Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 👏🛴...

• mun.go

Skrytý příspěvek je viditelný přihlášenému autorovi.

Pro ostatní je skrytý - z důvodů známých redakci Tiscali.

• A teď to dej česky ty europo

• Hmmm - tak to vypadá, že redakce na jednoduchou otázku neodpoví...

Proč...?!

• Aby se tam ten ministr za chvilku neocitl sám.

A že by nás o tomto humorném osudu naše nezávislá a objektivní média informovala?

Jesně že ne. Ani náhodou. To by nebyla zpráva "správná". 😀

• Je to asi něco přes rok, kdy mě dva eurohujeři přesvědčovali, že EU nám nic nenařizuje, pouze doporučí a je naší věcí, zda to přijmeme nebo ne. Já se jim snažil vysvětlit, že existují závazné směrnice, příkazy a zákazy, které prostě přijmout musíme a hlasování o jejich přijetí v poslanecké sněmovně je vlastně zbytečným divadlem, které musí dopadnout jedině přijetím.

Tenkrát jsem slyšel, že vůbec nerozumím fungování EU.

• sarik, mě se tady líbí každý de bil, jako ty. Fiala přece podepisoval vstup do EÚ. Proč se taky nevyjádří Bureš a zeMAN? Kdo tady prohlašoval, poletím na "Európu"? Bureš raději cestuje s tou svojí sexkretářkou a zahradník se musí "starat" o jeho Moničku.

• Tenhle krátkozraký mušketýr ho tam jistě posadí osobně. 

• Kdo chce psa bít - tak si hůl vždycky najde...

Spíše by se papaláši v EU  měli držet hesla 

Z  A  K  A  Ž  M  E       Z  A  K  A  Z  O  V  Á  N  Í 

("L´  I N T E R D I T    d´ I N T E R D I R E") 

- což  hlásal  už v roce 1968  francouzský 

humorista a filosof, pan  Jean  Y A N N E . . .  

• Mám dojem, že čím více trubců (politických náměstků) na jednotlivých ministerstev, tím častější budou miliardové pokuty, protože i byrokrat by měl být profesionál. Tihle dosazení trafikanti ničemu nerozumí, nic neumí a tak budeme platit. my na to přeci máme.

Pryč s politickými mafiemi. Všeho druhu. 

• Systém, v němž pár bruselských byrokratů se svými patrony Uršulou a spol., kteří jsou mimo realitu, vnucuje své chorobné výmysly stovkám miliónů obyvatel Evropy, je systém zločinný. Diktaturu resp. represívní režim Bruselu  odmítám a bruselské výmysly, které jsou nám vnucovány, též odmítám. Nehodlám se řídit výmysly bruselských eurohujerů. Pro mě je závazná naše Ústava atd. 

• víte kam s celou EU? No zadní části těla, horší jak RVHP...hnus Fialovej

• Pan Fiala s bratrstvem modré straky kope v první řadě za sebe a své nadřízené z Deep State.....

• Nemá smysl s tímto jedincem ztrácet čas. Jeho myšlení uvízlo v nacistické Třetí říši, kde by nás všechny rád viděl.....doufá v obnovení minulých pořádků ze čtyřicátých let minulého století.....

• 👍

Také doufám že někdo z redakce Tiscali odpoví...

• Miliarda sem, miliarda tam.....co už natom v tomhle zadluženém českoňsku sejde.....

• Redakce, co je to skrytý příspěvek a hlavně proč. Doufám, že mi odpovíte a nejen mě, ale všem.   Děkuji, M.

• Ukrajinský ministr: Otázkou není zda Putin skončí ve vězení, ale kdy.Brepta

• Důkaz tvého tvrzení kde?

• Kdybychom odešli z EU a z NATO tak by netrvalo dlouho a Putler by nám "poskytl bratrskou pomoc" jako Ukrajině.

A CCCP neexistuje?... pche. Jenom se to jmenuje jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit