Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 🙂
  • Děkuji za upřesnění.

    Ano, zmiňuji Berlín a Londýn a výrok pražského primátora, nejsem Pražan, takže Peking není mé sesterské město a do obsahu smlouvy nemám co mluvit.

    Je zajímavé, že partnerství Berlína a Pekingu lze dohledat jednak od roku 1988, jednak od roku 1994.

    Další otázkou je, co si Pražané slibovali od spolupráce s městem asi tak dvacetkrát větším - jaké know-how která strana očekávala? Pokud se dobře pamatuji na Kyjev, ten je asi jen pětkrát menší než Peking a ze svého sesterského města si některé příklady vzal.

  • Pavel.Jegl

    Zmiňujete Berlín a Londýn. Ano jedno z těchto město klauzuli jedné Číny ve smlouvě nemá.

  • Tak ju Pepiku . Uz ses vycakal. nezapomen , az zase pojedete s hasicema v nakladaku do Prahy do divadla na Spejbla ze tramvaji buchtu nabizet nemusis. Uz jsi tramvaj prece posledne videl a zadnou buchtu si nevzala Pepiku ! No a nad jinyma vecma a zazitkama moc nepremyslej . Jednak to neumis a mohlo by se ti pritizit Pepo. Jsou proste veci ktere nejsi schopen nikdy pochopit , tak se nepremahej. To vis Praha je prece jen vetsi nez tvuj dvorek s hnojistem vedle kralikarny. Na neco se muzes poptat sousedovic holky , ta semo tamo do Prahy dojizdi a uz umi dokonce cestovat metrem. Do toho se Pepo nepoustej , to je na tebe vysoka matika, to bys nezvladl. A uz se necerti. Vitr se obraci a ten smrad z hnojiste ti uz do baraku nepujde. Ja vim ze to je asi neprijemne dokonce i pro vidlaka jako jsi ty , ale my Prazaci ti za to nemuzeme. Fakt ne Pepiku. 

  • Jaképak škody?? My Sparťani jásáme!!! :-D :-D :-D


  • josef.chmela

    Mně možná čouhá sláma z bot ale tobě z hlavy.

  • Absolvoval jsem prednasku experta na mestske podzemni drahy (pracuje pro vladu USA ve washington) ktereho cinsti soudruzi pozvali, aby pomohl pri stavba metra. Vyridil formality a za tri mesice prijel na staveniste, kde jiz byly vyrazeny 2 km tunelu. Jestli meli delnici  a technici podvlikacky a teplaky, bambusove ponozky, papirove boty, jedovate detske hracky, nezminoval a nikoho v auditoriu to nezajimalo. Lidske zajmy se zjevne lisi.

  • vanhorne

    Podvlikacky a teplaky, bambusove ponozky, papirove boty, jedovate detske hracky, co vice si muzes prat.

  • A ty miliony mrtvých a zotročených když syfilitik Uljanov "budoval" v CCCP socialismus (rudý, nikoli hnědý). Prameny uvádějí, že komunismus má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých!!!

  • Pan Hřib včera v televisních zprávách přiznal, že netuší, jak se s otázkou jedné Číny ve smlouvách o partnerství vyrovnávají Berlín, Londýn a další světová hlavní města (aktuálně má Peking 55 "sister cities").

    Samozřejmě, když například Berlin a Beijing vstupovaly do partnerství, pan Hřib ještě za sebou "tahal kačera".

    https://www.berlin.de/rbmskzl/en/international-relations/city-partnerships/beijing/artikel.23713.en.php

  • Vezmi si predepsane leky, dobrovolne si rekni o skotske striky - uvidis, ulevi se ti...

  • pročpak pirátská špína hitlerjugend neřeší lidská práva vězenských otroků v gulagích vUSa, lidí unesených a umučených fašistickou juntou USa? lidská práva milionu lidí povražděných při válečné agresi USa v Iráku? 500 000dětí dětí povraždila fašistická junta v iráku, 

    protože jde o pokrytecké  špíny, usa hitlerjugendy ,proto  neřeší oběti americké a eu okupací v srbsku, libyi, sýrii, jemenu, ještš podprují otrokářský vrahounský systém tibetu, a hitlerovo spojence  čínské nácky čankajška thajwan kteý likvidoval původní obyvatelstvo ostrova ...pirátské pokrytecké špíny ,

  • piráti jsou hitlerjugend mafiánů ods, topstan,kdu, , záškodníci země jako ta prolhaná stvůra havel která obelhávala národ 1989 jak není agentem kapitalismu,  zrůda havel donutila čr aby opustila východní trhy , usa se zasmály a námi opuštěné trhy sami obsadily, zrůda havel i piráti ,kdu, ods, topstan,kdu jen škodí zemi  ,čína investuje po celém světě ve velkém, staví rychlovlaky dálnice, fabriky, jen havlom*rdi v čr škodí svému národu 

  • Co na takový zásah po čarou ponoru ponoru říkají třeba v Žatci?

    (Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) is the global leader in automotive
    interiors. YFAI is redefining how people relax, work and play in their
    vehicle interiors today and decades from now. Headquartered in Shanghai,
    the company has approximately 110 manufacturing plants and technical
    centers in 20 countries and more than 32,000 employees globally. They
    design, develop and manufacture interior components for all automakers.
    Established in 2015, Yanfeng Automotive Interiors is a joint venture
    between Yanfeng, one of the largest automotive suppliers in China and
    Adient, the global leader in automotive seating.)

  • Chmelo senochrupe, vsichni ti co tohle "zapricinili " jsou Prazaci asi jako ty homo sapiens. Homo ano ale sapiens ? Ty ?! 

    Naplavy a privandrovalci z Gottwaldova, Uzgirogu, Pressburgu a kdo vi jeste odkad. Ovsem musim jeste napsat , ze tentokrat s jejich pocinanim uplne souhlasim

     K certu s cinanama. Je to jen dobre , tohle rozkmotreni s takovou divnou partickou odnekud z bambusu a rakosi. 

  • felix.julec

    Ad vanhorne xxx Pokud nastane nějaká změna,tak v tom případě dřív než "jíst hůlčičkama psí guláš",budete 5 x denně mlátit hlavou o zem.(Jestli se vám to nepřihodilo už teď,když píšete takové kraviny.)

  • vanhorne

    "Jste obyčený nadutý blbeček."

    Ktery se ohani Confuciem a vyzaduje od druhych, abyse podle Confucia chovali, sam ale tak necini. Kdo radi at uziva v prve rade sam, pak muze radit. Tak rekl Confucius.


  • vanhorne

    " také učí psát čínské znaky"

    Pockej az se ti kouskove budou ucit futrovat se hulcickama psim goulasem, to bude divadlo k nezaplaceni.

  • vanhorne

    "holý zadek a hubu plnou blbých řečí"

    Nekdo zase hubu plnou holych Chinskych zadku a holy zadek plny blbych reci. A kdyz on je pod mostem, tak ma aspon nad hlavou solidni strechu. Kdezto ty s tim svym holym zadkem, muzes tak akorat zalezt pod kus papundeklu, holozadku.

  • josef.chmela

    Jsi na tom opravdu špatně, když neumíš přečíst a pochopit text. Nech si vrátit školné. A už tolik té trávy nehul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit