Česko nestíhá implementovat evropské předpisy a hrozí mu až miliardové pokuty
-
👏🛴...
-
Skrytý příspěvek je viditelný přihlášenému autorovi.
Pro ostatní je skrytý - z důvodů známých redakci Tiscali.
-
A teď to dej česky ty europo
-
Hmmm - tak to vypadá, že redakce na jednoduchou otázku neodpoví...
Proč...?!
-
Aby se tam ten ministr za chvilku neocitl sám.
A že by nás o tomto humorném osudu naše nezávislá a objektivní média informovala?
Jesně že ne. Ani náhodou. To by nebyla zpráva "správná". 😀
-
Je to asi něco přes rok, kdy mě dva eurohujeři přesvědčovali, že EU nám nic nenařizuje, pouze doporučí a je naší věcí, zda to přijmeme nebo ne. Já se jim snažil vysvětlit, že existují závazné směrnice, příkazy a zákazy, které prostě přijmout musíme a hlasování o jejich přijetí v poslanecké sněmovně je vlastně zbytečným divadlem, které musí dopadnout jedině přijetím.
Tenkrát jsem slyšel, že vůbec nerozumím fungování EU.
-
sarik, mě se tady líbí každý de bil, jako ty. Fiala přece podepisoval vstup do EÚ. Proč se taky nevyjádří Bureš a zeMAN? Kdo tady prohlašoval, poletím na "Európu"? Bureš raději cestuje s tou svojí sexkretářkou a zahradník se musí "starat" o jeho Moničku.
-
Tenhle krátkozraký mušketýr ho tam jistě posadí osobně.
-
Kdo chce psa bít - tak si hůl vždycky najde...
Spíše by se papaláši v EU měli držet hesla
Z A K A Ž M E Z A K A Z O V Á N Í
("L´ I N T E R D I T d´ I N T E R D I R E")
- což hlásal už v roce 1968 francouzský
humorista a filosof, pan Jean Y A N N E . . .
-
Mám dojem, že čím více trubců (politických náměstků) na jednotlivých ministerstev, tím častější budou miliardové pokuty, protože i byrokrat by měl být profesionál. Tihle dosazení trafikanti ničemu nerozumí, nic neumí a tak budeme platit. my na to přeci máme.
Pryč s politickými mafiemi. Všeho druhu.
-
Systém, v němž pár bruselských byrokratů se svými patrony Uršulou a spol., kteří jsou mimo realitu, vnucuje své chorobné výmysly stovkám miliónů obyvatel Evropy, je systém zločinný. Diktaturu resp. represívní režim Bruselu odmítám a bruselské výmysly, které jsou nám vnucovány, též odmítám. Nehodlám se řídit výmysly bruselských eurohujerů. Pro mě je závazná naše Ústava atd.
-
víte kam s celou EU? No zadní části těla, horší jak RVHP...hnus Fialovej
-
Pan Fiala s bratrstvem modré straky kope v první řadě za sebe a své nadřízené z Deep State.....
-
Nemá smysl s tímto jedincem ztrácet čas. Jeho myšlení uvízlo v nacistické Třetí říši, kde by nás všechny rád viděl.....doufá v obnovení minulých pořádků ze čtyřicátých let minulého století.....
-
👍
Také doufám že někdo z redakce Tiscali odpoví...
-
Miliarda sem, miliarda tam.....co už natom v tomhle zadluženém českoňsku sejde.....
-
Redakce, co je to skrytý příspěvek a hlavně proč. Doufám, že mi odpovíte a nejen mě, ale všem. Děkuji, M.
-
Ukrajinský ministr: Otázkou není zda Putin skončí ve vězení, ale kdy.Brepta
-
Důkaz tvého tvrzení kde?
-
Kdybychom odešli z EU a z NATO tak by netrvalo dlouho a Putler by nám "poskytl bratrskou pomoc" jako Ukrajině.
A CCCP neexistuje?... pche. Jenom se to jmenuje jinak.