Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle článek není vůbec o podstatě demonstrace. Trochu ubohé povídání.Pokud by se novináři zajímali o to, oč vlastně šlo a kdo tam vlastně všechno byl a proč, tak by nemohli psát takovéto slátaniny..
  • Tak to je hustý!!! To se zase něco hloupím senzace chtivím novinářům podařilo něco napsat....
    Až bude vláda mít pruměrné platy a žádné dopravné či peníze na asistenty a spoustu jiných kliček jak nabrat u korýtek co nejvíc z peněz lidí co makají aby uživyli rodinu, tak se můžeme bavit o reformách.
    Ale to dřív bude další revoluce, protože politici si na peníze šahají jen na oko a o pár procent aby měli dokonalé aliby si přidat v jiných položkách, po kterých si v konečném příjmu zase přidají.
    To že některé odbory přidají pár lidem 300kč na jídlo je fakt nepotstané, protože pokud ten co tento plábol psal ví že každý dělník co je v odborech dá na příspěvcích kolem 2000kč ročně i víc dle příjmu.
    Spíše by měl napsat že 48 000 lidí si namísto odpočinku po tvrdé práci v týdnu jelo vyjádřit svůj názor a tím připravily rodinu která ho v týdnu sotva vidí o čas strávený snimy. *4*
    • Je to velmi zvláštní jak reagujete. Jsem také velmi otráven jak to zde teď v republice funguje. Chtěl bych pouze nastevení pravidel tak, abychom mohli všichni vedle sebe normálně fungovat. a aby se pravidla neměla skokově podle pravice nebo levice. Ale nesvaloval bych to všechno na politiky, protože tam je opravdu esence lidí těch nejlepších i nejhorších vlastnstí, které máme i my. Př. U jedné bebzinové pumpy / v Chotěboři/ šlo špatně počítadlo a účtovalo pouze polovinu načerpané částky. Jel jsem kolem ní v neděli a viděl jsem frontu 20ti aut a bylo mi divné, proč tam je taková fronta. V pondělí jsem se to dozvěděl......./ a věřte mi, že tam byli i odboráři / LIdé si mezi sebou volali a " zvali" se takto k čerpání. Když jsem se s jedním zúčastněným bavil, řekl mi, že v tom množství se to ztratí.....Zachoval se, jak se dnes říká, pragmaticky.... Zachoval se jako někteří z politiků, měl možnost a namočil se . Takže když je pokušení příliš velké, zkuste si to jen představit. Navíc mi velmi vadí, že odbory mají politické ambice, myslím si, že úkol je úplně jiný/ vždy v opozici/
  • co je komu dotoho,že dostali 300,kč.jsou to peníze,které jsme si i my,když jsme pracovali odevzdávali do fondu.at vláda a novináři raději hlídají peníze,které kradou ti co jsou u korýtek
  • Peníze odborářů jsou především z jejich vlastních kapes a příspěvků. Otázka spíš zní kde ti zlatokopečtí imbecilové a pseudomanažeři s tituly s Plzně kolem nás berou na ty sportovní auta a drahý baráky, když je taková krize, že nám přidávají práci a snižují platy. My dřeme pořád stejně, ne-li více a co za to máme? Kdo na koho vydělává? Být to na mě, rozpoutal bych v této zemi třídní boj, nebo rovnou občanskou válku, ať se ukáže kdo z koho je živ a koho si v této zemi považovat.
  • Celý provoz odborářského svazu nemůže utáhnout své akce jen z příspěvků svých členů.Nejvíce mne ovšem štve, že se ze stejnou razancí nezastávaly odbory propuštěných sklářů, kterým je dodnes vedení skláren dlužno mzdy za několik měsíců jako se zastávají lékařů, učitelů a zaměstnanců automobilky. kde je nejvyšší průměrná dělnická mzda v ČR. Odbory vede a řídí ČSSD a to je špatně, odbory by neměly být nástrojem politické strany, která je v opozici.
  • Ta banda zabedněnců,co se zaklíná víc jak dvacet let jakýmsi tržním myšlením stále nechápe,že se
    socialistickým kupním koeficientem se kapitalizmus dělat nedá. Dejte lidu,co dostat má a pak bude
    chodit tleskat na schůze. Jinak budou potíže.
  • Tp zase zdraží balíky ? Nebo zákony pro ně neplatí ? Ovšem jídelní lístek nadlidí v dolní a horní sněmovně nikdo nevyvěsí zda je tam taky dodržen zákon.
  • Ubohé novináře zajímá, jestli účastníci demonstrace dostali 300,- Kč a od koho, že vládní zlodějové rozkrádají republiku ve velkém ze v šech stran, to je nezajímá. Proč se nezajímají kdy bude vyšetřena kauza Barták- Parkanová - Ministerstvo obrany, Drobil - Státní fond životního prostředí, Vondra - Pro Mo Pro a další zlodějiny. Proč se nezajímají, jak je možné, že ministr Spravedlnosti Pospíšil není schopný odvolat Státního zástupce Rampulu, kterého tam má ODS jenom nato,aby lividoval jejcích kauzy,. Proč se nezajímají kdo sliboval Kočí 120 milionů, aby našla přeběhlíky a založila novou nstranu, aby jim VV nemohla odkrývat jejich zlodějiny???!!! Témat je mnoho, ono jednodušší si vybrat takovéto primitivní téma, pro primitivní novináře!!!
  • Modrosvazáčtí novináři, máte to marné, společnost je v pohybu!
    • A co bude ona společnost v pohybu žrát,když to my soukromníci zapakujeme a půjdeme jinam?
      Zrušit a bez náhrady:porodné,stravenky,výslužné a příplatky na bydlení zejména u lampasáků a policajtů.
  • Každý odborář by si měl pořádně uvědomit, za koho "kope". Odbory už nejsou, a věřím, že nebudou tím, co by měly být, protože lidi, co to vedou mají jiné ambice, než zastupovat lidi. No a vlastně kolik je zaměstnanců a z toho kolik odborářů. Hrozný nepoměr odborářů. Takže koho vlastně odbory zastupují? Bohužel nikdo si nuvědomuje, že pravá demokracie je právě v tom, že každý má šanci i právo se postarat o sebe sám, jak nejlépe umí. A ne s pomocí odborů a jejích bossů, co se chovají mocensky jako politiici, ale i tak se mají. Kso z nich žije z 15ti tisícového platu?
    • Nevím , ale v naší firmě je organizovanost v odborech kolem 70 %.
      Ale s vyšší tarifní třídou klesá.
      Odborář domluví s vedením zvednutí platu , nejen pro odboráře ale i pro neodboráře.
      Členství ho stojí cca 2000 ročně, navýšení platu cca 3000.
      Neodborář ušetří ty 2000 , ale navýšení má 5000.
      KOHO VLASTNĚ TY ODBORY ZASTUPUJÍ ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit