Přejít na výpis diskuzí
Češi očima zahraničí: Rozháraná země s krizí identity. Lidé se mají dobře, ale pořád brblají
13.6.2016 | Hana Dubnová
272 příspěvků
-
====Kliká za tebe celá familie z Chánova? :D
-
-
tady jseš ty ruskej zmetku, odpověz když se tě šéf ptá
-
-
zase lžeš fízle.
Česká republika za deset let členství v Evropské unii získala z evropských fondů o 410,2 miliardy korun (15,7 miliardy eur) více, než zaplatila.
Do rozpočtu EU v letech 2004 až 2014 odvedla 387,3 miliardy korun (14,5 miliardy eur) a získala 797,5 miliardy korun (30,2 miliardy eur).
Vyplývá to ze zprávy EU report 2015, kterou ve čtvrtek zveřejnil Nejvyšší kontrolní úřad (NKÚ).
Sankce proti rusku ubližují hlavně rusku, které po právu platí za vojenskou agresi proti Ukrajině. ruská ekonomika jde ke dnu a proto ruští agenti v EU zoufale lobbují za zrušení sankcí. *15* *15* -
-
Sankce rusku pomahaji s vnitřním trhem výrobou a se zemědělstvím.A le to bys musel poslochat české zpravodaje v rusku.Né svodky Eu
-
vodkaď máš takové info, od cigánů z EU? se vzpamatuj---až mi pošleš origoš informaci---na které se mohu spolehnout, tak bych ti dal za pravdu.
JINAK LŽEŠ JAKO TISKNEŠ/! -
-
Ty lžeš ty ruská špíno. Toto jsou oficiální, potvrzená zveřejněná čísla.
ČR dostává z EU více peněz než tam dává.
Takže vaši ruskou propagačku jak na tu EU doplácíme si strč za rudej klobouk. -
-
Jo dostává, ale taky to bude muset splatit! Pokud peníze "půjčené" z Bruselu dokážeme investičně zhodnotit, to znamená, že jsou použity např. na zvýšení produktivity,nebo úspory materiálu atd. Tedy na úsporu nákladů,aby se zvýšil zisk, pak jsme udělali dobře. pokud ale jsou peníze vynaloženy na "Čapí hnízdo" a nepřináší zisk, pak se nám to bude těžko vracet.
-
-
to že se dotace v ČR rozkrádají a místo malých podnikatelů je dostávají bohatí vychcánkové Babišové ale není chyba EU ale ČR:
-
-
-
-
-
Nejsem na Tiscali celý den. To je imperialistická lež. Jsem tu pouze 23 hodin a 59 minut.
Běžte všichni pryč. kvík kvík. A simoně zkoním jméno. chroch chrocht.
a tiscali je jen moje. jen moje. Všechno a všechny zmínusuju. A zgayínkuju.
Kvák kvák. Tiscali patří jen mě. jen já já já jenom já,. Já tu můžu prdět a smrdět.
Kvík kvík. *12* *12* -
-
Putinova kavárna na Tiscali se fašizuje.
-
-
Celkově od vstupu do EU zaplatila Česká republika do rozpočtu EU 239 miliard korun a získala 401,2 miliardy korun.
"Kladné saldo čisté pozice tak od vstupu do EU do poloviny roku 2011 dosáhlo celkově 162,2 miliardy korun," uvedl mluvčí ministerstva financí Ondřej Jakob..
Takže pohádky ruských agentů jak na tu EU doplácíme můžeme poslat tam kam patří, na smetiště dějin. *5* -
-
když ja nekomu dam 400 korun---jsem asi co???
kolega asi mi bude dlužen----------asi je mi zavázán.............čččuuus
-
-
Nejlépe se mají naši soudruzi v KLDR, ale Novorusko v čele s Vladimírem Vladimírovičem je již brzy dožene. A předežene!
-
-
====Kolik máš těch nicků blembáku, nebo rozdals kartičky s nicky v Letanovským mlýnu. :D
-
-
zlej trolle ty jsi čtverák, se mnou nemluvíš ? co ten tvůj přihřátej afgánec, povídej *15* *15*
-
-
-
Zlej trolle jsi tu? Vidíš Simonovu paranoiu? On se tě bojí jako čert kříže, vidí tě všude!
-
-
Ano Simonu už vidíš za každým nickem zlej hloupý trolle. *15* *15*
Pěkně tě tu zválcovala. Odhalila všechny tvoje nicky a podvody s hlasováním.
jsi odepsanej ruskej šašku. tím že jí zkoníš jméno už to nezachráníš. *2* *2* -
-
Ty americka stenice, teplej kreteene z redakce Tiscali, co si nechas rikat Simona, tahni do prdelee, bukvice smardlava..hi..hi
-
-
Simona odešla na facebook. Vyhnal jsi i další lidi, ruskej teplouši kulihrachu.
Na to tvoje gayování tu nikdo není zvědavej prase, Pokračuj hlupáku a bude tu mrtvo.
S redakcí tiscali Simona pravidelně válčila, když jim vmetla do psyku že t měří všem jiným
metrem. takže ty tvoje paranoidní kecy jsou na dvě věci. za ho... a za nic. -
-
Ty teply prase a americka stenice Simono, tahni do prdelee a uz se tady neukazuj. Nikdo na tebe ty smradlava bukvice neni zvedavej, hnuse americkej.
-
-
Hochu, ty jsi zralej na psychiatra a svěrací kazajku.
Simonu a jiné lidi už jsi vyhnal. A brzy tu zůstaneš sám, pokud tu tiscál bude trpět hňupa jako jsi ty. O teplouších tu zatím melduješ jen ty sám. Zřejmě jsi znalec. kulihrachu kulibrku *2* *2* *2*
Já a kdokoliv jiný si na veřejnou debatu půjdeme kdy budeme chtít.
Na to jsi moc malej komunistickej potkan aby jsi lidi vyháněl a něco jim zakazoval.
Takže si tu perdel polib sám magore.
-
-
-
-
-
vidím, vidím, jde ze mě strach *10* gájínek je už úplně na dně *15*
-
-
*1* zdar brácho
-
-
-
Kdo u nás zabrblá, skončí v gulagu.
Proto se u nás nebrblá.
Proto se máme dobře.
Říká Putin. -
Čech je magor. Ten by brblal, i kdyby měl milion měsíčně.
-
====Na Tiscali se dostavila cigánská horda. Maká fest, akorát gratis. *15*
-
-
zlej trolle,tak jak je to s tím hrdinným afgáncem ? kterého jsi tu včera celý den vychvaloval ? gay ? *15* *15* *15*
-
Tvůj "příspěvek" je rasistický, soudruhu.
-
-
spíš výblitek než příspěvek *3*
-
-
-
=====Ty jsi tady pořád zakřivenej banáne? OMG *1*
-
-
Że by jsi se bez EU ani řádně nevys....
-