Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toho pisálka bych poslal na zkušenou do zemí odkud přicházejí migranti ať si zkusí jak budou dodržovat nějaké cizí pravidla!!!!!
    De.ile otevři oči a jebni hlavou do zdi!!!!!!
  • Pokud si Češka najde cizince, protože si myslí, že se ji bude žít lépe s vypočítavosti, tak co chtěla taky má. Protože jsou to její děti a nic nebylo prokázáno v její neprospěch, tak už měl Zeman vyhlásit Norsku válku, když jí děti nechtějí vydat. Jenže naše armáda k ničemu není, tak je lépe být zalezlý doma. Český národ je národ zbabělců a hrají si na to jako by jim patřil celý svět.
    Pohádka princezna ze zlatou hvězdou na čele je dobrý příklad, když jeden voják krále Kazisvěta nemohl tasit zarezlý meč.
  • Pane Olšanský prosím kolik Vám kdo platí abyste odmítl používat svůj mozek?
  • Autor článku zřejmě s matoucím záměrem použil hodnocení vztahu Čechů k cizincům a k zákonům cizích zemí. Měl na mysli, že nebereme v úvahu zákony Norska. Omyl, protože norské zákony neprokázaly vinu matky, přesto ji zbavily rodičovství. Tak kdo vlastně porušuje jaký zákon??? Mohou mít Češi jakkoliv jiný vztah k cizincům a k jejich zákonům, velmi dobře ale ví, co je rodič, jaká má práva, povinnosti. A i kdyby pochybil, má být trestán soudy, ale ne být zbaven rodičovství. No a dávat dítě ,které má netrestané rodiče, k adopci, tak to je již vrchol nelidskosti a bezpráví.
  • Pokud si dobře vzpomínám, kluci se oba narodili v Norsku, a mají i norské občanství. Přesto s tímto jednáním ve jménu dobra nesouhlasím.
    • Někdy je lépe místo "dobrého vzpomínání" kliknout na internetový prohlížeč a třeba do Googlu zadat dotaz. Pak mnohdy zjistíte, že vaše "dobré vzpomínky se nezakládají na pravdě.
  • V Norsku je obchod s dětmi hooodně dobrej kšeft a u nás by ho chtěl Dynsbeer s Valaškou aspol.taky.Doufám ,že shoří v pekle...
    Jinak ten článek napsal opravdu úplný píp..
  • Autor je zřejmě mírně řečeno deb_l. Nevím zda si to při psaní článku vůbec uvědomil, ale nějak se mu vytratilo, že jsou to čeští občané žijící v cizí zemi.
    V ČR pokud budu chtít adoptovat dítě z jiného státu tak musím mít souhlas dané ambasády. Ten souhlas je vlastně vyjádření, že neexistují žádné právní překážky k adopci. Podobně je to i u svateb cizinců - jejich zastupitelství musí dát vyjádření nutné pro místní úřady že nejsou právní překážky.
    Kde mají ti norci toto vyjádření české strany, že adopci ze strany ČR nic nebrání? Jde o běžnou mezinárodní praxi takže by to měli potřebovat.
    A jak je možné že Norská sociálka nemá povinnost informovat ČR. Když dospělého cizince zavře policie tak je mezinárodním právem dána povinnost informovat zastupitelský úřad. Proč, když zasáhne norský úřad proti cizinci nemá povinnost informovat ČR zastupitelství podrobně o důvodech které k tomu vedli. Obhajovat to apolitickým přístupem je Norský nesmysl.
    Je to sprostý únos občana ČR a mělo by se to tak posuzovat. V ČR by měli na zúčastněné norky vydat mezinárodní zatykač pro podíl na únosu a únos a nekompromisně požadovat jejich vydání do ČR k soudu. A norského velvyslance odpálkovat s tím, že jde o záležitosti českých úřadů a justice a dotyční si to u nás i odsedí.
    • Nechci komentovat názor. Jen by mě zajímalo proč kradeš nick? To se mezi slušnými lidmi nedělá.
  • Jestli autorovi dobře rozumím, "podezření se nepotvrdila, podezřelý byl přesto odsouzen". Máme ctít cizí zákony, Norsko má autoritářské zřízení?
  • Nechápu co ta Michal'áková hledá v zemi, kde se rodičům legálně loupí děti.
    • Já taky nechápu, že mnozí lidé jezdí do zemí, kde se vraždí a nechápu, že jsou i v Česku, kde taky dochází k vraždám :o))))
      Já vím, legální ty vraždy nejsou, ale stávají se......
  • No joo, cynický, arogantní, agresivní požadavek SSáckých okupantů na našem území. Diví se, ti mamrdolové, že se nechceme podřídit jejich zvykům na našem území. Už aby se propadli do pekla!!! *12* *12* *16* *16* Norové jsou známi svým nacismem všude ve světě a problém s neodůvodněným, násilným odebíráním dětí mají i Poláci, Litevci, Lotyši, Ukrajinci, Indové, Švédi a sami Norové a mnoho jiných národů. Takže tady z toho nedělejte grotesku, vy vlastizrádci! Zeman dobřééé!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit