Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A teď se nastoluje otázka-a kdy vlastně bude naše Koruna posilovat?Odpověď:Až z postu guvernéra ČNB zmizí Singer.
    • Čéče, tobě to dnes pálí. Ty máš snad VUML.
  • Najlepší měna na světě je náš rubl, protože to řekl náš vůdce Putin!
  • Takže dle ČNB zdražování podporuje poptávku.
  • Čr prostě neumí hospodařit. Už dávno neplatí heslo zlaté České ručičky
    ale zlaté nepoctivé ručičky. Na co nám jsou milionové EU dotace? půlka se rozkrade
    a druhou půlku naše politická elita ani nedokáže vyčerpat.

Z obcházení zákonů a kradení se tu stávají národní sportovní disciplíny.

Německo má k pořádku vycepované občany. Totéž Švýcarsko. Bez fungující
    společnosti nepomůže nic. Je jedno jestli je ve vládě Pavel nebo Šavel. Vše je pořád
    stejné - tedy špatné.
    • Ono to má hlubší problém a tys to tam nakousla, soudružko. Lidé se odnaučili poctivě pracovat a většina z nich... fungují jako zlatokopové... Takto pracují i lidé, kteří jsou v politice. Rozhodují se podle okamžiku výhodnosti. Řemeslo-politika by plakaly, kdyby to uměly....Nemůžeme tedy říkat.. ČR neumí hospodačit... Stačilo by napsat... obecně jsme lemplové a tak trochu s i v tom rochníme.
  • Cui bono? Pro koho je to dobré? Tato klasická otázka hledající příčinu platí i zde.

Tedy cui bono? Bono, tedy dobré je to jistě pro toho kdo má své úspory v euro a pro běžné platby si euro převádí na Kč: čím horší kurs, tím víc Kč dostane za euro. A kde a kdo má úspory v euro? Nechť si každý ze čtenářů hledá odpověď sám.

A řešení? Přijmout neprodleně euro a bude klid a spekulanti budou mít po ptákách. Slovensko euro přijalo a bylo to něj fatální? Naopak se zdá, že slovenská ekonomika se vyvíjí lépe než česká.
  • Mě to nevadí. Díky tomu že jsem schopná a pracovitá mám peněz dost.

Samozřejmě dělnická třída které místo učení raději posilovala ruce při zvedání
    pivních sklenic bude nadávat. Musí se holt uskromnit. Místo sklenice bude flaška
    piva a místo cigaret dutinka. *1* *1*
    • Ne všichni dělníci tráví svůj volný čas hrou na průtokový ohřívač a šamotový sopouch.
    • bezregistrace
      ale neříkej .... dyk jednonohej lojza říkal že chodíš za guláš se dvěma.
    • Já slyšel, že Perlovka už také není to, co bývalo. Tak se tu nevytahuj.
  • Ja nevím proč stále oslabovat korunu.Zavedte EURO A JE POKOJ.
    • souhlas... ale takhle naši mocipáni by si sebrali možnost manipulovat podle potřeby svých finančních toků.. škoda fakt je, že nemáme euro. Už jen z toho hlediska, že když se rozhodne zájmová finanční skupina rozhoupat malé ekonomiky-málé měny a na tom prfitovat, tak to udělají velmi snadno. Takhle jsme jak nazí v trní před finanční spekulací z venku , ale zevnitř..
  • O jaké krizi to hovoříte? Já jsem si od ledna koupila už 3 kožich. Ve skříni
    jich mám asi 30. Nehledě na luxusní botičky. Ty jsem přestala u 50 počítat.

Pracující třída si holt místo 10 piv dá 5. Potřebují si trochu zkrášlit život který se vjejich
    podání změnil na lopatu pivo a fotbal. *15* *15*
    Já bych pro tak malé peníze co berete ani nevstala z postele. *15*
    • ty sis kupila tak max kožuch na tu tvoju zdechlu kočko co máš mezi nohama a protože je určitě vylysaná jak stará baranica tož potřebuješ 3 do roka
  • A terorista z Kremlu oslabuje rubl taky uměle?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit