Přejít na výpis diskuzí
Češi k vítězství Trumpa: Ironie, černý humor i temné předpovědi
9.11.2016 | Tomáš Chalupa
79 příspěvků
-
Nejvíc se mi líbilo jak ta stará zdechlina stala u toho kandelabru a jak ji hodili do auta, ta zrůda tady dlouho nebude
-
...není to poprvé,není to naposled...s údivem sleduji ty plejády odborníků,kteří v médiích zasvěceně komentují vývoje čehokoliv,vidím v nich tupé parazity systému,který jim dopřává sluchu v naději,že voliče přesvědčí.Připomínají mi - za bolševika - experta Jambora,ten věděl i kolik chlupů vypadalo Reganovi z ochlupení....jsou to paraziti.
-
Až budou volby u nás myslím si, že Američny to zajímat nebude. Zeman nebo někdo jiný je to úplně jedno, demokracie v České republice není. Svobodně se nemůže člověk rozhodnout zda si bude platit zdravotní pojišťovnu, zda si mohu zakouřit někde na ulici nebo v hospodě, nemohu jít svobodně po silnici musíme nosit označení jako gestapo místo hákového kříže nosím pásku jako žid, koupit si svobodně zbraň a o tom žádné diskuze, říci svůj názor o druhém, že je hlupák, tak skončím před soudem, udělat s i z někoho srandu to vůbec ne.
Zelenou mají ty co lžou, kradou pochlebovat každému za každých okolností a držet ústa.
Říci si svůj negativní názor o nějakém běženci, tak mne zavřou, o Českém prezidentovi nesmíte říci nic negativního, Českou hymnu už nesmíte ani zabékat svobodně někde na ulici bez povolení. Politici se nesmějí svobodně rozhodnout zda se setkají s nějakým duchovním aby náhodou nějakého Číňana někdo neurazil, jinak přijde o práci.
Trump a každý Amíc si svobodně říká co chce ať je to demagog nebo hulvát a přesto skončí jako prezident.
Dneska jsem jel po ulici dlouhé 500 m potkal jsem během této cesty 5 policejních aut a každé jelo jiným směrem. Jsme bezproblémové město, ale čeho moc toho je příliš. -
-
To si jel na kriplkáře Simone a přemýšlel si jestli si můžeš zazpívat? Odkud si jel z Bohnic do Dejvic nebo obráceně?
-
Pan prezident Zeman má ode mne zase hlas
-
-
někomu jinému stalo, ale já jsem usínal s pocitem, že se mi chce spát....
-
Nám tu vládnou slovačiska (Babíš, Krnda) a my se staráme o jůesej. Ale ten křečovitý úsměv paní co neuměla pořádně vykouřit svého manžela mi vážně chybět nebude.
-
"Ještě večer většina z nás zřejmě usínala s pocitem, že ..." havloidům mrdlo, a když jsme se probudili byla to pravda!!!
WOW !!! -
na budoucnost. Jedno je jisté....NEBUDE NUDA.....
-
Skoro všechna média do nás bušila Clintonovou,že jsem šel raději spát.Ráno moudřejší večera.A ono ráno bylo opravdu moudřejší.Ale nemysleme si my,kteří jsme americkou volbu přivítali,že bude klid.Nebude,jenom známí rejpalové proti prez.Zemanovi se v tom budou rejpat se stejnou zarputilostí,jak to dělají proti naší hlavě státu.Inu,"demokraté"na baterky dostali přes d...u.
-
Ještě večer většina z nás zřejmě usínala s pocitem, že prezidentské volby ve Spojených státech jsou rozhodnuté a vyhraje Hillary Clintonová.......no oproti pisateli jsme usínal s vědomím toho že ráno musím jít do hokny na jak dopadne ten či ta se mi hlavou nehonilo
-
Vítězství Clintonové by bylo katastrofou. S Trumpem přichází naděje.