Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaká "norská" a "česká" pravidla. Já myslím, že pokud by demokratické království Norsko prokázalo pohlavní zneužívání, tak se tady nemáme o čem bavit. Pokud ale prokázáno nebylo, tak se nic nestalo a nechápu proč byly děti odebrány (nebo lépe řečeno nevráceny) rodičům, potažmo matce. Takto to ukazuje, že v Norsku má větší právní váhu falešné udání (pomluva) před zákonem a to je to co nám Čechům vážený autore článku vadí.
    • Proč? Tady v tomto, s prominutím STÁTĚ, platí stejné principy jalo v Norsku- To je nespravedlnost, justiční bahno, lež a pokrytectví. K práskačství vybízí státní organy, aby se nemusely samy snaži něco řešit.
  • Ten pán co napsal tento článek, je zcela mimo. Ať už raděj nic nepíše.... V poslední době se mi články na Tiscali docela líbily, přišlo mi, že jde kvalita nahoru, ale tímhle jste to úplně zazdili.
    • Myslím, že majitelé toho pseudomédia našli dalčího pisálka, který dokáže nas.at naše ovčany. Přeřadí ho do vyšší platové třídy a je jim jedno, že jde o pisdarebáka.
  • Vážený pane Olšanský. Váš článek nadpisem počínaje a poslední větou konče je opravdu ale opravdu nejhorší jaký jsem kdy na Tiscali četl.

    Představte si kdyby vám odebrali nohu záhy by zjistili že podezření na zlomený palec se nepotvrdilo. Nic méně nohu by vám ještě na sále ukázali a místo aby ji přišili zpátky hodili by ji na smeťák protože vám už nepatří.
    Kdyby vás náhodou napadlo je žalovat za újmu tak vás dle vaší vlastní logiky označí za nepřizpůsobivého ???
    Marně se mi k vám hledá příměr. Musel bych být hodně sprostý. Pokuste se prosím živit něčím jiným než novinařinou. Uděláte tím službu sobě i společnosti.
  • Bouře se zvedla v okamžiku, kdy po ujišťování norskou stranou že bude zohledněn zájem biologických rodičů se stal přesný opak. Navíc na cizích státních příslušnících, kteří jsou pod ochranou jiného státu. Tady nejde o akceptaci cizí kultury ale o únos, jehož zdůvodnění se ukázalo nepravdivé. A sdělené umím říct i daleko peprnějšími slovy
    • Tady jde o otroctví, kde platbou nejsou peníze, a ideologie jedné státní .
  • Pane Olšanský, nerad to říkám, ale jste jelito. Spojit tento případ s obecných chováním Čechů v zahraničí s tím, že nenápadně podsouváte srovnání se situací, která se odehrává kolem národností zcela jiné a odlišné kultury... Kdo vás za takovou slátaninu platí, nestydíte se sám před sebou. Ano, je třeba se nějak živit, ale vy jste se stal slovním prostitutem. Jděte dělat něco užitečnějšího.
  • A čím to, že ve své době svět neakceptoval naše pravidla ohledně postavení několikametrové (na délku) zdi v Matiční ulici?

    Jak to, že cizinci neakceptují naše pravidla ohledně sítí u klecových lůžek?

    Vy si pane neuvědomujete, že to vaše "české mrskačství" je naprosto nesmyslné? Naopak je naprosto běžné chválit nebo i kritizovat to, co se děje v jiných zemích. Někdy se ten nesouhlas projeví jen slovně, v jiných případech se projeví i bombardováním a dalšími vojenskými útoky.

    Co napsat příště článek o tomto?
  • Tedy moc nechápu, proč se autor tohoto nesmyslného článku diví, že chceme, aby cizinci dodržovali stejné zákony, jako my. A srovnání přístupu k dítěti "po našem" jako k majetku matky a "po norsku" jako k majetku státu, je celkem zrůdné. Dítě patří především k rodičům a samozřejmě, že ne jako jejich majetek, ale jako jejich zodpovědnost vychovávat jej a dávat mu lásku a ochranu. To žádný stát nedokáže, ten z dětí udělá jen poslušné, nemyslící loutky.
  • Autor zapomněl na jednu podstatnou věc. Z právního hlediska jde o zadržování cizích státních příslušníků neboli státní únos. Na tom se nedá nic okecat. A Norsko by za to mělo být stíháno.
  • Autor míchá hrušky s jablkama, to je zase šplecht!
  • Tak hloupoučký článek jsem dlouho nikde nečetl.Je vidět,že písálek nemá rodinu.A navíc lže.
    • To je princip řízení našeho státu - pokrytectví, lhaní občanům a lezení do kažfé pr.ele kde si mouhou exekutivci vyškrabat nějaký ten penízek. EUUSA nemají nic s humanitou, s lidstvím, s demokracií nic společného. V civilizaci se staly základním, vše přebíjející systémem PENÍZE a ty jsme naučili automaticky dělat moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit