Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Katolický GANG ovládl i Ústavní soud ČR. Chobotnice s křížem jako pavoučice křižáka. Hnusnej rok. Církevní restituce, povodně, už chybí jenom Třetí světová. I když ty katolické podvodně budou mnohonásobně dražší, než ty povodně. Voda odteče, ale nenažrané církve i židovské obce a náboženské společnosti a flákací menšiny s sebou nespláchne. Kéž by s sebou voda vzala alespoň ty proradné soudce a ty, co tu megaloupež odhlasovali/y. *12* *12* *12* *16* *16* *16*
  • Tiscali??????? kam se poděla debata v Tiscali parlamentních listech? Kalousovi se to už nelíbilo????????
  • MANIPULACE V ROZHLASE: Celkem nenápadně se naše veřejnoprávní rádia přeměnila na propagaci křesťanství. Je v něm tolik pořadů s tímto tématem, že i když někdy v sobotu přepínám, tak nakonec vypnu a jdu do přírody. Trochu mě přestalo bavit poslouchat všelijaké kněze atd. Ještě před pár lety to bylo docela občasné, nyní je to propaganda. Kdo chce ať si povídá o ukřižovaných na Proglasu. Asi přestanu brzo platit příspěvky.
  • Je neuvěřitelné co si různé spolky dovolují v Česku a nikdo jim v tom nebrání. Lidi, musíme si vládnout sami a ne nechat se ovládat různými spolky. Přímou demokracii a odhalovat ty hajzly v pozadí!!!
  • s tím musím souhlasit je to spolek,ale s katolíky to nemá nic společného.Je to spolek ,ve kterém korupce,prospěchářství,mamon,zneužívání moci.provázanost struktur. jsou na žebříčku hodnot na prvním místě.A obyčejní lidé.........ty ke svému žádění "tito" vůbec nepotřebují.
  • Církve ,svojí hrabivostí pomáhají dostat tuto zemi do státního bankrotu.Tím se vystavují nebezpečí,že v zájmu desetimilionového národa Čechů dojde k vybití kněží do posledního,co nejkrutějším způsobem,na katovských mučírnách.Stejně tak vlastizrádných politiků.Je to lepší řešení,než aby došlo,po státním bankrotu,vybití desetimilionového národa Čechů,na území stávajícího státu Izrael ,Araby.
  • Pišta Žiga je cikán ze s Plzně, je to opravdu hlava prasečí,. *12* *12* *12* *12* *12*
  • To, že je tahle mravní katolická chátra, ta klubovní žumpa pedofilních teploušů pořád u moci, je bohužel pouze zrcadlem velmi nízké mentální úrovně celé společnosti, tzn. i takzvaných obyčejných lidí. Pokud by tupé stádo mělo nějaký vlastní názor, už by tuhle prolhanou hrůzu dávno napíchalo na vidle nebo nahnalo na doživotí do pracovních táborů dolovat uranovou rudu. Bohužel, obyčejní lidé (zvláště na vesnicích) se ještě stále nechávají od těchto úchyláků a mravně prohnilých kreatur masírovat absurdními pohádkami o jakýchsi hříších, o otěhotnění zmoknutím, o zmrtvýchvstátí s hemolyzovanou krví a s hypoxií odumřelým mozkem, o existenci jakýchsi všeobjímajících a vševidících nadoblačných kašparech, atp.,atp. Dokud nebudou CHTÍT lidé myslet vlastní hlavou, mít VLASTNÍ názor, neochvějně trvat na potrestání katolické fráternické lůzy za její pedofilní skandály, na tak se to nikdy nezmění. LIDE, PROBUĎ SE UŽ KONEČNĚ !!!
    • Lid by se probudil ale lidi na to kálej.....
  • Nejhorší církevní potentáti: Duka, Vlk, Graubner, Halík. Kardinál Tomášek prohlásil počátkem 90tých let, že považuje církev a stát za vypořádaný a kapitolu uzavřenou. Co dělají tito?
  • Co dělá takový farář na vesnici přes týden? Kázání je jenom v neděli. A za to bere od státu, tedy od nás plat. Proč ho musím platit? V Německu se automaticky věřícím strhávají 2% ze mudy.
    • Ty trenýrky pro ministranty, které mu pak pan farář na faře sám zkouší na faře, holt taky něco stojí. To si musíš uvědomit. Vzpomeň si třeba na faráře Provazníka, jak kupoval a pak na faře nedospělým děvčatům zkoušel plavky - takový to byl milý a hodný člověk.....
      • Tak tohle jsem nepsal, zas tu nějakej darebák krade nicky!
    • Překlep, má být mzdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit