Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudruh Bijec studentů ať se snaží sebevíc, nebyl ještě odměněn za leninskou činnost!
    nezapomněli jsme!
  • Soudruh Bijec studentů ať se snaží sebevíc, nebyl ještě odměněn za leninskou činnost!
    nezapomněli jsme!
    nezapomněli jsme!
  • No co tak si budou říkat leví blok a budou tam dál.horší jsou ty co se po roce 89. rozlezli do stran jako je ODS a podobně a ty škodí nejvíc.
    Tyhle alespoň svou ideologii nezradili víme jak se jmenují,v jaké straně jsou.Na ty se tí HMM ukazuje nejjednodušeji.
    Bohužel ty ale nemají žádný vliv na to co se tady za 26 let vlády demokracie zničilo.
  • víme sajmon, neumíš
  • O tom našem "právu" svědčí skutečnost, že máme zákony o protiprávnosti komunistického režimu a trestný popírání zločinů komunismu a přitom máme komunisty v parlamentu. Neumím si přestavit, že by v Německu mohla existovat NSDAPM a být dokonce v parlamentu.
  • Že se komunisté snaží likvidovat kde co a kde koho, kdo by jim mohl "šlapat do svědomí" je pochopitelné. Nepochopitelné je ale to, že komunisté tak bezbřeho využívají demokracie a svobody projevu, kterou sami tak potlačovali a trestali. Ironií našeho práva a žalobců je potom tento výsledek , kdy komunisté se chtějí ukázat jako největší bijci těch, co demokratické principy porušuji. Naprostá ztráta sebereflexe a klidně jim to projde. Holt takové máme u nás právo. Každý má na všechno, i když by někteří měli nejenom mlčet, ale být kdesi za mřížemi v chládku o chlebu a vodě. Bohužel nejenom zleva, ale i zprava.
  • Ano, pitoma z Tiscali si nechá říkat Simon. Na psychiatrii se léčí ale nechce brát léky.
  • To si té Simony a dalších jejich přezdívek ještě nevšiml nějaký psychiatr a nebo to alespoň nezastaví samo Tiscali? Sice je tady těch blábolů víc, ale tohle už je moc.
  • Simona přijde v lednu? Nebo jí nedovolí provozovat živnost na ulici zima? *1*
  • si píše sama se sebou?
  • nonstop tu?
  • víme sajmon, ´vraždl´
  • Leninův režim vraždl nevinné lidi po tisících. Pak Stalin po milionech. To byl SSSR
  • Lenin byl hlavně brilantní filozof, nikoho nezavraždil a car mu nechal popravit bratra.
  • Německý hospodářský zázrak není žádný zázrak. USA po válce zabavily Němcům obrovské množství tun zlata. Toto zlato tento pilný a pracovitý národ uloupil většinou z národních bank okupovaných států popřípadě vytloukl z úst zavražděných lidí v koncentračních táborech. Tímto již podruhé uloupeným zlatem, i českým, pak američtí dobráci financovali Marshallův plán a enormně finančně podporovali Německo, které se stalo jakýmsi Trojským koněm v Evropě za účelem jejího ovládnutí. Německý hospodářský zázrak tedy neexistuje, je to jen Američany vytvořený mýtus, který má všem Evropským národům naznačit, "buď náš poslušný lokaj, sluha, donašeč a patolízal, a když se budeš hodně snažit, možná se budeš mít tak dobře jako v naší evropské kolonii zvané Německo".
  • zavedete teror a nepohodlné vyštvete. Ve středověku například Komenského ve třicátých letech Einsteina a tak je to stále dokola. Já nepotřebuju získat volební podporu a něco prosazovat. Já hájím pouze svou svobodu proti vašemu teroru. A utíkat před vámi nebudu...zdekujte se vy...já vás nepotřebuji tak mne nechte na pokoji.....
  • komunisté se učili od západu který v tom má bohatou praxi. že před tím zavíráte oči....vaše věc. možná bychom se divili kolik vražd je v USA v porovnání s Ruskem. Ale to musíme shodit klapky z očí zbavit se ideologických předsudků a respektovat fakta. Volební štáb Hilary je protlačován skupinou bangsterů z FEDu dementkratko. Zjistila jste si vůbec jak opravdu fungují volby v USA? Jeden obrovský korupční bor..el. Doporučuji se trochu vzdělat o této problematice jinak jste za hlupačku.

Jo a já vím že nehodláte reagovat viděl jsem to v příspěvcích výše Odchod 18:34 příchod 18 39 za chvíli tu budete mlžit své bludy zas *3*
  • Výstižnější je "to se nám to hoduje, když si tiskneme ve velkém bezcenné papírky a všichni jsou tak hloupí, že nám za ně dají vše, na co si vzpomeneme." Do Iráku se vozily potištěné papírky letadly po paletách. Byly tak čerstvé, že na nich ani pořádně neuschla barva. Dodávat Federální bance barvu na tisk nemusí být vůbec špatný kšeft. Papírny si taky asi přijdou na své.
  • blbej teplej Simon nikdy neodejde, je to vidět podle časů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit