Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Bezvýznamný pražský blbeček si hraje na velkého politika a to zásadní mu uniká. Jednotnou Čínu uznávají rozhodující ekonomiky světa a dobře vědí proč. Čínská ekonomika a jejich trh je budoucnost, kterou si žádný myslící ekonom nenechá ujít už dnes, bez ohledu na nějaký bezvýznamný tibetský problém vyvolaný a politicky dokrmovaný několika blbečky.

    • Takto "šeredně" se vyjadřovat o takovém ..... jako zeMAN bezpochyby je a nazvat ho bezvýznamným blbečkem, přesto že je to nezpochybnitelná pravda. Nic jiného ten rusácko-číňanský gauner - zcela bezvýznamná nula není. Vystihl jste to naprosto přesně.

      • josef.chmela

        Jsi na tom opravdu špatně, když neumíš přečíst a pochopit text. Nech si vrátit školné. A už tolik té trávy nehul.

    • vanhorne

      "Čínská ekonomika a jejich trh je budoucnost"

      Podobne skvelou buducnost uz dost davno slibovali soudruzi bolshevici. Pro urcite procento obcanu to byla budoucnost vynosna, pro tu vetsinu, kterou ty bys nazval pravdepodobne ' blbečky', to bylo stradani a otroctvi.

      Normalni lidi se smyslem pro zakladni lidska prava, prijatelnou lidskou moralku, svobodu bez ostnateho dratu a Napravnych Pracovnich Taboru jsou asi ' blbečci', ze pepicku visionari. Dekuju pekne za takovou ruzovou minulou budoucnost.

      • josef.chmela

        Máš pravdu. Ti, a byla jich menšina, co byli schopni všeho, žili v nesvobodě za ostnatým drátem a ve vězeních. Většina slušných lidí si žila lépe než dnes. V 89 několik stovek tisíc pomatenců uvěřilo jakémusi zaprodanci Havlovi a udělali tzv. revoluci na náměstích. Jsem rád, že velké procento lidí z těch náměstí brzo prozřelo a už se nedají oklamat vše zasahující vlezlou a každodenní propagandou a dehonestací Číny a Ruska.

        S blbečky, zloději, podvodníky, nemakačenky a lháře, kteří toto ještě nepochopili a kterým tento zlodějský, podvodný a falešný režim vyhovuje, nemám o čem mluvit a přehlížím je jako obtížný hmyz. Ty mezi ně určitě patříš.

        Já patřím mezi ty druhé, vzdělané s životními zkušenostmi, kteří se dobře uživili za minulého režimu a měli se dobře a uživím se i dnes a mám se dobře i bez převlékání kabátů, protože nekecám a umím pracovat.

        • Jestlipak víš ty neobolševiku že v 89 soudruzi chtěli střílet do dělnické třídy a jen zmatek že z Moskvy tehdy nepřišel souhlas zabránil krveprolití?Dneska koukám na Babiše,komunistickýho oligarchu a opilce z Hradu co se učí v Číně stabilizaci společnosti  posluchám kraviny jak komunisti umí vyrábět a že už to není žádný socík ale tvrdý kapitalismus totáče made in china?Prostě klepání íčovin donekonečna soudruzi ,doufám že se nedočkám chvály ještě na Hitlera což byl též soudruh ale z jiné strany.

          • josef.chmela

            Ty máš zmatek v hlavě z těch tvých 100% pravdivých zpráv.

            • 🙂
        • vanhorne

          Ti, a byla jich menšina, co byli schopni všeho v kapse nosili rudou knizku.

          Ty pomateny bolshevicky ubozaku, tebe asi odkojila ta stara znama, ruda Marta Semelova a vychovaval stary Lojza Grebenicek, take znamy pod  zaslouzenou prezdivkou Reznik. 

          Standa Neumann: Ruda Knizka. Na onom miste,kde mi srdce bije,v kabate v kapse nosim knizku rudou. Sila me strany v jejich strankach zije, a kdyz mi vypravi o letech, ktera budou, v prdeli  me pali a zene v pred!  Az myslis pozar v ni je!

          Sedni si s tou svoji rudou knizkou na vysernu, vzpominej na Klemu a tam hlasej pitome rude bludy.

          • Nežgryndejte blbosti o něčem , o čem víte velké ho...

          • josef.chmela

            Sám jsi ubohý zakomplexovaný ubožák. Jsi pod mou rozlišovací schopností.

  • felix.julec

    Praha si zase zahrála na pupek světa.

    • Úsměvné, jak tady bolševici podlézají Číňanům. Jestlipak se také učí psát čínské znaky, aby byli "in" až tady bude "žluto"? Ty jsou přece jen trochu složitější než azbuka.

      • vanhorne

        " také učí psát čínské znaky"

        Pockej az se ti kouskove budou ucit futrovat se hulcickama psim goulasem, to bude divadlo k nezaplaceni.

        • felix.julec

          Ad vanhorne xxx Pokud nastane nějaká změna,tak v tom případě dřív než "jíst hůlčičkama psí guláš",budete 5 x denně mlátit hlavou o zem.(Jestli se vám to nepřihodilo už teď,když píšete takové kraviny.)

  • TheGGG

    jednotnou celistvou čínu uznávají i všechny západní státy... hříbek z prahy si hraje na něco co není a poškozuje dobré vztahy ČR se zemí, se kterou chce mít dobré vztahy právem skoro každý. Číně je toto úplně šumák a my jsme zase za tu myš co si zařve a nikdo ji nevnímá...

    bonzáci piráti opět škodí... no co čekat od liberálků a vítačů... rozumné chování ne

    • vanhorne

      "jednotnou celistvou čínu uznávají i všechny západní státy"

      Zajimave, jak nekdy nahled lidovych politologu na pokoutni snahy o "celistvost zeme", se podle potreby meni. "Mnichovska dohoda"  zceleni Sudet a Reich, 'nezapomenutelny a Nikdy neodpustitelny act tech zradnych Zapadnich spojencu'. Najednou ti 'Zapadni zradci ' jsou all right, kdyz uznavaji celistvost Chinesischer Reich?

      • Pěkně blbě argumentujete, ukazuje to na značně pokročilý stav demence na bázi těžší formy oligofrenie.

        • Tak tak máte nesporně pravdu na tom zrádném ..... rusácko-čínanském zeMANovi je to vidět každý den zřetelněji.

  • Konenčně je na radnici někdo kdo jen servilně nenabíhá nesmyslným zájmům zeMANa a jeho smečky.

    Je naprosto správné že Praha se konenčně chová jako suverení společenství a ne jen jako nesvéprávný hadr jakého-si číňanského poskoka.

    A ten ..... - co si říká číňanský velvyslanec - jestli neví jak se chovat v cizí zem a dokonce chce vyhrožovat - už měl stát na nádraží nebo letišti s kufrem směr peking. Takových a podobných šmejdů máme v čechách sami dost - že ano zeMANe.



    • josef.chmela

      Máš pravdu. Takových šmejdů, co se tu chovají jakoby jim všechno patřilo. kladou si podmínky a nařizují, tady máme dost ze západu a hlavně z USA.

    • To jsou silné řeči. V době, kdy Vaši prapředci lezli ještě po stromech, v Číně už sepsal Konfucius filosofické poučky o tom, jak mají lidé žít. Jste obyčený nadutý blbeček.

      • vanhorne

        "Jste obyčený nadutý blbeček."

        Ktery se ohani Confuciem a vyzaduje od druhych, abyse podle Confucia chovali, sam ale tak necini. Kdo radi at uziva v prve rade sam, pak muze radit. Tak rekl Confucius.


      • To že kdysi kdesi nějaký číňan něco sepsal ještě nedává pravomoci jakému.si současnému komoušskému pšoukovi z vychdostepnho bolševického chanátu zde rozdávat rozumi jak se má jiný stát chovat a dokonce se pokusit vyhrožovat. Měl by dostat špičkou boty do míst kde záda přestávají mít slušný název takovou že by do toho jejich komouš-pelešince doletěl i bez aera.

        A pokud pak máte zájem vidět skutečně nadutého blbečka musíte si zajít na pražský hrad či zajet do Lán, tam sídlí zrůdnost jíž nadutá blbost přímo čiší z jejiho rusácko-číňanského ksichtu.

  • Praha podcenila Hřibův škůdcovský potenciál. Hřib dokázal, že iniciativní blbnutí spojené s horlivostí dokáže napáchat velké škody.
    • Jaképak škody?? My Sparťani jásáme!!! :-D :-D :-D


    • Pan Hřib včera v televisních zprávách přiznal, že netuší, jak se s otázkou jedné Číny ve smlouvách o partnerství vyrovnávají Berlín, Londýn a další světová hlavní města (aktuálně má Peking 55 "sister cities").

      Samozřejmě, když například Berlin a Beijing vstupovaly do partnerství, pan Hřib ještě za sebou "tahal kačera".

      https://www.berlin.de/rbmskzl/en/international-relations/city-partnerships/beijing/artikel.23713.en.php

      • Pavel.Jegl

        Zmiňujete Berlín a Londýn. Ano jedno z těchto město klauzuli jedné Číny ve smlouvě nemá.

        • Děkuji za upřesnění.

          Ano, zmiňuji Berlín a Londýn a výrok pražského primátora, nejsem Pražan, takže Peking není mé sesterské město a do obsahu smlouvy nemám co mluvit.

          Je zajímavé, že partnerství Berlína a Pekingu lze dohledat jednak od roku 1988, jednak od roku 1994.

          Další otázkou je, co si Pražané slibovali od spolupráce s městem asi tak dvacetkrát větším - jaké know-how která strana očekávala? Pokud se dobře pamatuji na Kyjev, ten je asi jen pětkrát menší než Peking a ze svého sesterského města si některé příklady vzal.

  • gaheris

    Když v tom má prsty luftJarda tak je celý plán v (_!_) protože on je znamenitý likvidátor jak předvedl v aerolinkách! No a piráti, to je kapitola sama pro sebe, to je totiž antifa jestli jste si nevšimnuli, ti mají heslo čím hůř tím líp! Teď odkloňujeme my tak držte hubu a krok! Zahulíme uvidíme!

  • Piráti si hrají na velkohubé.A výsledek se dostavil.Aktuálně - levné lety do Číny.Proč se nepodívat? A ejhle pikolík! Vízum všude okolo v EU je za 1600 kč.Upozornění na stránkách  : cena víza udělovaného v Praze se navyšuje o 1000 kč.S tím že  v Bratislavě a jinde zůstává stejná.Přímo napsáno.Tak to vám darebáci na magistrátě pěkně děkujeme.Zachraňujete svět, ale běžný občan to odskáče.Pražská blbost je bezmezná!

    • josef.chmela

      Já bych to definoval takto: "Blbost pražáků je bezmezná."

      • Chmelo senochrupe, vsichni ti co tohle "zapricinili " jsou Prazaci asi jako ty homo sapiens. Homo ano ale sapiens ? Ty ?! 

        Naplavy a privandrovalci z Gottwaldova, Uzgirogu, Pressburgu a kdo vi jeste odkad. Ovsem musim jeste napsat , ze tentokrat s jejich pocinanim uplne souhlasim

         K certu s cinanama. Je to jen dobre , tohle rozkmotreni s takovou divnou partickou odnekud z bambusu a rakosi. 

        • josef.chmela

          Mně možná čouhá sláma z bot ale tobě z hlavy.

          • Tak ju Pepiku . Uz ses vycakal. nezapomen , az zase pojedete s hasicema v nakladaku do Prahy do divadla na Spejbla ze tramvaji buchtu nabizet nemusis. Uz jsi tramvaj prece posledne videl a zadnou buchtu si nevzala Pepiku ! No a nad jinyma vecma a zazitkama moc nepremyslej . Jednak to neumis a mohlo by se ti pritizit Pepo. Jsou proste veci ktere nejsi schopen nikdy pochopit , tak se nepremahej. To vis Praha je prece jen vetsi nez tvuj dvorek s hnojistem vedle kralikarny. Na neco se muzes poptat sousedovic holky , ta semo tamo do Prahy dojizdi a uz umi dokonce cestovat metrem. Do toho se Pepo nepoustej , to je na tebe vysoka matika, to bys nezvladl. A uz se necerti. Vitr se obraci a ten smrad z hnojiste ti uz do baraku nepujde. Ja vim ze to je asi neprijemne dokonce i pro vidlaka jako jsi ty , ale my Prazaci ti za to nemuzeme. Fakt ne Pepiku. 

      • A co takhlto - blobost číňanských vlezdoprdelistů je bezmená.

        Konečně někdo ukázal že nejsme jen národ bezpáteřních řiťolezců vedených zrádným rusácko-čínanským zeMANem s jeho smečkou přisluhovačů.

        • Nováku Nováku tak jsi všechny odhalil ty bystrá palice s holým zadkem.Jsem klasický přisluhovač i ten lezec.A co jako?Chci se podívat po světě.Neomezeně.Ty máš hubu plnou demokracie, holý zadek a hubu plnou blbých řečí.Tam pod mostem jsi jistě vedoucím.A tak už to bude po celý tvůj zpackaný život.Krása, co?

          • vanhorne

            "holý zadek a hubu plnou blbých řečí"

            Nekdo zase hubu plnou holych Chinskych zadku a holy zadek plny blbych reci. A kdyz on je pod mostem, tak ma aspon nad hlavou solidni strechu. Kdezto ty s tim svym holym zadkem, muzes tak akorat zalezt pod kus papundeklu, holozadku.

  • Tak nejak to k sobe pasuje , rekl bych. Bankrot a Luftjarda. Stale bloudeni v kruhu. Autorovi tohoto romanu se omlouvam za vypujceni jeho nazvu. Luftjarda a krach ajrolinek , ted zase ono hezke ceske " odkloneni" ajroplanu nekam do ex Yugo , jak se tady chlubi. 

    Ono vubec tedy. Jestli mela byt ta cinska investice do nejakych zbytecnych cutalistu jakoby tedy nejvetsi v Cechach , je jen dobre ze uz to krachlo cele. Maly ohynek se lepe hasi nez velky. Zadna budoucnost v tom nebyla , to bylo jasne jeste nez ta saskarna zacla. Nejvyse pujde par cutalistu makat k lopate , v nejhorsim scenari . Co bude s Luftjardou a jeho pobocnici stejnych quallit Marcelou Hrdou tusim ,  je celkem jedno. Cert je vem vubec vsechny z toho holportu k nicemu. Cim rychleji se nad tim vsim zavre voda jako nad tim MH 370 nekde v Indickem oceanu , take navzdy , tim jen lepe. Pro vsechny . Zase nakonec letadlo . Ten Luftjarda to snad pritahuje, . 

  • piráti jsou hitlerjugend mafiánů ods, topstan,kdu, , záškodníci země jako ta prolhaná stvůra havel která obelhávala národ 1989 jak není agentem kapitalismu,  zrůda havel donutila čr aby opustila východní trhy , usa se zasmály a námi opuštěné trhy sami obsadily, zrůda havel i piráti ,kdu, ods, topstan,kdu jen škodí zemi  ,čína investuje po celém světě ve velkém, staví rychlovlaky dálnice, fabriky, jen havlom*rdi v čr škodí svému národu 

    • vanhorne

      Podvlikacky a teplaky, bambusove ponozky, papirove boty, jedovate detske hracky, co vice si muzes prat.

      • Absolvoval jsem prednasku experta na mestske podzemni drahy (pracuje pro vladu USA ve washington) ktereho cinsti soudruzi pozvali, aby pomohl pri stavba metra. Vyridil formality a za tri mesice prijel na staveniste, kde jiz byly vyrazeny 2 km tunelu. Jestli meli delnici  a technici podvlikacky a teplaky, bambusove ponozky, papirove boty, jedovate detske hracky, nezminoval a nikoho v auditoriu to nezajimalo. Lidske zajmy se zjevne lisi.

    • Vezmi si predepsane leky, dobrovolne si rekni o skotske striky - uvidis, ulevi se ti...

  • pročpak pirátská špína hitlerjugend neřeší lidská práva vězenských otroků v gulagích vUSa, lidí unesených a umučených fašistickou juntou USa? lidská práva milionu lidí povražděných při válečné agresi USa v Iráku? 500 000dětí dětí povraždila fašistická junta v iráku, 

    protože jde o pokrytecké  špíny, usa hitlerjugendy ,proto  neřeší oběti americké a eu okupací v srbsku, libyi, sýrii, jemenu, ještš podprují otrokářský vrahounský systém tibetu, a hitlerovo spojence  čínské nácky čankajška thajwan kteý likvidoval původní obyvatelstvo ostrova ...pirátské pokrytecké špíny ,

    • A ty miliony mrtvých a zotročených když syfilitik Uljanov "budoval" v CCCP socialismus (rudý, nikoli hnědý). Prameny uvádějí, že komunismus má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit