Přejít na výpis diskuzí
Český průmysl kolabuje. Před zraky zkoprnělé vlády
20.5.2016 | Tomáš Chalupa
815 příspěvků
-
Putin je tak maličký že i kapky deště považuje za potopu světa a kvičí pomoc *2*
-
Miloš Zeman je proruský kolaborant, lhář, opilý blbec a obecní šašek.
-
come on *14*
-
No jo, je to pravda 7 ku 2, tedy to je nářez, amrdólové budou domů veslovat, brambory si pošlou poštou!!! (tento slovní obrat "pošlou poštou" je asi pro teplýho Semjona Gayínka k nepochopení, nu nic, vždyť i proto má invalidku!!!)
-
Finsko - Ruska 3:1,
Kdo jako Fin umí ten umí a pakhraje o zlato.
Kdo jako Rus neumí ten potom na Finále jen čumí v TV: *2* *2* *2* -
Co Rus to teplouš a deebil.
AVF BTW na Tiscali je toho důkazem. -
Moskevská izmailovská ( čtvrtˇ Izmailovo ) mafie byla založená v polovině 80.let KGB plukovníkem, pozdějším šéfem Jelcinovy prezidentské gardy, Olegem Ivanovem ( šéfem Solncevské mafie, rovněž z MOW, Solncevskaja bratva, byl Sergej Michajlov, šéfem petrohradského Tambovského gangu byl Vladimír Kumarin alias Vladimír Barsukov, s Putinem, pracujícím na radnici, spolupracovali přes petrohradský palivový podnik/PTK) a Antonem Malevským.
Byla nejstarší a nejvýznamnější zločineckou sítí v MOW, měla 200-500 členů, většinou bývalých armádních a KGB důstojníků, veteránů z Afghánistánu a později z čečenských válek, byla rozdělena na dvě skupiny Izmailovskou a Goljanovskou s vojenskou strukturou ( každá podstruktura měla vlastního velitele) , v letech 96-97 byla většina jejích šéfů pozatýkána.
Specializovala se na nájemné vraždy, vydírání a infiltraci legálních firem, poskytovala ostrahu legálním firmám.
Anton Malevský, vlivná postava postSU ekonomiky a Izmailovské mafie, ovládl banky a hliníkový průmysl, obchodoval s Romanem Abramovičem i s Olegem Děripaskou. -
Hell yeahhh Cuba!
Mazej socko. Vylešti mi boty za dvě éčka socko. *15*
*15* *15* *15* -
-
Ten neumí ani to.
-
-
Já jsem TA holka.
Jsem finančně zajištěná. Mám dobrou práci jako reklamní návrhářka ke které sdtačí jen PC a dobré nápady.
Takže smůla ruský teplouši. Pokud se máš špatně v naší EU tak jsi se měl lépe učit koookote *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Nemáš nic komiku. Kdo má, tak o tom nemluví. *3*
Jak z toho důchodu můžeš vyžít? -
-
Pořád ti vadí že jsem holka? Tak se jdi léči ruský teplouši.
Jsem finančně zajištěná a ruské chudé špíny jako jsi ty mám v perdeli. *2* *2*
-
-
-
-
-
Semen už chytá z ruské výhry křeče a mele z posledního jak žáček z I.B. *1*
-
Finsko porazilo prašivé zaostalé fašistické Rusko 3:1,
Bravo. Když to neumíte hrát tak nelezte na led ruští srabi. *15* *15* *15* *15* -
-
Rusák umí jen vraždit, krást a chlastat. Je to pořád ještě pravěky dobytek.
-