Přejít na výpis diskuzí
Český průmysl kolabuje. Před zraky zkoprnělé vlády
20.5.2016 | Tomáš Chalupa
815 příspěvků
-
Pro Semene je život v Absurdistánu.
Pro mne u atlantiku. Pa pa oslíku. *15* -
-
ruský teplouši semjone BTW - tvůj domov je v Putinově zadku protože rusáklm tu pravidelně olizuješ perdele,. *2* *2* *2* *2*
-
-
Nezlobte se na mě, ale já mám v tý teplý palici vyťapáno!!!
Proto vám tu budu ťapetovat!!! -
-
Dyk říkám, že je to blbec v invalidním důchodu!!!
-
-
Ano Zeman je blbec a brzy bude v invalidním důchodu.
Játra má ten alkoholik už zničená na věčný čas a nikdy jinak *1* *1*
-
-
Tak se jdi léčit ruský teplouši semjone BTW.
Snad lékař vyléčí i tvou kleptománii - tedy potřžebu krást lidem na Tiscali jména a nicky *15* *15*
-
-
Už jsem odešel!
Nebo né?
Teď už sám nevím!
Takže zase za dva měsíce. pa pa -
Kiki se mnou pěkně vytřela. *13*
-
-
Já jsem pěkně vytřela podlahu na Tiscali s tebou ruský teplouši a zloději jmen zlejk BTW sEmjone trolle. Hell yeah *2*
-
-
Do háje, tip na přesný výsledek nevyšel, ale i tak si v po jdu pro pár tisíc. Amík byl zostuzen dokonale.
7:2
Hell yeeeah *14* *14* *14*
Vivat ROSSIJA!!! *15* -
Teplej Semjon Gayínek tu smrdí nonstop, ostatně co má taky dělat jinýho, když je připoutanej na kriplkáru
-
-
to tu dlouho nebylo, zase se začneš navážet do postižených, nevidomých a podobně ?
Bereš si příklad z Ovara, který chtěl zrušit handicapované děti ? -
-
za to můžou tvý rodičové, že zplodili parchanta a připoutali ho na vozejk
-
-
Navážet se do rodičů svých oponentů je strop podlosti a ubohosti, jsi smradlavý ruský vřed *11*
-
-
namaž si kolečka, vrže ti kriplkára
-
-
dearputin.com
-
-
-
-
-
-
Ministerstvo financí USA zveřejnilo poprvé za více než 40 let data o dluhu Saúdské Arábii, informuje Bloomberg.
Podle stavu v březnu činila částka amerického dluhu Rijádu 116,8 miliardy dolarů. Analytici připomínají, že v porovnání s lednem, kdy byl zaregistrován rekordní dluh, se toto číslo snížilo o šest procent.
Ekonom: USA musí snížit státní dluh, jinak je možná katastrofa
Saúdská Arábie patří do desítky hlavních věřitelů USA. Na prvním místě je Čína (1,3 bilionu dolarů) a Japonsko (1,1 bilionu). -
-
Bohušu, tvůj problém je, že vše vidíš přes sovětské brýle, vtip je v tom že amerika ty dluhy dokáže splácet
také mám dluh 1 milion na hypotéce a mám se skvěle *3* -
a v čem je pointa ?
-
-
Mazej do Kaufu pro moučný párky v akci Semjone. *15*
Kiki tě hezky poslala do zádele. *3*
Tobě už navždy zůstane smradlavá garsonka po komančích. Jiný si život umí užít. Ty jsi ho celý proje.al, nulo...*6* -
Jinak se se šířením americký propagandy nenamáhej zlej zloději nicků trolle.
Jseš tu jen ty sám. Neumíš klikat plus mínus za mžik a všechny nicky patří tobě. Takže tě nikdo nečte ani nehodnotí. jen ty sám si dáváš jeden ubohej bodík.
Neumíš hlasovat takže není divu že jsi z toho frustrovaný a musíš se obodovat sám psychopate -
-
Zase jen kradeš nick a opisuješ text který byl v jiném znění adresován tobě zlej ruský podvodníku s hlasováním trolle.
Jsi směšný šašek , takže marná snaha Ivane. Nikoho nenaštveš. *5* -
-
Nebreč *5*
-
-
-
Jdu z kostela po 2 měsících náhodou kolem... *3*
-
-
Ty nechodíš náhodou kolem ale smrdíš na Tiscali nonstop Ruský poskoku Semjone BTW
zlej trole. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
Simoně prasíš jméno a kradeš nick, naklikáš si za vteřinu pět až deset bodů.
Ten pořád stejný scénář tě i přes střídání nicků vždy prozradí ruský šašku *15* -
a ještě začni gájínkovat ty ruská trubko
-