Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babiš má naprostou pravdu. Proč ta vyvážená televize nevěnuje tolik reportáží Bohuslávkovi (OKD,rodinný domek z cestovních náhrad,odpuštění 25 mil.na daních,atd.)
    • junona
      A proč je v televizi pořád Kalousek? *16*
  • To musí být opravdu deprimující ,když 25 let si budujete klan veksláků kteří mají natažené ruce a pak najednou se objeví někdo koho nejde uplatit protože má značný majetek .Je mi jasné že každý si pomůže jak to jen jde. Ale podle všeho to Babiš dělá vrámci regulí , protže by jinak na něho byla podána okamžitě žaloba a úspěšná. Jediné na co se zmůžete je zákon který odstraní z politiky úspěšné a bohaté. Co ale potom s temi solárními barony. Vlastníky polovičky Malé strany, Václaváku atd. na ty se nějak zapomíná. Pokud by ČSSD repektovala soud a okamžitě vyplatila dluh za LD tak bych to bral ale takhle to vidím jako snahu o likvidaci konkutrence za každou cenu. Však o volbách budete koukat Sobotkové. *3*
  • Trefně řečeno. Reportáže jsou účelové a nellze než vycítít snahu o vnucení pohledu. Bohužel tzv. Nekomentované zpravodajství se u nás nenosí. Navíc si nedovedu představit ,že ve slovenské televizi funguje český redaktor ,který je hrdý na svůj jazyk (viz Objektiv). Je všeobecně známo že slovenská redaktorka je tam jen proto ,že poskytuje řediteli nadstandard. *9*
    • přéééésně, proto celá ČR sleduje jen parlamentní listy *3*








      YEAH !!
      • Parlamentní listy čtou je bu zerranti.Oni je totiž bukvice vytváří...
      • A pak ještě sputnik.ru *14*
  • Česká televize=ochránce VLASTNÍCH zájmů,resp.zájmů vlastních REDAKTORŮ(Železných,Drtinových,Wollnerů,Tvarůžkových,Fridrichových ...atd,).které VYDÁVÁ (ty zájmy) za zájmy veřejné...
  • Kromě Babiše vede ČT propagandistickou kampaň také proti Miloši Zemanovi a Donaldu Trumpovi. Za způsob komentování amerických voleb dostala nedávno od RRTV napomenutí s výzvou k nápravě. Tu však ignoruje a stále si vysílá to svoje. O objektivitě a nestrannosti nemůže být ani řeči.
  • ČT jednoznačně zkorumpová pakáž, která potřebuje zrušit, protože je na houbya na houno! *1* *2*
  • snad prvně bych s titulkem souhlasil, ale už bych jí nenazýval ČT, ale Bakalova TOP TV placená daňovými poplatníky !
  • Ochrana veřejného zájmu je asi nový termín pro státní propagandu a jednostrannost.
  • Otloukánek Andrej Babiš.
    V poslední době velmi mnoho politiků a novinářů mluví „zasvěceně ale hlavně nahlas“ o Babišově střetu zájmů. Ve skutečnosti je Babiš, spolu s několika dalšími výjimkami jeden z mála, kteří nepřišli do politiky, vydělat si zde peníze. Jak známo, celý plat ministra, jakož i plat poslance včetně náhrad, posílá na účet fondu pro postižené. V tomto ohledu je mimo jakoukoliv pochybnost mezi ostatními politiky „Bílou vránou“ ! Kupodivu – zatím jsem nezaznamenal ani u jednoho z jeho mnoha nenávistných kritiků, že by se k sponzorování postižených připojili, nebo mu alespoň za toto gesto vyjádřili když ne dík, tedy alespoň úctu !Kdyby místo politiky, dále na plný úvazek řídil své firmy ( které jsou mimochodem velmi úspěšné a prosperitní i v zahraničí ), rozhodně by vydělal více než nyní, kdy zdarma dává do pořádku finanční funkčnost našeho státu, aby tento začal fungovat jako prosperující firma. Babiš má mezi politiky v parlamentu, senátu i ve vládě velmi mnoho nepřátel. Důvod ? Všichni dosavadní politici a politické strany napříč spektrem, ve skutečnosti hodnotný majetek státu prodávali pod cenou a cenový rozdíl si nechávali posílat na tajná konta, konta příbuzných nebo jako sponzorské dary svým stranám.
    U uměle předražených státních zakázek byla po léta uplatňována stejná logika, kdy cenový rozdíl mezi skutečnou hodnotou a cenou vyúčtovanou, také končil na tajných kontech bývalých i současných politiků a politických stran.
    Řádově se jedná o desítky miliard ročně, které nyní politikům a jejich kumpánům z vlastních, ale i ostatních politických stran bolestně chybí.
    Babiš jim zrušil PENĚZOVOD a to je pravý a jediný důvod jejich snahy, všemožně a za jakoukoliv cenu Babiše pošpinit a pomluvit, aby se ho zbavili a mohli si penězovod znovu obnovit. My, obyčejní lidé, bychom se měli naopak snažit Babiše udržet v politice co nejdéle, protože zatím je jediný, kdo zachraňuje naše miliardy pro obyčejné občany tohoto státu. On sám je nepotřebuje. Pamatuji se na různé interwiev s Babišem před lety, kdy se Babiš staral úspěšně o svoje podnikání a při různých rozhovorech si jen vždy posteskl, že tehdejší
    • Ikdyž bych třeba souhlasil ale jsou to řeči které nikdo nečte !!!
    • vanhorne
      "Otloukánek Andrej Babiš"
      Kolik koblizku to stalo?Jen se nerozplac jak mu nevdecna spolecnost ublizuje.At zije Čapí hnízdo.
      • kdyby jej neměl Babiš,tak už dávno celý Agrofert ovladli Číňané nebo jiná zahraniční společnost,protože by byl dávno rozprodán.Buďme rádi,že nám zůstalo ještě něco,co nevlastní zahraniční investoři a zamysleme se nad tím.Naše země díky Nečasům,Kalouskům a jejich stranam totiž už nevlastní nic
      • Jsem rád že chceš nešťastný stav ČR, před nástupem Babiše do politiky. *3*
    • ... fajn :))
    • V poslední době velmi mnoho politiků a novinářů mluví „zasvěceně ale hlavně nahlas“ o Babišově střetu zájmů.
      Ve skutečnosti je Babiš, spolu s několika dalšími výjimkami jeden z mála, kteří nepřišli do politiky, vydělat si zde peníze. Jak známo, celý plat ministra, jakož i plat poslance včetně náhrad, posílá na účet fondu pro postižené. V tomto ohledu je mimo jakoukoliv pochybnost mezi ostatními politiky „Bílou vránou“ ! Kupodivu – zatím jsem nezaznamenal ani u jednoho z jeho mnoha nenávistných kritiků, že by se k sponzorování postižených připojili, nebo mu alespoň za toto gesto vyjádřili když ne dík, tedy alespoň úctu !
      Kdyby místo politiky, dále na plný úvazek řídil své firmy ( které jsou mimochodem velmi úspěšné a prosperitní i v zahraničí ), rozhodně by vydělal více než nyní, kdy zdarma dává do pořádku finanční funkčnost našeho státu, aby tento začal fungovat jako prosperující firma. Babiš má mezi politiky v parlamentu, senátu i ve vládě velmi mnoho nepřátel. Důvod ? Všichni dosavadní politici a politické strany napříč spektrem, ve skutečnosti hodnotný majetek státu prodávali pod cenou a cenový rozdíl si nechávali posílat na tajná konta, konta příbuzných nebo jako sponzorské dary svým stranám.
      U uměle předražených státních zakázek byla po léta uplatňována stejná logika, kdy cenový rozdíl mezi skutečnou hodnotou a cenou vyúčtovanou, také končil na tajných kontech bývalých i současných politiků a politických stran. Řádově se jedná o desítky miliard ročně, které nyní politikům a jejich kumpánům z vlastních, ale i ostatních politických stran bolestně chybí.Babiš jim zrušil PENĚZOVOD a to je pravý a jediný důvod jejich snahy, všemožně a za jakoukoliv cenu Babiše pošpinit a pomluvit, aby se ho zbavili a mohli si penězovod znovu obnovit. My, obyčejní lidé, bychom se měli naopak snažit Babiše udržet v politice co nejdéle, protože zatím je jediný, kdo zachraňuje naše miliardy pro obyčejné občany tohoto státu. On sám je nepotřebuje. Pamatuji se na různé interwiev s Babišem před lety, kdy se Babiš staral úspěšně o svoje podnikání a při různých rozhovorech si jen vždy posteskl, že tehdejší česká politika byla politováníhodná, protože tehdejší politici po vítězných volbách považovali státní rozpočet za svou kořist. Všichni reportéři, kteří s Babišem tehdy dělali rozhovory, se ho tehdy ptali, proč tedy nevstoupí do politiky a našemu státu nepomůže, když ty skutečnosti jasně vidí a má schopnosti tento stát ekonomicky řídit lépe. Titíž reportéři nyní vykřikují fráze o střetu zájmů, přičemž je jasné, že každý kdo podniká, včetně například zedníka - živnostníka, by měl v politice formální střet zájmů také. Reportéři jsou bohužel velmi často buď hlupáci, v mnoha případech ale prospěcháři, kteří za příslib budoucích vysokých postů budou žvanit o čemkoliv, hlavně aby dělný lid zaujali. A pokud žádnou špínu na nikoho nenajdou, vykřikují alespoň, že by dotyčný něco mohl, či že je kolem něj cosi podivné. Bohužel, je mezi námi dost hlupáků, kteří jsou na základě těchto mlhavých výmyslů ochotni odpřisáhnout okolí i světu, že dotyčný je určitě lump, protože oni to totiž ví už dávno a jim přeci nikdo na nos bulíky věšet nebude !

      Jsem důchodce s necelými 11 000 Kč důchodu, ale těchto několik vět jsem musel napsat, abychom se nenechali skutečnými darebáky a parazity připravit o zatím jediného člověka, který nám pomáhá tím, že různým Klausům, Kalouskům, Rittigům a jim podobným zavřel kohoutky. A to je něco, co si přinejmenším zasluhuje naši úctu.
      Dejme mu čas ! Vždyť i k rozkradení potřebovali šíbři celé roky. Takže nemůžeme chtít nápravu ihned, nejlépe už včera. Nebo si tady někdo myslí, že Babiš vlastní kouzelný prsten Arabely ??? Dle mého názoru je motivem Babiše pro práci v politice jeho osobní výzva, jestli dokáže ekonomickou stránku státu, potažmo nás všech, uzdravit. (zdarma)
      • Ty jsi důchodce s 11 000 Kč. Doufám, že Babiš ti zase přidá 300 Kč. Důchodče je ti známo, že Babiš než se stal ministrem dostával od státu 1.5 miliardy a v loňském roce 3 miliardy? Za dobu co podniká odvedl za zaměstnance 20 miliard. Důchodče výš kolik za dvacet let dostal ze státních dotací od státu? Pokud by Babiš nedostal od státu ani korunu, tak už Babiš dávno zkrachoval. Jeho lidi jsou placeni ze státních peněz a ne co vydělá. Babiš jenom parazituje státní a Evropské peníze. Až se mu zavře peněžní kohout s EU tak odejde s politiky protože nebude mít již žádný důvod dělat ministra financí a doufám, že se toho dožiješ aby jsi procitl co to je za parazita. Proč Babiš podniká v zahraničí, proč neinvestuje pouze v Č.R. Proč Babiš staví největší pekárnu v Německu s našich daní, proč ne v Č.R. Pekárnu mohl postavit v Č.R. a chleba mohl vozit do Německa dneska žádný problém. Babiš není vlastenec protože ani být nemůže jak o sobě hovoří, jemu jde pouze o zisk.
        • o tom kolik se zvednou důchody nerozhoduje Babiš,ale celá vláda pod vlivem Sobotky.Důchody se nemohly zvednout o víc,protože by si vláda nemohla zvednout své přemrštělé platy o 6000 kč a nebyly by miliony na jejich odměny.Tato vláda je stado dobytka zrazujíci tuto zemi a lid.Za své období nic dobrého neudělali spíše naopak a ty nesmyslné zákony které schvalili samy hovoří o tom kdo ve vládě a sněmovně sedí a pro koho hlasují.
        • všem pámbíčkářům zabavit všechen nakradený majetek a stát je v poho.
      • Naprostý souhlas se vším, co jsi tady napsal.
        • ... hezky jsi ocenil snahu férového seniora :)))
  • Jedinej nezkorumpovatelnej politik u nás je babiš, protože už nikoho jiného korumpovat nemusí. *14*
    Zaměstná si, koho potřebuje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit