Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jseš prostě trapnej ubožák.
  • Přesně!
    Ten šmejd a druhořadé výrobky přicházejí v Východu, kde leží Čína, a mají nálepku Philips.
    Výrobky z Východu, kde leží Filipíny nebo Malajsie, mají nálepku Bata.
    Víte, obejdo?
  • vanhorne
    "Jenom chceme důkazy"
    Ty jsi sam toho dukaz pohrobku ktery sni o bratrske pomoci z vychodu."Západ snaží za každou cenu zničit všechny české výrobce a vozit sem ty jejich podřadné a druhořadé výrobky." Ten smejd a druhorade vyrobky prichazi z Vychodu tam kde lezi China, podivej se na mapu obejdo.
  • Ty smradlavý západní patolízale, nikdo nic nepomlouvá. Jenom chceme důkazy a volnost názorů, ale ne evidentní lži. Tady se někdo (určitě ale není z Ruska) snaží právě naši rodnou zem někdo zničit tím, že zavádí evropské nic neříkající hodnoty a naše tradice vytlačuje. Máme naší armádou podporovat něčí choutky v zahraničí namísto toho, abychom si tady bránili své hodnoty před vetřelci. Chceme, aby tu vyráběly české firmy a prodávaly se naše výrobky. Zatím to vypadá, že se Západ snaží za každou cenu zničit všechny české výrobce a vozit sem ty jejich podřadné a druhořadé výrobky. To vidíte v supermarketech. Takže se zamyslete hlavou, ne prdelí
  • Pokud máte paní Věro rozum v hlavě, uznáte, že je třeba vždy důkazy. A ty zatím nejsou žádné. Když já vás obviním, že jste spala se sousedem, tak to stačí? Taky si myslíte, že moje opakování výše uvedeného blábolu bez důkazů stačí k tomu, abyste byla uznána vinnou? A Když ani nebudete připuštěna k tomu, abyste se na vyšetření podílela? A já budu vaše řeči o tom, že jste to neudělala, brát jako vaše neustále lži? A právě takové povědomí tady v poslední době někdo chce mezi veřejnost zavést. Myslí si přitom, že všichni lidé jsou jenom tupci a stádo. Zamyslete se nad tím. Zatím to vypadá, že uvažujete něčím jiným než mozkem
  • Tak jednak žádné důkazy do Ruska nevedou. Nikdo zatím důkazy nepředložil. Hlavně ne Britové. Nebo mi nějaký důkaz napíšeš? A o jekém stylu vraždy píšeš z minulosti? Myslíš Litviněnka? Ten prchl z Ruska, aby pracoval pro MI5. Tam pracoval několik let. Pak už chtěl spolupráci ukončit. Aby se neodkryla ta špinavost, kterou pro Británii prováděl, tak se ho jednoduše zbavili. Copak kdyby se podlíž Litviněnka začali pohybovat nějací tajní z Ruska, copak by si to Britové nechali líbit? Hned by zveřejnili fotky z akce. Jenže jsou to parchanti, kteří provádí tu nejšpinavější práci. Takže důkazy k Rusku zase žádné. Jenom ty proradné mediální lži, kterým takový, jako ty, na to skočí. A ten Rus, jak píšeš, jenom požádal o důkazy. A že vyjde pravda najevo! Tak zatím stále nic, žádná taková pravda, která by je usvědčila, nevyšla na povrch. Právě naopak. Například s útokem VB a USA na Irák. Použili jenom lži a zničili jednu zem. Teď na to doplácí celý svět. My se máme podílet finančně na její obnově! A že se spolupráce od Rusů nedočkáme? Co to meleš? Vždyť Rusové nebyli nikdy k těmto jednáním připuštěni. To aby se neukázala skutečná pravda! Napiš mi prosím, kdy byli k těmto špinavostem připuštěni. Jenom byli osočeni bez důkazů. A ti, jako Ty, kteří pro své názory potřebuje bláboly, ale nikdy ne důkazy, tak těch je mi líto a navíc mne štvou protože tady jenom vytváří ve společnosti zlo.
    Také by to chtělo si něco přečíst o vývoji zemí, které v posledních třeba 70letech prožívaly nějaké politické změny. Téměř vždy tam měli prsty Američané přes CIA. Kolik takových pokojných vývojí zemí bylo uduseno hned v počátky, když byli díky akcím CIA zabiti hlavní činitelé domácích změn. Copak toto Tě a podobné nezajímá?
  • Z našich skladu se natajno dodávaly zbraně do Iráku a pak ty municaky vyhodili do vzduchu. Amíci měli v Polsku tajné základny na waterboarding,tak proč by artyčok nemohl být prodán dál do Anglie,vzdyt jsme v tom spolku rozdávající smrt NATO.
    Anglie lhala o zbraních hromadného ničení v Iráku,rozjebala s amikama východ a utíká z EU. Tak proč ji věřit,kdyz nemá žádné důkazy.?!
  • Jó ty jsi mi to nandal,z tebe by měl strach i Chuck Norris ))
    Na tom jsi dělal s akademikem týden ne?
    Ty vole kandiduj,tebe je tu śkoda fááákT
  • To povídej vnoćatům ty kovanej komančů!
  • Ale byla Simono, byla
  • Ale zaprděný soudruhu fuj, jsi na omylu, komunistou nejsem a nikdy jsem nebyl. *3*
  • vanhorne
    "Zřejmě jsem četl jeho prohlášení"
    Vytistene na kousku jeste nerecyclovaneho toaletniho papiru, ktery jsi z bezpecnostnich duvodu spolknul?
  • vanhorne
    " Craig Murray sdělil,
    That Craig Murray, an alcoholic and whoremonger?
    He was accused of "hiring dolly birds for above the usual rate" to work in the visa department, which had, he insists, an all-male staff. Yet he was also accused of having sex in his office with local girls in exchange for visas to the UK.
  • Táhni komunisto.
  • Zloděj nicku jen znovu dokazuje, že ta vražda je silně cítit vodkou a machorkou.
    i
  • Chutná ti? Jen si dej,lízej patolízale....gurmáne
  • Typické provedení vraždy podle západního scénáře, zjistit o jakou látku jde trvá min. 3týdny, ale Rusy obvinili po 30 minutách! Zajímavé!
  • Samozřejmě, je to ruský styl na první pohled. Kdyby ho chtěli zlikvidovat Angličani, tak by ho jednoduše zatkli a postavili před soud.
  • ObcanHaveI
    Nikdy neuvádím své zdroje, protože i blbci si článek najdou, jen ty ne, teplej Sajmone imbecile!
    chi
  • josef.servit.9
    Bez důkazů se Babiš a Stropnický poosrsrali hned v první zatáčce? Stropnická jedná za zády vlády?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit