Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže zase za dva měsíce. pa pa

Soused je sice blbej, ale silnej, odtlačí mě na kriplkáře za přáteli do kravína, tam pokecáme!
    • Co zase brečíš, zlej trolle?
      Simona si tu s tebou zase vytřela zadek?
      to nic. s blbem jako jsi ty, si ho tu vytírají všichni *15* *15*
  • Všechny putinovce zničím. Svými polucemi ČR. *14*
    • Zlej trolle, respektujeme tvojí homosexuální orientaci, ty ruský žalude.
      Ale nemusíš zde pořád propagovat ty tvoje ouchylné představy. Stačí že kradeš jména a fixluješ s bodama. *5*
  • Pa Pa semjone zlej trolle.
    Když se odečtou hlasy které jsi naklikal - to plus a mínus 10 za vteřinu!!! a tvoje nicky ( BTW zlej troll jura solder tirador hrdina Putin..) tak je jasné že je tu nulová účast a tvoje Putinovské lži nikdo nečte. Takže smůla teplouši *15* *15* *15*
  • Takže zase za dva měsíce. pa pa
    • To ty dva měsíce rychle utekly. Už jsem tady. *14*
      • Já právě odcházím.

ty tu smrdíš pořád Ruský teplouši zlej BTW Semjone trolle.Kradeš nicky a jména grázle
        Máš 20 nicků ale jsou ti k prdu. Gayínkováním a Semjonováním se vždy prozradíš šašku.
        S tím hlasováním jsi nenápadný jak lejno na strpě - plus a mínus 6 za vteřinu
        Faaakt nenápadný *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Ruský teplouši semjone BTW zlej trolle - podvodníku s hlasováním aneb plus 7 za vteřinu
      Ty přeci nikam neodcházíš, smrdíš tu celé dny nonstop.
      Zlej trolle, BTW hrdino Putine, Rybano, juro soldee... to vše jsou tvoje nicky.

Střídání jmen ti však nepomůže když neměníš gayínkovací a semjonovací slovník.
      A to podvádění s hlasováním tě také vždy prozradí nulo *15* *15*
  • Takže pa Pa Ruské špíny. polibte si teplého skřeta Putina a modlete se za umírajícího soudruha Rubla - leží na smrtelné posteli a naříká: Putinova politika mě zabila *15*

Simča se jde bavit a má v kabelce pistoli.
    Takže kdyby nějaké Putinovské prase něco zkusilo tak se do ruska vrátí v rakvi a bez hlavy.- *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*

Večer budeme s partou přátel sledovat zápas Kanady s Finskem - prašivej zaostalej Rusák mezi nejlepší týmy jako vždy nepatří. *15* *15* *15*
  • Rusko vede 2:0. *14*
  • Odchod za zábavou - 15.36
    Příchod - 15.37
    • Takto prý odcházíš jenom ty sám Ruský teplouši Zlej Trolle.
      Odejdeš jako zlej trol a vrátíš se za minutu jako BTW nebo jako hrdina Putin atd. *2* *2*

Střídání jmen ti nepomůže když neměníš semjonovací a gayínkovací slovník kvákale *2*
      s tím hlasováním podvádíš moc okatě - plus 6 za vteřinu. *15* *15* *15*
  • Hlavně bez Polucie ČR, ty poluce. Máš poluce Semjone? *15*
    • Semjona kterého jsi vytvořil když jsi zkomolil moje jméno Simona si strč za rudé trenky ruský teploušku semjone BTW. hell yeah *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Nejen e jsem založila protiputinovskou skupinu na facebooku ale také jsem navázala kontakty s vlastenci na Ukrajině. V létě pořádáme tábor - lidé se mohou naučit jak v případě potřeby zastřelit nebo podříznout Putinovské teroristy v uniformách bez označení.

Od ledna budou tyto vlastenecké hlídky nasazeny v každém městě ČR a pokud Polucie ČR nezasáhne proti komunistickým výtržníkum z číny nebo z ruska tak to tvrdě udělají oni.
    Bez Polucie ČR a pokud to bude nutné tak i proti zločincům z Polucie ČR.

Polibte si perdel Ruské Nuly. Simča se jde bavit. A ruští agentíci na facebooku držte se dál.- Jeden špatný krok a chcípnete. Hell yeah.
    • Ruský teplouš Semjon BTW tradičně podvádí s hlasováním.
      Plus a mínus 9 za vteřinu.
      Nenápadný co? jak lejno na sporáku *2* *2* *2*
  • Teplouš Semjon Gayínek bojuje s amrdóly ze svého invalidního vozíku až fo roztrhání koleček!
    • Semjon je BTW kvákale.
      ten si tu semjona vytvořil když zkomolil moje jméno Simona.
      S tím hlasováním podvádíš moc okatě ruský šašku. *2* *2* *2*

jsem finančně zajištěná mladá holka takže smůla ruský kvákale.
      Mám ráda sex ale ruské špíny jsem do kalhotek nikdy nepustila. Normální lidé se totiž ruských špín štítí
    • *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit