Přejít na výpis diskuzí
Češi k vítězství Trumpa: Ironie, černý humor i temné předpovědi
9.11.2016 | Tomáš Chalupa
79 příspěvků
-
někomu jinému stalo, ale já jsem usínal s pocitem, že se mi chce spát....
-
zeman, jako první státník říkal, že zvítězí Trump a jako jeden z prvních gratuloval k jeho zvolení. Zdá se, že začíná mít rád amrdóny *14*
-
-
On to Miloušovi prozradil Putin, ale Milouš měl virózu a tak to vykecal.
-
-
sice mají nejlépe vypracované zpravodajské služby ale opilci to vyzradí *14*
-
A co ty Simonku, když nemáš naslouchátko, tak ani nic vykecat nemůžeš, viď ty pitomo.
-
-
-
zn. Prodám - Černou pásku šíře 5 cm, cena za 10 cm pouhých 1199,-kč, pro havloidy doprava ZDARMA!!!
PCHE !!! -
-
*1* *1* *1*
-
-
Zdejší kvikot - quiqot se mi líbí hlavně proto,že v USA se opakuje situace jako po volbě Zemana.Pošlete kamarádům do USA červené karty,nejlíp se schapérem na jedno poštovné a balné.
-
času a ztrátou paměti se to vrací…
http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/16281-divadlo-organizovane-odpurci-prezidenta-zemana-v-praze-mi-pripomnelo-fanatismus-lidu-z-doby-50-let-slogany-takzvanych-havlistu-pripominaji-komunisticke-slogany.aspx -
Nejvíc se mi líbilo jak ta stará zdechlina stala u toho kandelabru a jak ji hodili do auta, ta zrůda tady dlouho nebude
-
"Ředitel Knihovny Václava Havla Michael Žantovský rovnou tvrdí, že "svět, jak ho známe, skončil"."
.
Tak to pevně doufám i já a nejsem sám. Snad už konečně skončí naivní a nesmyslné sluníčkovsko-dobrosersko-kavárenské období a zase bude mít navrch logika a realita.
Ale nebojte se pane Žantovský, na váš plat v Knihovně Václava Havla jistě pníze pořád budou. Vždyť tam jistě dřete jako kůň. -
-
Myslíš, že období žďárecké putyky je lepší?
-
-
Havloidní místní idioot Simon jak kvičí, to mám radost.. *1* *1* *1*
-
Miloš BubbleBum prohlásil, že velvyslanec USA Shapiro nebyl 28.října ve Vladislavském sále. Velvyslanectví USA to popřela a zveřejnila fotografii dokazující, že Miloš BubbleBum lže. No, není to poprvé. Asi měl virózu a velvyslance neviděl.
-
-
Jak ho mohl vidět, když velvyslanec klečel mezi sedadly a kouřil tam někomu doutníčka.
-
-
KulihrachuBTWzlejtrolle... ty jsi ještě v pubertě, že se tvé uvažování točí jenom kolem sexu? *1* *2* *15*
-
-
A ty už máš inkontinenci, tak tu nepruď stará babizno.
-
-
-
-
Prezident USA může být také odvolán, říká se to impeachment (impíčment), česky poslán do ííči. *1* *2* *15*
-
-
Když nebyl odvolanej zrzavej Veškrna, tak už nikdo.
-
-
Ale ten ožran Zeman může být odvolán, ne?
-
Nevím kdo je to zrzavej Veškrna, nikoho takového neznám. Vím ale kdo je to Milosh Bubble Bum a ten by mohl být odvolán pro velezradu anebo spíš by mohl být internován v protialkoholní léčebně.
-
-
Jo ty jsi vlastně místní idioot Simon, tak zrzavej Veškrna a nebo taky Véna chrchla, rozumíš blbečku a byl taky internován na protialkoholce v Bohnicích, uzavřený oddělení.
-
-
-