Přejít na výpis diskuzí
Český průmysl kolabuje. Před zraky zkoprnělé vlády
20.5.2016 | Tomáš Chalupa
815 příspěvků
-
Semen prostě nesnese jiný, než proamrdolský názor. Typický případ havloidního trotla.
-
neotravuj, neměl jsi si kupovat tu ruskou varnou konvici, nechápu proč by měl mít vrátný z fabriky stříbrnej samovar *7*
-
Kdepak Ruský agente semjone Zlej BTW Putine trolle.
zase jsi jen opsal větu kterou jsem já napsala tobě. *2* *2* *2* *2* *2* *2*
Ani na vlastní myšlenku se nezmůžeš chcípáčku *15* *15* *15* *15*
Pokud máš potřebu komolit moje jméno Simona tak se jdi léčit ruský pschopate. -
Mějte pánové hezký víkend. Jdu se bavit. Jsem spokojená finančně zajištěná mladá holka a hlupák zlej troll na tom nic nezmění,.Takže zase za dva měsíce. pa pa
Jsi vážně chudáček, olizuješ tu ruské zadnice každý den od rána do noci, podvádíš s hlasováním a semjonuješ, komolíš moje jméno Simona. Na víc nemáš nulo.
Navíc se i marně namáháš šašku Když se odečte tvých 90 nicků a tvoje body které jsi podvodem za vteřinu naklikal tak každý zjistí že je tu nulová účast *15* *15*
A můžeš nám tvrdit co všechno děláš. Neděláš nic když jsi permanentně vycapený na tiscálu ty komiku, Střídání jmen ti nepomůže zlej Rybanno juro soldere BTw trolle - kdfyž neměníš Gayínkovací a semjonovací slovník. Jsi vážně hlupák a velký. Patří ti to. chi chi
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
dobrý den, co ta půjčka ?
-
dearputin.com
-
nuda Semene nudáá *6*
-
bingo, jsi čtverák *15*
-
souhlas, akorát jsem šel kolem a hned jsem si všimnul *3*
-
Koukám, někomu sem o5 šlápl na kuří oko, viď Semjone. *15*
-
všichni vědí, že umíš dávat mínusy, pojď domů, udělám ti boršč a můžeš zase přikusovat vodku *3*
-
Hlavně ji ničí taková paka a nevzdělanci na vedoucích místech jako jsi ty.
-
Nech toho zlej trolle pojď domů, dneska ruská armáda taky nepřijede *13*
-
Tak šup, vyskoč blekoto. *3*
-
Hned jak najdeme článek o Peroutkovi a vyženeme hordy muslimů kteří se naší zemi vyhýbají obloukem, začneme se věnovat českému průmyslu..
-
Jinak to nejsou nesmysly ale pravda a právě to Ruský agent na Tiscali nemůže rozdejchat.
Komouši stále vládnou v Čr i v Rusku. Dále krou lžou a občas i vraždí.
mají pravicové tržní pravicové převleky
4lenové vlád v Čr po roce 1993 - členové KSČ: Dlouhý, Fischer, Grégr, Dostál, Zeman, agent StB Kavan, čekatel na rudou knížku Rusnok, Babiš, a tak dááááále
Komouše Jelcina nahradil agent komunistické KGB Putin.
Takže kdo tvrdí žýe komouši v ČR a v Rusku nevládnou je lhář nebo mentálně retardovaný hlupák -
Neprudíš ale už jen nudíš Semene. *5*
-
OK, všichni si to přečetli, samozřejmě že máš pravdu, takže nezačneš teď doufám gájínkovat ? *7*
-
Zase obráceně Ruská špíno.
Ty komolíš moje jméno Simona na Semjon.
Takže se zklidni zrůdo. Nebo zklidněn budeš. -
Všichni víme, kdo jsi Semene. Tak už přestaň lhát, vydávat se za jakousi Simonu a plodit nesmysly jako na kolovrátku. Na tvé nesmyslné konstrukce tu není nikdo zvědav Semene. Všechny tvé plácání už jen unavuje. A nezapomeň sám sobě odpovídat pod dalšími nicky.*1*