Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta me nezivi a ani uz nebude. Moje deti uz take ne . Nemecky a anglicky umime vsichni skvele , to potrebujeme. I kdyz teda anglicky umi moje deti lepe nez ja. Ovsem rozhodne obe reci ovladam lepe sam nez ty tu tvoji cestinu.
  • Zajímalo by mě kdy zlémuBtWhrdinoPutinoRybanotrolovi dojde, že si sem z něj lidi choděj dělat akorát tak legraci ?

asi proto ho Tiscali nechá fixlovat s body, obecní kašpárek je pro ně důležitý, chápu

dobrou noc *1*
  • dík za tvůj životopis, věřím že němčinu ovládáš skvěle, nyní zapracuj na češtině *3*
  • to zní logicky
  • delam cely zivot v technicke profesi , jazyk uz za ta leta ovladam jao rodily a nekolikrat jsem postoupil na pracovnim postu vyse. Ted asi brzy zase. Ne do nejakeho manadementu , jsem ted takovy stredni THP , jak se drive v CSSR rikalo. Sice me ceka vyssi danova skupina , deti uz jsou pryc , vyrostli zde v Nemecku mimochodem , ale to uz k zivotu patri.
    Chapu ze neveris , na ceskem pracaku me nepotkas , tim jsem si jisty .
  • běž, běž a ať ti nepřeteče vana *3*
  • Pravdu máš Semene, nedej se. Pravdou se umlčet nedáme! Jdu si zaplavat Semene. *15*
  • pohádky se čtou dětem a né trolům
  • proto začínáme budovat Lidové milice, chceš se k nám přidat ?
  • Za to se může poděkovat našim Amatérům "politikům". Po 89 bylo slovo dělník zatracováno a bylo z něho uděláno něco podřadného a navíc za pár korun na výplatě. Bez maturity nikoho pomalu nepřijali. Měli by se podívat spíš na sociálku a ne na úřad práce. Na sociálku si jezdí celé rodiny autama pro dávky. Tam je potenciál pracovníků. Nechceš pracovat, nebo schválně něco budeš kazit, žádný plat, ani dávky. Ono by je to naučilo. Nechceš dělat, žádné dávky!
  • a teď tu o karkulce zlej trolle *15* *15* *15* *15* jsi fakt čtverák *15*
  • uchazel jsem se pred cca dekadou o misto v CZ . Asi tak 30lety smrad mi rekl ze jsem moc stary , mimo kameru dokonce neco v tom jestli muzu zarucit ze se zitra vzbudim zivy. Opakovalo se to vicekrat. Tak jsem odesel do Nemecka.
    O dekadu a neco uz dale : Ziji a pracuji v Nemecku , stale se jeste probouzim zivy a nemam o praci a ani dalsi veci nouzi. Penize , plat , takovy ze se na to zadny z tech panchartu co jsem od nich tohle tenkrta slysel nikdy nezmuze, Vubec celkove na takovou zivotni uroven jakou ja ziji.
    Takze jen tohle : radoby cesti podnikatele co nemuzete sehnat telata do fabrik. Preji vam vse nejhorsi a pomaly krach.
    Lidi co neco umite , neverte na predsudky ze jste stari podle jakychsi ceskych pavedcu. Zavrete tam za sebou dvere , spise jimi prasknete a pojdte sem nebo jinam kde se za praci plati penezi a ne kecama .
    Ten ceskej podnikatelskej xindl nechte klidne chcipnout , nic jineho si nezasouzi.
  • no jo k vám do Ruska se nikdo nežene, budete v cajku *3*
  • OK, ať tě u srdce hřeje kvalitní whisky a úspěchy tvého syna, měj se zlejBTWtrolle a přeji ti krásný zbytek života zde na Tiscali *3*
  • až vám tyto přivandrovalce začně Německo povinně přidělovat v rámci EU. Pak se v Bankgkoku budu smát a za břicho popadat... *15*
  • tě neschopný chudáku spláchnou jako toaletní papír.... *6*
  • ze závisti nám schopným a z toho žes chlemtal okenu a kapalinu do ostřikovačů. My na úrovni si aspoň dáme občas kvalitní vhisky. Na mne a mého úspěšného syna zadlužený zkrachovalý bezďáku dojem neuděláš. Válej se dál mezi svými kartony na hlavním nádraží ....na víc než anonymní slintání na netu nemáš *15*
  • až se v NDR postaví ke strojům přivandrovalci.Ráno budou vstávat a ve slušivých monterkách pofičí na šichtu.Aby uživili sebe, naprcanou babu a houf smradů co si přitáhli.Tak to bude komedie.Bohužel ji neuvidíme, protože německá propaganta to přesně jako za Goblese ututlá.A jejich národ bude padat na huby, cizí všiváci budou mít vyjímečné postavení a oni pořád nic.A právě to je ta situace, která u nás nikdy nenastane.
  • Pokud bych mohl máš u mne sto +. Tento stát je na dně a ne, že ekonomika stoupá. Ekonomika nestoupá, ale naopak klesá. Bankovní intervence nejsou jen tak, že si někdo hraje na bankovním písečku. Guvernér je vyměněn, proč je nahrazen jiným člověkem, když jsme na tom tak dobře. Všechny vlády to dovedly tak daleko, že v naší ekonomice nejsou peníze, odliv peněz zahraničních investorů je tak obrovský, že na domácím trhu již nic nezůstává a pokud ano, tak jenom na nutné přežití. Všichni naši předsedové vlád v čele s ministry financí tento stát dovedli do krachu. Všichni potřebují být odsouzeni za vlastizradu. Co dělají ministři, kontrolují občany a záměrně hledají vnitřního nepřítele, který za tento stav může. Nenechte se zastrašit a zmást neschopností těchto parazitů této společnosti, postavte se těmto lidem a plivněte jim do tváře.
  • zlej trolle, začni gájínkovat ať to máme za sebou *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit