Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On už ten plyn několikrát zastaven byl a nádrže se osvědčily. Na to nemusí být sankce.
  • Jo, stačilo by, kdyby Rusové nebyli Slované, to by si hned hledali pro svou českou malost jiný národ. Třeba Kubu?
  • Stačí kotel na plyn a na dříví. Elektrikou se dá taky topit v případě nouze.
  • Jsem zásoben dřívím :-)
  • Uzavření plynu do EU,včetně Česka, bude od Putina státnický čin.Potom Velká doba ledová zchladí českým blbům chuť lézt lumpům z USA do zadku.
  • Půjdeme se ohřát k Zvorálkovi na MZV,protože tam mají elektrickou kotelnu a nebo k Schwancerbergovi má dost lesů tak mu odpomůžem a nebo ke Kalouskovi k Bechyni.
  • V dnešní době musíte mít v baráku kromě kotle na plyn také kotel, na dřevo, na uhlí, elektrickej,
    k tomu na střeše fotovoltaickou elektrárnu, tepelné čerpadlo ve studni, na zdi tepelné čerpadlo vzduch/voda
    a jste "za vodou". *2* *2* *2*
  • A proto hnali Turka od Vídně "svinským krokem" *6* *16* *1* *1* *2*
  • Další "palivo" dodá Westinghouse. *14* *14*
  • Já se nebojím, žádný plyn v chalupě nemám *2* *2* *2* *2*
  • Je pravda, že dálnic jsme moc nepostavili, ale tunelů v naší republice udělalo naše panstvo za posledních 25 let více, než za celé minulé století.
  • A možná se dočkáme i toho, že budou smět odebírat plyn jenom bohatí, chudina bude mít zákaz odběru pod tvrdým trestem. Šláfenberk s tou bandou darmožroutů odletí do teplých krajin, vždyť to, co dělají ve sněmovně se dá dělat i po telefonu.
  • hlavně že nám temelín bez ruského paliva poběží rok *1* *1* *1*
  • Já tomu nerozumím! Buď se nebojíme a máme správný postoj s EU, jak chce pravice a potom nebude plyn, nebo jsme uvážliví a budeme dělat vše pro správný postoj k sankcím proti Rusku a možná plyn bude! Pan Karel dřímal si jistě v zimě odjede do teplých krajin, nebo tam, kde se s Kalouskem a Bělobrádkem společně zahřejí. Mají na to hoši.A naše děti se budou muset obléci třeba do onucí!
  • Nějak jsi to nepochopil, ty syfilitický "sloní chobote"! Jdi radši prošťourat Tečkovu p r d e l, on to má moc rád! Ebolu na vás oba!!!
  • No, čeká nás tuhá zima. A je vidět, že Američanům ona tzv. Wolfowitzova doktrína, která USA nabádá, aby, po rozpadu SSSR, nedopustily vznik druhé supervelmoci, dochází v událostech na Ukrajině svého naplnění. Oslabeno bude jak Rusko, tak, a to ještě mnohem více, Evropská Unie. Evropa se tak stane na USA závislá nejen vojensky, ale i hospodářsky. A troufám si říci, že oproti diktátu Moskvy, který zažívala východní Evropa po 40 let, bude diktát Washingtonu mnohem brutálnější.
  • Pokud by ti naši pohlaváři něli IQ houpacího koně,tak si mohli spočítat,že to tak dopadne.Amerika to těm blbům v EÚ "nařídí" a pak sem bude vozit drahý kapalný plyn.Holt kšeft je kšeft.Těm našim hlupákům nejde o lidi,oni se potřebují zavděčit. *16* *16* *16* *16* *16* *1*
  • 1. náměstek misistra zahraničí ČR se dnes v Otázkách Václava Moravce asi pomátl. S velkou pompou národu sdělil jak sankce USA a EU rozkládají ekonomiku Ruska a do dvou let se ekonomika Ruska zhroutí a ruští obyvatelé svrhnou Putina.
    Nevím, zda tento člověk je svými poskoky správně a úplně informován o tom co se v Rusku děje.
    Na ekononickopolitické konferenci v Ázerbajdžánu, za účasti asi 25 zemí euroasie přijalo zásaní deklaraci o dalším rozvoji spolupráce mezi účastníky konference. Kromě jiného projednalo přihlášky dalších tří zemí, a světe div se. Jednalo se o Pakistan, Írán a myslím že Indii. Z evropských zemí ani USA na tuto konferenci nebyl pozván nikdo. Protože projevy přenášela přímo ázerbajdžínská televize, mám nezproztředkované informace. Konference se také ztotožnila se zněním dohody podepsané V Minsku. Nikoho asi nepřekvapí, že president Ruska ve svém vystuopení se orientoval na rozsáhlou spolupráci se zeměmi,účastníky konference. O Evropě se zmínil dvěma větami. Z toho vyplývá, že Rusko asi nevidí svoji budoucnost ve spolupráci s Evropou, ale hledá si /možná už i našlo/ spolehlivé partnery. O této důležité konferenci naše sdělovací prostředky mlčeli jako ryby.
    Když jsem si představil ekonomickou sílu tohoto rodícího se společenství s 5-ti mld. obyvatel, tak skutečně dojde k zásadní ekonomické změně a jak USA tak i EU se ocitnou na vedlejší koleji.
    Jestli si pan 1.náměstek ministra zahraničí myslí, že Rusko čeká schované za bukem, hluboce se mýlí. Dosavadní sankce EU odneslo ne Rusko, ale zemědělství, potravinářství, produkce masa a masných výrobků a dalších potravinářských a zemědělských produktů, pro které není možné rychle zabezpečit odbyt. Taky nechápu, že se USA a EU pustí do sankcí proti Rusku, které má téměř 150 mil. obyvatel a plošně zahrnuje téměř 1/6 světa. Vůbec nejde o to jestli na tak obrovském území je Rusko nebo kdokoliv, ale ekonomický potenciál s tak obrovským nerostným bohatstvím se nedá položit za dva tři měsíce.
    Pan 1. náměstek se nejvíce mýlí v tom, že stávající sankce jsou tým správným nástrojem k přinucení Ruska k poslušnosti podle not USA a EU. Česká republika je pouze dobrá k tomu, aby na jednáních EU zvedla poslušně hlas za a do ničeho nezasahovala.
  • Bylo nebylo, jednou se naskytla otázka psaní v beztížném prostoru.
    Američané investovali několik milionů na to, aby vyvinuli propisku píšící i ve stavu bez tíže. Rusové stejnou otázku vyřešili zadarmo - píší obyčejnou tužkou. Kontrolní otázka - kdo je chytřejší???
  • zdravím,seriál Žena za pultem Vám milá dámo,či pane krapet naleptal mozek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit