Přejít na výpis diskuzí
Česká závislost na Německu nebezpečně roste. A bude hůř
9.9.2016 | Vojtěch Ondráček
166 příspěvků
-
sotva jsem se probudil,otci occas vyhulil
-
Krasavica Simona, nyni jako hajzlbaba webu Tiscali se znovu rozepisuje, zde na diskuzi. Dekujeme ji za jeji moudra ale kdy si mame vytrit prdeel, to vime i bez ni.
-
nech se po ránu kvalitně vyššukat. Zmizí náhle pitomé nápady pitomé úvahy ... prostě se ti otevře jiný svět.
-
ty jsi tak krásně v hajzlu čapisrale *15*
-
Chce to, bratře, taky něco z obsahu/pokud tam něco máš/... připomínáš mi mého souseda..,. psychiatrický případ, který sedí před domem na lavičce a na každého sprostě pokřikuje... vždyť říkám psychiatrický případ...
-
Nějak tomu nerozumím... napojeni na fungující ekonomiku, fungující demokracii je určitě lepší, než napojeni na nefungující ekonomiku... /pak se to nazývalo bratrská pomoc ..pamatujete co si zpíval vlak jedoucí do Ruska.. Ve.. zu... u.. ra..n a když jel zpět tak si to svištěl a zpíval .. "ho... za to, h...."/ a nebo napojeni na totalitní režimy.. to oni pak udělali bratrskou pomoc zase u nás, že nás na +- na 20let obsadili. Na co si pan redaktor vlastně stěžuje?
-
Slet feťáků a magorů je tady a pošahanců *12*
-
... kdepak je odepsaná existence BIJEC, snad na konkursu ve vymývaní klozetů na Slavii?
-
... slaboučké, píše se Dummköpfchenschläger, jsi ve všem podprůměrný trotlík :)))
-
Kdyby tady předtím po půlstoletí nevládl ruský stepní fašismus, nemuselo by se cinkat. Jenomže ono se nemělo cinkat, ale mlátit pořádným bejčákem a pak vyhnat pěšky do jejich "země milované" na Sibiř.
-
Wunderbar! Unser Dummköpfchenschlager kann deutsch! *8*
-
... kolik syfilitických krys kolik hodin dávalo dohromady takový výblitek, vypatlanče?
-
Satellite country by byl asi modernejsi a stravitelnejsi nez gubernie? Za markantne nizsi mzdy nez jsou na Zapade muze soudruh docent Klaus, svetoznamy ekonom a zlodej.Zacatkem 21.stoleti, Klaus v novinovem clanku napsal jasne "aby se Cesko dostalo na uroven byvale zapadni Europe musime nasadit zapadni ceny" dot Kdyby ti hradni czmuchalove se angazovali, ten clanek by rychle nasli.Jsou tak profesionalne zdatni, ze najdou i neexistujici skoro 80 let stary novinovy clanek. Mam dojem, ze to byly Hospodarske Noviny, to jim snad usnadni badani.
-
... narážky na mé IQ mě vždy pobaví, vnímám to jako trapnou snahu se mu priblížit :)))
-
... kdybys napsal na konci otazník, jak je zvykem, nemátlo by to :)))
-
... jsi mimo, nemám potřebu jako ty vyvyšovat se nad tlachy moc bídných pisatelů :)))
-
... prosím dalších sto hlasů, hromádko hoven, přesně o to mi jde, točit tupé blbečky :)))
-
... moc se mi líbí, jak tradiční primitivní hlasovatel chce marně nasr*t, ohromný blbeček :)))
-
... každý hezký penýz mě rajcuje
-
Nehodlám nikam vycestovat, pouze odpovídám pisateli, který obdivuje naši údajnou ekonomickou nezávislost v osmdesátých letech. *3*
Že jste to s vaším IQ nepochopil, to jste mě dost zklamal.