Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Česko se bojí???? Česká vláda se měla bát než odkývala ten podraz na Rusko. Pokud se neprobudí z jejich krvelačného snu, tak se může stát,že se lidé přijdou v zimě ohřát k těm křiklounům /Kalos, Šláfenberg a další/ a k těm řiťolezcům Zaorálkovi,Sobotkovi a dalším. Ti mají doma dost věcí na ohýnek.
  • Další sranda nastane, až se sníží dodávky ropy, protože Česká rafinérská (Chempetrol) v Záluží u Litvínova patří Polákům. Tak kdo z toho bude mít nakonec z toho co dostaneme bude mít užitek ? Dobytkové - takové strategické podniky prodali do zahraničí.
    • Chemopetrol Polsku voda Španělsku půda Vatikánu Vary Rusku.....tak co nám zůstalo? aha.....DLUHY..... *3* no ale zato máme banány
  • My co jsme studovaly kvalitní elektrotechnické školy víme,že ten blábol napříč stran,že nás se to nedotkne může říci pouze hlupák,který měl problémy za minulého režimu,proto přivítal tuto pademokracii a myslí si,že si může dělat co chce.Energetika je věda a nemůže jí řídit buňkař.Díky prozíravosti poctivých komunistů naše energetika na tom byla vždy dobře.Spolupráce s SSSR pro nás byla výhoda o čemž se Západu ani nesnilo.Bohužel nás pálilo dobré žítí,proto teď máme co jsme chtěli .Doporučuji se jít ohřát k rusobijcůmZaorálek,kníže a dalším.
    • Politik nikdy neuvažuje strategicky. Vždy řeší jenom problém, který mu už padá na hlavu. Když řekne, že plynu máme dost, znamená to že nemusí nic řešit. Až nastane čas, že řešit bude muset, tak ustanoví komisi a bude plkat.
      Držet zásobníky plné a nějaký ještě přistavět je dobré, ale ne ohledem na "Ruskou hrozbu", ale ohledem na ukrajinskou hrozbu. Kdyby eurounijní politický sulc neházel klacky pod nohy výstavbě South Stream, mohli jsme mít za rok a půl klid. *7*
  • Všimněte si jedné odpovědi Vitáskové: "plyn v zásobnících není určen jen pro český trh a mohou tam mít plyn i zahraniční odběratelé" a toho se naši mocipáni bojí jak čert kříže. Dá se předpokládat, že nejvíce plynu má u nás zašito Německo a když přijde zima a k vůli tomu budou naši lidé mrznout, tak se budou mocipánů vztekle ptát, proč se plynárenství privatizovalo. Zdá se, že se mocipáni konečně probrali.
    • A nemyslela to Vitásková tak, že ti "zahraniční odběratelé" bude Ukrajina, a my jim plyn budeme dávat zadarmo?
      • Bohužel i to je možné.
    • Doba nazrává tomu,aby jsme my budoucí zasloužilí revolucionáři už dávali revoluční vercajk do pucu a kvalitní bejkovec do revoluční pohotovosti.S uvedeným doma denně cvičit.To proto,aby až nás národ zavolá do ulic už jsme měli v rukou ten správný revoluční švuňk.
  • mám tři zprávy........za prvé-zásobníky máme plné plynu, který jsme Rusku zaplatili. za druhé-v případě nouze se budeme muset rozdělit se Slováky. za třetí-Slováci budou náš plyn posílat Ukrajině a my uvidíme z peněz kulové.

    Shrnuto sečteno.....bude nám zima, ovšem zato za dvojnásobně vyšší cenu než za jakou nám v minulých letech bylo teplo. NONEKUPTO....TAK VÝHODNÉ......TEĎ V AKCI....
  • Já se víc než našich "nepřátel" bojím našich "přátel" a naší vlády..
    • Klídek pane poseroutko,naše vláda o vás neví.
  • vy zaprodaní z m r d i na jednu stranu křičíte sankce rusku a na druhou stranu se třepete,aby vám to rusové nevrátili,pokrytci
    • Máš pravdu.Rusové ,našemu národu,za jeho sprostotu vůči Rusku,vše vrátí i s úroky.Prostě Česko bude čekat studený odchov.Ono nejde jen o zastavení plynu,ale i ropy a ukončení veškeré obchodní výměny za nepřátelskou činnost,našich vládních lumpů vůči Rusku.Doba nazrává na pořádně krutou revoluci v Česku.Po čtyřiadvaceti létech vlády prolhaných lumpů je tato země rozprodaná,rozkradená a astronomicky zadlužená pořádně.Podle toho pak budou padat tresty pro lumpy,kteří takto Česko zbídačili.
    • táhni do ruska, ať poznáš,
      co je to rýt rypákem v zemi
  • Čím dřív se ten moloch jménem EU rozloží, tím lépe. Konec diktatury z Bruselu. A Rusko může klidně vyvážet do Číny, Indie, Latinské Ameriky. Rusko nepotřebuje Evropu, ale naopak. Držím Putinovi palce!!!!
    • Já také.Putin je skutečný státník,který vládne v zájmu Ruska.Česko je na tom hůř.Zde čtyřiadvacet roků vládnou jen lumpové jejichž cílem je Česko úspěšně dotlačit do státního bankrotu a pak zašmelit cizákům.Je to vlastizrádný lidský dobytek zralý na co nejkrutější odporažení na katovské mučírně.
  • Já vím kde seženem prachy na břidličák z US! Zdražíme cigarety a tabák (já mám peněz dost, a stejně už vykouřím asi patnáct fajfek než přijde Zubatka), povolíme hazard i do škol (jsou zbytečné, já taky do žádné nechodil).
    Míra to taky říkal, a co řekne on, to sedí! Všechna média to od něj přebírají, a to nejsou žádní blbci co tam dělají redaktory!
  • není třeba se bát. Česko je rozkradený Kocourkov který stejně dříve nebo později
    zbankrotuje. K. Vary už patří Ruským kmotrům a Teplice skupují Arabové.
    Domácí zaměstnanci otroci nemají práci a pokud ji mají tak je tak špatně placená že to
    nestačí ani na založení rodiny ani na slušný život.

    Po Americkém vzoru žije EU na dluh - státy se zadlužují domácnosti se zadlužují. Naše
    tzv. tržní státy jsou jen bublina která praskne a skončí to katastrofou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit