Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Četla jsem komentáře některých pseudohumanistů z neziskovek, že prý se z větší části nejedná o ekonomické uprchlíky. Ano? Skutečně? Pak tedy nechápu, proč nehodlají zůstat v první bezpečné zemi a všichni chtějí do Německa.

    Tedy kecy v kleci, pouze snaha neziskovek obhájit svou činnost a získat peníze... *3*
  • Požádali.Požádali o několikaletou bezplatnou péči spojenou s ubytováním a kompletním zabezpečením.O co víc dostanou tihle přivandrovalci - o to míň vyjde logicky na nás.Bude třeba je kvalitně ošetřit v nemocnicích ..... Též se postarat o příbuzné kteří co nevidět dorazí.A to nemluvím pokud se to ještě poskáče mezi sebou a začne se to rozmnožovat.Takže toto všechno má být Milane v naší režii?Si snad děláš kozy, ne?
  • To co uvádí v těch různých průzkumech televize je rozsáhlý podvod na našem obyvatelstvu.
    Neznám nikoho ze svého širokého okolí, že by souhlasil s tím, abychom podporovali běžence, natož bez rozmyslu je u nás umísťovali. Pokud budeme k tomu přistupovat ležérním způsobem, tak se do Evropy nastěhuje celá Afrika, státy kolem Iráku a všude kam kde vnucujem naši naše vyznání, v uvozovkách svobodu a demokracii. Neustále se cpeme někomu do zadku, necháváme si vnucovat názory i přes to že s nimi nesouhlasí velká část národa. Nakonec na tom vydělává zem, která se ve všem angažuje ze vzduchu, zlikviduje tam veškeré staré zbraně, vyzkouší tam nové, zaplatí to velký monopol ropného průmyslu a následně my všichni. Výsledkem bude v Evropě občanská válka. Což může být v pozadí i cíl někoho. Z pohledu vnějšího to je obdobný příklad, jako by nám někdo vnucoval islám. Asi by nám to taky vadilo. Jediné řešení je zastavení veškerých vojenských operací v uvedených zemí, zabezpečení jejich hranice, likvidace aparátu, který by chtěl dále válčit, což při současné technice by mělo být poměrně snadný úkol. Nechat každou zemi pokud nikoho neohrožuje žít svým způsobem. A pozor na EU, je lepší se mít o něco hůře, než podřizovat nesmyslům. Měli bychom vzít v potaz naši svéráznou identitu a nenechat ji utopit párem prdulízalů.
  • Milý Chovanče, zatím není atraktivní naše země. Počkejme nějaký čas, až se "naplní" Německo, pak bude třeba opět Lebensraum. Chtěl bych mít taky takový optimismus. Bohužel, budete mít Smolíka.
  • Čím více imigrantů míří na západ, tím dříve vyženou původní obyvatele. Již nyní jim muslimové říkají, že pokud se jim to nelíbí, můžou se sebrat a jít. Kdo je potom přijme, když všude bude narváno?
  • Česko je atraktivní především pro šmejdy zloděje a mafiány. Každý, kdo něco umí, má na to věk a nebojí se práce, mizí pryč. I pro toho Syřana je to tu hrůza, chudoba a běs.
  • Všichni pevně věříme, že tomu tak bude i nadále.
  • A jak to bylo ve skutečnosti s utonulým syrským chlapcem? Utopil se proto, že jeho otec chtěl do Evropy, aby si za dávky pořídil nové zuby. Celá rodina už od roku 2012 žila bezpečně v Turecku, kde měl otec chlapce i práci a nežili si špatně. Tento nezodpovědný slimák si podal žádost o azyl do Kanady, kde žije jeho sestra, ale tato mu byla zamítnuta. Vydal se tedy do Eropy. http://medzicas.sk/drasticke-odhalenie-vymenil-zivot-syna-za-zuby/
  • Jak smutně pravdivé hodnocení naší země-její ekonomiky. Ani pro ty arabáče nejsme dost atraktivní. Přeloženo do češtiny-jsme pro ně žebrota. Kdo by se k žebrotě hnal, že? To je vlastně vysvědčení naší zemi, respektive politikům napříč. Běženec z Afriky se bude mít lépe na sociálnách dávkách v Německu, Švédsku, Dánsku a dalších zemích, než náš pracující občan doma! Ty vogo, to opravdu motivuje tady žít a hlavně, pracovat.
  • Ale jak dlouho?!
    Proč se chovají politici (až na výjimky) jako blbci?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit