Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od švédů máme v pronájmu cca 4 gripeny,od paní Parkanové práškovací letadlo zn. Cassa,vlastnime rakouské pinďoury do kterých teče,Kalouskovy padáky,kvalitní vesty spíše plovací a helmy zn.ešus.
    Stačí dokoupit americký šrot a hurá se Šlechtovou na Bělehrad.
    Švejků máme také dost,viz. komedianti s červenými kartami.
    Zachráníme celý Svět,my to vyhrajem a spojenci nás tentokrát nezradí.))
  • Nutno zavést povinnou vojenskou službu,jinak bude Václavák a kavárna plná bezkuláků.
    • očichávači spařených řití, tvůj žalostný výkřik do tmy je nudný *6*
      • Nene vidím na konci tunelu světlo,pravil Kalousek a vytáhl si hlavu z knížecí (.)e
      • Čest soudruhu bezkuláku,máte pravdu zapařený kníže to je síla poudál Kraďousek....hlavně,že pidi strana hnid Top 09 ještě dejchá.
  • Tiscali přidává nebo maže plusy jak se ji to hodí
    • Jojo tady to je běžné,taková demokratická cenzura))
  • Únorový a březnový nálet na Prahu. Toho únorového dne - tedy 14.února 1945 se na nebi objevilo 62 spojeneckých letadel. Každé ve svých útrobách neslo šestnáct 227 kilových bomb.Americká puma o hmotnosti 250 kq Důsledek bombardování byl katastrofální. Žádná z bomb nezasáhla fabriky na kraji Prahy, ale všechny dopadly do centra na obydlené domy. Přitom zahynulo 701 civilistů, 1184 bylo zraněno, 183 domů bylo zničeno, dvě stě bylo poškozeno. Nebyly ušetřeny ani památkové
    objekty. Již vzpomenuté únorové bombardování Prahy je označováno jako „omyl", piloti si
    „prý spletli" Prahu s Drážďany... Názor si udělejte sami.Znovu začaly bomby padat na Prahu 25. března 1945. Bylo to za měsíc už podruhé - a lidé po minulé zkušenosti věděli, že Američané bombardují plošně. Březnový nálet byl naštěstí mnohem menší než ten, ke kterému došlo 14. února. Američané útočili přesněji, za cíl si vybrali především průmyslové čtvrti. Nejvíc bomb padalo v Libni a Vysočanech, kde tehdy stály rozsáhlé průmyslové komplexy vyrábějící zbraně. Bomby ale 25. března padaly také ve Kbelích a Letňanech, kde stála strategická letiště. Při tomto útoku bylo zabito dalších 235 osob a dalších 417 bylo zraněno.
    Celkem bylo v Libni a Vysočanech zničeno nebo vážně poškozeno na šedesát továrních objektů. V sutiny se mj. proměnily,Českomoravská Kolben Daněk,Vysočanská mlékárna,
    hlavní sklady firmy Julius Meinl, továrna na stroje bratří Prášilů,Ottova chemická továrna,
    libeňský lihovar,parní mlýny Františka Odkolka nebo továrna na celuloidové zboží a další.
    škola fy Philips
    Značná část zasažených továren sloužila německému zbrojařství, přesto se dodnes vede mezi historiky diskuse o motivaci a oprávněnosti akce takové intenzity na samém konci války.
    Během půldruhé hodiny přes poledne dopadlo na Prahu 12 tisíc bomb o průměrné váze 250 kilogramů. Krutou daň si bombardování vybralo také mezi obyvateli obcí Letňany, Satalice, Kbely a Čakovice, které v roce 1945 ještě ležely za hranicemi Prahy. Tisk v následujících dnech nepřinesl o náletu žádné zpravodajství, což je možná jeden z důvodů, proč se na něj postupně zapomínalo a informace o něm se z různých zdrojů liší.
    Zaplatili nám za to Američani s Anglánama
    • Obětí v obcích Letňany, Satalice, Kbely a Čakovice bylo tolik proto, že nálet na Kbelské letiště byl veden malými bombami tvořícími velké množství střepin, které efektivně zničily leteckou techniku. Ti lidé z přilehlých vesnic, kteří se místo do sklepů, rozběhli skrýt do polí, to zaplatili životy.
  • Američané rozbombardoval Zlín útok trval jen tři minuty, zemřelo 21 lidí,zaplatili nám za to kamarádi ušáci? Psal se rok 1944
  • Francie se vrátila do vojenského bloku NATO až po 43 letech v březnu 2009, a to hlavně kvůli hrozbě mezinárodního terorismu. Současná krize mezi USA a Tureckem má však mnohem hrozivější obrysy, které mohou přerůst nejen v rozpad současné podoby NATO, ale dokonce i k válce mezi členskými zeměmi NATO. Americký mezinárodní banditismus totiž v Sýrii narazil jako kosa na pověstný kámen. Američany zorchestrovaný a zpackaný puč proti Erdoganovi v červenci 2016 odstartoval otevřenou nenávist Turků k Američanům, která se nijak neuklidňuje a naopak eskaluje. Krize mezi USA a Tureckem vypukla v červenci 2016 po zpackaném puči proti Erdoganovi Už na podzim 2016 musela americká armáda narychlo a v noci stahovat z letecké základny NATO Incirlik jaderné zbraně namontované na raketách s plochou dráhou letu, které Američané pomocí transportních letadel přemístily do Rumunska na americkou vojenskou základnu v Deveselu, kde je v provozu systém americké protiraketové obrany, konkrétně radarové zařízení, které je nasměrováno do širokospektrálního režimu a snímá oblast západního Ruska, celé Ukrajiny a Černého moře.
    • To o zpackaném americkém puči máte aeronetu?
      Tam se totiž objevila tato bláznivá konspirace, daleko reálnější je, že vše proběhlo pod taktovkou Erdogana, který tak získal záminku vypořádat se s oposicí a nastoupit cestu autoritativní vlády.
      • Z ČT žumpa.
  • Uvnitř NATO hrozí rozkol, turecký prezident obvinil USA z porušení územní integrity kvůli útoku Kurdů americkými zbraněmi na Turecko. Paradoxně by Ankara mohla aktivovat článek 5 Washingtonské smlouvy na ochranu před agresorem, kterým by byl jeden z členských států NATO, konkrétně USA! Severoatlantická aliance prochází největší krizí své existence od 60. let, kdy Francie vystoupila z vojenského seskupení NATO a ponechala v Bruselu v sídlu aliance jenom svůj civilní sbor poté, co se ve Francii dostal k moci Charles de Gaulle a v roce 1966 předal vrchnímu velení amerických ozbrojených sil v Evropě nótu o vystoupení země z vojenského velení NATO. K roztržce mezi Paříží a Washingtonem došlo poté, co Pentagon požadoval po Francii rozmístění amerických raket středního doletu na severovýchodě Francie a vybudování podpůrných amerických vojenských základen. Charles de Gaulle v tom viděl ohrožení francouzské nezávislosti.
  • Více peněz a proti komu? Proti jaké hrozbě? Napřed se musí definovat možná hrozba a potom se může řešit, co a jak. Nevím o nikom, kdo by nás válečně ohrožoval.
    Za další, budování naši armády, pokud to má být na pořadu dne, je o počtech a prostředcích. Pod 50 tisíc profi vojáků je to o ničem. Pod 200 tisíc dobrovolně vycvičených a materiálně zabezpečených záložníků, to je o ničem.
    Pokud někdo falešně ukazuje na Rusko, tak ať veřejně zdůvodní naši schopnost se bránit proti Rusku. Jakými silami a prostředky? Vždyť žádné nemáme! Nemáme ani protivzdušné prostředky, ani letectvo, ani dostatečně početnou armádu. Pikantní je to, že zapůjčené Gripeny nemůžeme použít podle vlastního uvážení, bez švédského souhlasu. Švédi nám mohou na dálku "vypnout systémy" pro vedení boje. Nedělám si zadnici! Tak to prostě je!
    A v této situaci přijde panáček naverbovaný USA a začne žvanit o tom, abychom dali více peněz pro NATO. Abychom nakoupili americké vrtulníky a staré houfnice. A byli závislí na USA. A podporovali USA. Proč? Cui bono? *16*
    • Tak ve válce už dávno jsme, je to válka "hybridní", podle ruské vojenské doktríny.
      Rusko zatím vede, protože my v EU máme pocit, že dokud nevidíme tanky nic se neděje.
      Ale ono se děje, je to válka o naše myšlení, s cílem rozeštvat a rozdělit naše národy.
      Pokud se to podaří, pak už se nikdo bránit nebude schopen, protože se budeme prát mezi sebou.
      • O tvoje myšlení se perou přímo v Pentagonu blesku))
  • Na naší zemi je již několik let vyvíjen enormní tlak ze strany USA abychom koupili jejich předražené vrtulníky a zbraňové systémy. Takže šéf NATO nám jinými slovy dal povel k nákupu amerických zbraní abychom se taky i my podíleli na záchraně totálně předlužené americké ekonomiky.
    • To co píšete je zjevná lež.
      Vybíráme techniku dle veřejných nabídek, ve finále mezi USA a Itálii.
      Problém je, že tak trochu sami nevíme, co přesně chceme.
      • Největší lhář s bulíkama na nose jsi ty kozomrďácký multinick z tichcalidohuby.ua
  • ObcanHaveI
    Bestie z NATO už někoho bránili? Pokud vím tak všude jen vraždí - Írák, Lybie ......
    • Trole z Ruska zalez !
      • Hemeroide z knížecí rdele praskni!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit