Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Semen prostě nesnese jiný, než proamrdolský názor. Typický případ havloidního trotla.
  • neotravuj, neměl jsi si kupovat tu ruskou varnou konvici, nechápu proč by měl mít vrátný z fabriky stříbrnej samovar *7*
  • Kdepak Ruský agente semjone Zlej BTW Putine trolle.
    zase jsi jen opsal větu kterou jsem já napsala tobě. *2* *2* *2* *2* *2* *2*
    Ani na vlastní myšlenku se nezmůžeš chcípáčku *15* *15* *15* *15*

Pokud máš potřebu komolit moje jméno Simona tak se jdi léčit ruský pschopate.
  • Mějte pánové hezký víkend. Jdu se bavit. Jsem spokojená finančně zajištěná mladá holka a hlupák zlej troll na tom nic nezmění,.Takže zase za dva měsíce. pa pa

Jsi vážně chudáček, olizuješ tu ruské zadnice každý den od rána do noci, podvádíš s hlasováním a semjonuješ, komolíš moje jméno Simona. Na víc nemáš nulo.
    Navíc se i marně namáháš šašku Když se odečte tvých 90 nicků a tvoje body které jsi podvodem za vteřinu naklikal tak každý zjistí že je tu nulová účast *15* *15*

A můžeš nám tvrdit co všechno děláš. Neděláš nic když jsi permanentně vycapený na tiscálu ty komiku, Střídání jmen ti nepomůže zlej Rybanno juro soldere BTw trolle - kdfyž neměníš Gayínkovací a semjonovací slovník. Jsi vážně hlupák a velký. Patří ti to. chi chi
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • dobrý den, co ta půjčka ?
  • dearputin.com
  • nuda Semene nudáá *6*
  • bingo, jsi čtverák *15*
  • souhlas, akorát jsem šel kolem a hned jsem si všimnul *3*
  • Koukám, někomu sem o5 šlápl na kuří oko, viď Semjone. *15*
  • všichni vědí, že umíš dávat mínusy, pojď domů, udělám ti boršč a můžeš zase přikusovat vodku *3*
  • Hlavně ji ničí taková paka a nevzdělanci na vedoucích místech jako jsi ty.
  • Nech toho zlej trolle pojď domů, dneska ruská armáda taky nepřijede *13*
  • Tak šup, vyskoč blekoto. *3*
  • Hned jak najdeme článek o Peroutkovi a vyženeme hordy muslimů kteří se naší zemi vyhýbají obloukem, začneme se věnovat českému průmyslu..
  • Jinak to nejsou nesmysly ale pravda a právě to Ruský agent na Tiscali nemůže rozdejchat.
    Komouši stále vládnou v Čr i v Rusku. Dále krou lžou a občas i vraždí.
    mají pravicové tržní pravicové převleky

4lenové vlád v Čr po roce 1993 - členové KSČ: Dlouhý, Fischer, Grégr, Dostál, Zeman, agent StB Kavan, čekatel na rudou knížku Rusnok, Babiš, a tak dááááále
    Komouše Jelcina nahradil agent komunistické KGB Putin.

Takže kdo tvrdí žýe komouši v ČR a v Rusku nevládnou je lhář nebo mentálně retardovaný hlupák
  • Neprudíš ale už jen nudíš Semene. *5*
  • OK, všichni si to přečetli, samozřejmě že máš pravdu, takže nezačneš teď doufám gájínkovat ? *7*
  • Zase obráceně Ruská špíno.
    Ty komolíš moje jméno Simona na Semjon.
    Takže se zklidni zrůdo. Nebo zklidněn budeš.
  • Všichni víme, kdo jsi Semene. Tak už přestaň lhát, vydávat se za jakousi Simonu a plodit nesmysly jako na kolovrátku. Na tvé nesmyslné konstrukce tu není nikdo zvědav Semene. Všechny tvé plácání už jen unavuje. A nezapomeň sám sobě odpovídat pod dalšími nicky.*1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit