Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani jeden z Českých králů nebyl Čech a protože nemáme nikoho lepšího tak slavíme Němce. Takže jme jen obyčejní slouhové Němců.

  • Slovenský koblihář se do Čech také vetřel a také neumí česky...

    • Andrej Babiš zdaleka není můj idol. Osobně se domnívám, že stranický systém, který je nám už století po světě vnucován, je stejný maras, jako různé feudalismy, fašismy, otrokářství a socialismy. 

      Nicméně by mne zajímalo koloběžko, proč máš vůči Babišovi takovou averzi? Ti před ním a po něm ti nevadí? Rozvrat Československa od demokracie ke stranokracii zahájila v létě 1992 ODS s Lidovci a jejich následníky TOP a pár dalšími přisluhovači. Prakticky od roku 1993-2013 za dvacet let promrhali státní majetek 3 biliony korun a dalším jeden a půl bilionem zemi zadlužili. Rozkradli, zdemolovali, co se dalo. Babiš v podstatě přišel do už spálené země. A i když, jak říkám,  ho nemusím, v podstatě byl v roli prezidenta Háchy, který také převzal zdemolované Československo v rozkladu. To co vyvádí pětikolka, (která se dostala, stejně jako Biden k moci volebním podvodem), je ještě horší, než co dělal Babiš a v podstatě pětikolka pokračuje v demolici státu, kterou jejich předchůdci zahájili právě v roce 1992. 

      Mám synovce a neteř, oba velmi inteligentní. Ovšem, narodili se až po převratu, a neznají pořádně nic z minulosti. Sleduju, jak se třicet let téhle manipulativní dezinformační pseudodemogracyje podepisuje na jejich názorech a pohledu na svět. Také nemají rádi Babiše. Také mám známou, ročník narození 1931, takže je zajímavé dovídat se její informace, zkušenosti a pohled na svět. Zažila První republiku, Protektorát, Socialismus i současnou demokratůru. A shoduji se s ní, že i když je stávající režim koncepčně špatný, Babiš je z té třicetileté žumpy to "nejmenší zlo". Takže si říkám, koloběžko, co formovalo tvé názory a pohled na svět, kolik máš let? Cos zažila, co pamatuješ....máš s čím srovnávat? Jaký vzdělávací systém se na tobě podepsal? Jsi schopna objektivního pohledu na svět? 😯

      • Děkuji za lekci historie...

        Jsem plnoletá, svéprávná a jsem schopná objektivního pohledu na svět...

        Jak ty říkáš " averzi" vůči koblihářovi Burešovi jsem měla hned, jak jsem před lety uviděla jeho první bilboardy s jeho - ANO bude líp...

        Už tehdy se mi při pohledu na něho udělalo fyzicky nevolno...

        Kolik mi je let - do toho ti nic není...

        Gentleman se na vek ženy nikdy neptá...

  • Češi neměli nikdy svého českého krále a rovněž Karel IV nebyl Čech, ale Němec. Když nemáme vlastní, tak oslavujeme cizí?

    • To je tradice. Češi se vždy ohlíželi po cizině kterou vydávali za vlastní. Pravda je, že nejlíp se měli vždy za cizích vládců, ať to byl Němec Karel IV nebo Moravan Masaryk. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit