Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani jeden z Českých králů nebyl Čech a protože nemáme nikoho lepšího tak slavíme Němce. Takže jme jen obyčejní slouhové Němců.

  • Děkuji za lekci historie...

    Jsem plnoletá, svéprávná a jsem schopná objektivního pohledu na svět...

    Jak ty říkáš " averzi" vůči koblihářovi Burešovi jsem měla hned, jak jsem před lety uviděla jeho první bilboardy s jeho - ANO bude líp...

    Už tehdy se mi při pohledu na něho udělalo fyzicky nevolno...

    Kolik mi je let - do toho ti nic není...

    Gentleman se na vek ženy nikdy neptá...

  • Andrej Babiš zdaleka není můj idol. Osobně se domnívám, že stranický systém, který je nám už století po světě vnucován, je stejný maras, jako různé feudalismy, fašismy, otrokářství a socialismy. 

    Nicméně by mne zajímalo koloběžko, proč máš vůči Babišovi takovou averzi? Ti před ním a po něm ti nevadí? Rozvrat Československa od demokracie ke stranokracii zahájila v létě 1992 ODS s Lidovci a jejich následníky TOP a pár dalšími přisluhovači. Prakticky od roku 1993-2013 za dvacet let promrhali státní majetek 3 biliony korun a dalším jeden a půl bilionem zemi zadlužili. Rozkradli, zdemolovali, co se dalo. Babiš v podstatě přišel do už spálené země. A i když, jak říkám,  ho nemusím, v podstatě byl v roli prezidenta Háchy, který také převzal zdemolované Československo v rozkladu. To co vyvádí pětikolka, (která se dostala, stejně jako Biden k moci volebním podvodem), je ještě horší, než co dělal Babiš a v podstatě pětikolka pokračuje v demolici státu, kterou jejich předchůdci zahájili právě v roce 1992. 

    Mám synovce a neteř, oba velmi inteligentní. Ovšem, narodili se až po převratu, a neznají pořádně nic z minulosti. Sleduju, jak se třicet let téhle manipulativní dezinformační pseudodemogracyje podepisuje na jejich názorech a pohledu na svět. Také nemají rádi Babiše. Také mám známou, ročník narození 1931, takže je zajímavé dovídat se její informace, zkušenosti a pohled na svět. Zažila První republiku, Protektorát, Socialismus i současnou demokratůru. A shoduji se s ní, že i když je stávající režim koncepčně špatný, Babiš je z té třicetileté žumpy to "nejmenší zlo". Takže si říkám, koloběžko, co formovalo tvé názory a pohled na svět, kolik máš let? Cos zažila, co pamatuješ....máš s čím srovnávat? Jaký vzdělávací systém se na tobě podepsal? Jsi schopna objektivního pohledu na svět? 😯

  • Slovenský koblihář se do Čech také vetřel a také neumí česky...

  • To je tradice. Češi se vždy ohlíželi po cizině kterou vydávali za vlastní. Pravda je, že nejlíp se měli vždy za cizích vládců, ať to byl Němec Karel IV nebo Moravan Masaryk. 

  • Češi neměli nikdy svého českého krále a rovněž Karel IV nebyl Čech, ale Němec. Když nemáme vlastní, tak oslavujeme cizí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit