EU, ne pro Evropu. A ad absurdum, vždy se našli se tací, kteří ve skutečnosti hlasovali a budou hlasovat více pro Afriku, než pro Evropu. Ono to "více Evropy" naplněním více z Afriky je přece pitomost, že? 😈

    • Pavel.Jegl

      "Češi ve volbách do Evropského parlamentu hlasovali pro Evropu (potažmo Evropskou unii), Britové pro... "


      • Divní Češi: Evropě spílají, pak pro ni hlasují..........................nadpis článku, tečka😈

        Evropa není Brusel.😈

        Evropa je světadíl, "evropská unie potažmo" je politický projekt. Světadíly přetrvají, politické projekty padají. PRO naše členství v "EU" jsem nehlasoval. 😈 Ale pro CZexit hlasovat budu, až bude i u nás demokracie, ta pravá, bez nefunkčních škodlivých přívlastků, jako  je "liberální" a dojde k naplnění Ústavy v Referendu.😈 


        • Pavel.Jegl

          ... analogicky: Británie také není Spojené království přesto tento termín používám a budu ho používat

          Amerika není USA, přesto používám

          Brusel není Evropská unie - přesto občas používám...

          ... etc, tak bych mohl bych pokračovat.

          Tiradore, jděte k šípku se svým hnidopišstvím a diskutujte k obsahu.

          • Ztrácíte rovnováhu? A ještě se chlubíte "tímto vysvětlením"? K tématu to je a docela zřetelně. Evropa a Evropská Unie jsou dvě rozdílné věci. To jen Vy takto cíleně manipulujete a podsouváte Vaše nesmysly.  Evropská Unie není Evropa. My nemáme kam a proč směřovat, když jsme více jak tisíc let v Evropě. V křesťanské a bílé Evropě. Kterou dacani z EU přetvářejí diktátem, v Africkou a muslimskou  Unii. Ta podpora tam evidentně je. A ta zášť proti vlastním tradicím a tisícům let historie taky. Já hájím naše tradice  a Vy nové pořádky, které jsou v protikladu naší historie, společnosti a odkazu předků.  Za peníze. Já z přesvědčení. 😈

            • Pavel.Jegl

              Good Luck!

              • Reakce na příspěvek:

                "You too!"😈

                • Reakce na příspěvek:

                  ja nerozumět tšesky co vy dva povídat?🙂Jsme v České republice nezdá se Vám,doba jazyka německého je pryč,pak přišel imperialismus jazyka ruského a dneska se posíláte někam jazykem americkým ,je to normální?Co hrdinní Evropané .?

      • Pouhým citátem nesmyslnost věty obhájit nelze.

        Ivan Vyskočil: "Byli slavní, vlastně potažmo slavní. Jarda například znal režiséra Hřebejka." (Citát z knihy Vždyť přece létat je snadné, MF, Praha 1963, upravil pro snazší pochopitelnost filius.)

      • KIMCID

        Britové? Oni přece odcházejí proč by je to mělo zajímat.

        • Pavel.Jegl

          ... zkrátka proto, že ještě neodešli.

          • KIMCID

            Vy si kupujete lístek na vlak kterým nechcete jet?

          • No kdoví jak to s tím "odchodem" bude. On už není středověk, i když mnozí obyvatelé ostrovní říše v něm svým myšlením stále spočívají. Ona ta splendid isolation v dnešním globalisovaném světě už není ono... 😀

            • Nech to na Britech. Je to pouze jejich věc. 😈

            • KIMCID

              No tvoje zbytečná starost.

  • Těžké chvilky přicházejí pro prasiče zdejších stránek, nějakého Nováka.V reálu beztak příslušníka té pouliční chamradě co vyřvává po Praze.Tak to vidíš drbane, tolik jste se v ulicích nahulákali a ono nic.Ani nic nebude. Copak lůza z ulice tady rozdává karty?A zas s nimi Nováku můžeš vyrazit do ulic. Krásně se ve zprávách kouká na zmatený lumpenproletariát jak chce v ulicích  nový svět. Takový ten ODSácký TOPácký. A on nepřichází.

  • Tak on ten výsledek může značit zcela něco jiného než si z toho prosťáček s plochým mozkem může odvodit. Možná to spíš svědčí o tom, že hlupáci volí komunistického zločince, který jim maže med kolem huby, proto aby měl mandát k tomu, beztrestně je okrádat a nakonec přivést tuto zemi, kde je cizákem, k ekonomickému krachu. Je to jenom metoda odkoukaná od podobného grázla - Adolfa Hitlera. Jejich metody jsou si hodně podobné. Rozdíl je pouze v tom, že Hitler, ač magor, byl fanatický germanofil, kdežto Bureš je jenom zapáchající morální, kolaborantská sedlina nejhorší sorty.
    • 10.000.000.000% přesně. Lépe současný stav vyjádřit nelze.

      Jen jsem ještě zvědav až se k výsledkům někde vyzvrací ta kreturní hnída z Hradu.

      A ty pšouku KIMCIDE - nezpomeň se svým blábolem připomenout, že ta kretura zzeMAN není na hradě ale hnípá a ch...ípá v Lánech.

      • KIMCID

        rudá špíno už si to pamatuješ tak že to mělo efekt ti to připomínat. :D

      • tak tak

  • Nepřikládal bych těmto volbám vyšší váhu, než jakou ve skutečnosti mají.

    V průběhu dalších pěti let jistě nebude problematika EU tvořit páteř problémů České republiky a běžnému občanovi republiky zase výsledky tolik osrdím nezahýbají. Bude to pár dnů "potrava" pro žraloky z médií a pastva pro všelijaké politology, ale život náš to příliš neovlivní.

    Jen pár stabilních vyžírků má opět na pět let napuštěný kalný rybníček. Ale taková je cena demokracie.  

    Naši přeplácení europoslanci budou moct tak akorát (souhlas se článkem) uklízet nádraží v Kotěhůlkách. 

    Při této volební účasti to pranic nevypovídá o preferencích obyvatel pro parlamentní volby. Zpovykaná Praha a její disciplinovaní demonstranti se mohli zviditelnit - a prostě to udělali. A (pan nebo paní) Pospíšil má vystaráno. Děkujeme moc. 

  • Jedné věci nerozumím. Podle konspiračních teorií prý volby v USA v Evropě, i u nás prý má pod palcem Rusko. Prý způsobili zvolení Trumpa, Zemana a pohoření Top a ODS já nevím koho ještě. Rusko prý chce rozbít EU. Jestliže mají ruští agenti takový vliv, jak se tvrdí, proč protievropské strany ve volbách propadly? 😯 To nechápu......kde udělali protiruští demogratyčtí konspirační teoretici chybu?

    • vanhorne

      "Rusko prý chce rozbít EU."

      To neni zadne pry ani konspiracni theorie.

      • "Rusko prý chce rozbít EU."

        EU by bylo možno snad opravit - co nefunguje, je velmi pravděpodobně již rozbité.

        Pokud správně chápu smysl vašeho příspěvku, Rusko chce rozbít EU, aby mohlo dál nerušeně obchodovat s Německem?

      • Omlouvám se za nepřesnou diagnostiku. Správnější definice zní Paranoia a Stihomam. Jinak ovšem příznaky a metodika léčby jsou podobné....😯 

      • Paranoidní schizofrenie se prý dá léčit......je ovšem otázka postupu a účinnosti.....hlavně se ovšem nesmí přehlížet varovné příznaky a je nutno pohotově navštívit odborníka

    • Pavel.Jegl

      Nevím, jaké konspirační teoretiky či konspirační teorie máte na mysli.



      Podstatné však je a vždy bude, aby ‚podstatná‘ část lidí dokázala odlišit zrno
      od plev.





       

      • No pokud si vzpomínám, valilo se to na nás ze všech stran. 🙂 Že prý Rusové ovlivnili americké volby, snad i britské referendum, volby u nás, všude prý sami "ruští trollové" člověk aby se bál podívat pod postel, že prý tam na něj jukne ruský agent. Skoro by člověk věřil té naší propagandě, že Rusové zavinili i vyhynutí dinosaurů a třicetiletou válku.  Prostě hysterie padesátých let o imperialistických agentech jen obrácená o 180 stupňů. Inu každý režim má své pohádky, že...? 

        • vanhorne

          " člověk aby se bál podívat pod postel," 

          Tak se pod ni nedivej a budes mit klid.

          • Čéče ty seš hlava votevřená. Až se zdá, že ti vypad mozek....😉

  • O tom se přece zpívá v Prodané nevěstě od Mistra B. Smetany:

    "Věrné naše hlasování..."

  • KIMCID

    Je více jak zajímavé, že konfident StB a agent bývalé sovětské KGB Štětina, krycím jménem "Plavec", tam nikomu nevadil.No naštěstí se tam nedostal tak že dobré.

    • Zajímavé to moc není. Je to normální praktika všech totalitních "bezpečnostních " složek, kdy pod nátlakem, vydíráním, terorem a jinými zločinnými praktikami získávají tzv. spolupracovníky. A v celé množině těchto agentů se pak najdou skupiny těch pasivních, tedy z donucení, a těch aktivních a horlivých, co by udali i člena vlastní rodiny. Sám jsem podobnými praktikami prošel od vyhrožování existenční likvidací, odebrání dětí a jjným nátlakem, až po krimanalizaci osoby. Když jsem tomuto všemu nepodlehl, nabízeli mě vstup do KSČ, nový byt a vedoucí funkci ve firmě. Děkuji Bohu, že jsem se nenechal zlomit a přiznávám, že ve chvílích zoufalství už jsem nalomený byl.
      • Rozumím. Také jsem si prošel podobnou anabázi. Kdo ví, jak a kde bych skončil, kdyby se neudály ony historické události v roce 1989. Jen malá oprava, asi nešlo o místo ve "firmě". Tu by Vám soudruzi určitě nenabídli. 😈


        • Ale ano, nabídli. Na mou duši.🙂

          • Tak to mne ale vážně zajímalo, o kterou firmu šlo?  Obecně firma je spojena se soukromým vlastnictvím a za účelem zisku....No, nechám se překvapit. 😈

            • Záchranná služba hl. m. Prahy. A měl jsem tam přiděleného osobního fízla.
              • Reakce na příspěvek:

                No jo, ale to nebyla tehdá firma....ale jako úplatek, docela dobrý.😈

      • KIMCID

        Klobouk dolu za nervy.

  • Pane Jégle, dík za výstižný přehled.

    Dovolím si uvést několik svých vlastních postřehů.

    Je ostudné, že se z ČR dostal do EP člen organisace podle zákona zločinné a opovrženíhodné, byť už jenom jeden! Ti rudokožci sice inklinují k východním stepím, ale tam posílají rudé ovce, sami se raději cpou do Bruselu. Holt kšeft je kšef, nebo spíš koryto je koryto. Nebo že by tam chtěl hlásat socialismus, rudý (od krve), nikoli hnědý (od...)?

    Chvályhodné je, že ubyl počet těch nesvéprávných a zvýšil se počet zúčastnivších se voleb. I když je mezi nimi vysoký počet ovcí, které za koblihu budou robotovat a pomáhat přeměnit ČR na Agrofert.

    Tak a teď se do mne "diskutéři" pusťte, ať řeč nestojí. 😛

    • josef.chmela

      Také bych to chtěl mít tak jednoduché v mozku jako ty. Ty máš pouze zločineckou organizaci, východní step, rudé ovce, voliče ovce, rudý a hnědý socialismus. No, jak se říká: "Komu není z hůry dáno.....".

      Ale je to tvůj názor i když většině jistě pro smích. Alespoň je tu sranda.

      • Kromě výše uvedeného ještě je jeho životní rozhled orámován panoramatem koblihy. 🙂 Jo, teď jsem si všiml...má tam i koblihu....tak to ty své nabiflované fráze má komplet....

    • Potěšitelné jsou výsledky voleb ve Francii, Itálii a UK. V Německu mnoho voličů stále ještě nevystřízlivělo z merkelovského migračního opojení, navíc velkou roli sehrávají atavismy prušácké disciplinovanosti, kteréžto atavismy v národní mentalitě byly zneužity mj. i Hitlerem a nyní Merkelovou. Snad se šílený kolotoč byrokratických restriktivních opatření v Bruselu aspoň trochu zpomalí. Vzpomínky na fanatické budování Třetí říše jsou stále aktuální a varující.
    • Proč by se měl do Vás někdo pouštět? vyslovil jste svůj legitimní názor.

      Samozřejmě doprovázený obvyklým klišé o ovcích a organizacích zavrženíhodných, ale jen a jen Vaše volba, jak reagujete. 

      Tyhle volby nejsou těmi hlavními pro život v ČR. Karty se rozdají až v parlamentních volbách. Tady šlo spíše o korýtka. 

      • Proč by se měl do Vás někdo pouštět?

        Přesně. Nemusím do všeho hned šlápnout, když to mohu překročit.

    • KIMCID

      Občan nevím o tom že by někdo pře EU VOLBAMA ROZDÁVAL KOBLIHU.Zato VIME ŽE BYLA PROTESTNÍ AKCE PROTI BABIŠOVI A ŽE SE TAM ŘÍKALO COSI O NESPOKOJENOSTI NÁRODA.Kde byl ten nespokojený národ u těch voleb?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit