-
Kecáš a píšeš zde nepodložené věci. Tento chlap byl v roce 1989 pouze 20 letý blb na sřední policejní škole a šel proti zfanatizovaným a ještě hloupějším studentům. Naložil jim málo dle toho co se z toho všeho vyklubalo. Nemohl být ani absolventem VUMLu a nemohl mít státnici z vědeckého komunismu protože se tato věda a jí podobné zrušily na VŠ v listopadu 1989 a to citovaný pán ještě ani na VŠ nebyl. Hned nato se na VŠ začaly vyučovat další pavědy jako byla politologie, sociologie a podobné nesmysly.
-
Soudruh Zdeněk Ondráček, JUDr.-PUDr.,Ing, se státnicí z vědeckého komunismu, zvaný
"mlátička", absolvent VUMLu, komunisticky bezúhonný - dosud nepotrestaný za mlácení
studentů. Myslí si snad, že mu to vydrží?§
Příspěv ek je vkládán po prvé, nikoliv že:"byl již vložen"
Žádný spam, soudruzi! -
Soudruh Zdeněk Ondráček, JUDr.-PUDr.,Ing, se státnicí z vědeckého komunismu, zvaný
"mlátička", absolvent VUMLu, komunisticky bezúhonný - dosud nepotrestaný za mlácení
studentů. Myslí si snad, že mu to vydrží? -
Nikdy jsem nebyl komunista a nikdy jsem nepaušalizoval. V roce 1988 bylo cca 1 mil členů dle statistických údajů. Po roce 89. jich najednou bylo cca 100 tis. To si opravdu myslíte ,že všichni ti mladí a ambiciozní umřeli nebo se odstěhovali???? Ti co dělali čurbes jsou na lukrativních místech a ostatní jsou jen obohý čekatelé. *3* V rámci demokracie mi je jedno kdo koho volí. Historie ukáže jak jsme hloupí. *13*
-
Za tato vyjádření bych nechal komunistickou stranu rozpustit a Vondráčka zažalovat za rozvracení republiky. Pokud by měl málo, tak bych mu dal na cestu ještě nakládačku aby viděl jaké to je když mlátil on.
-
to by se mělo zrušit, ústav pro výzkum totalitních režimů,no to je něco, tam si banda vyžírků za těžké prachy válí špeky,náplň každodenní práce je fascinující,lehárko u počítače,klídek a tabáček,lidé z tohoto ústavu patří do ústavu (kroměříž)
-
A nebylo by lepší konečně zrušit tu celou komunistickou sebranku-zákony na to máme viz zákon o zločinnosti komunismu-198/1993 Sb. Ondráček je dost slušnej rudej parazit, který by v normálním státě neměl mít ani hlasovací právo, natož být poslancem. Největším darmožroutem je on sám.:-(