Přejít na výpis diskuzí
Český průmysl kolabuje. Před zraky zkoprnělé vlády
20.5.2016 | Tomáš Chalupa
815 příspěvků
-
Játrovko, co na to Zeman ? takže to jeho servilní podkuřování Putina k ničemu nevedlo ? *8* ?
-
Ruskou ekonomiku jsem pohřbil ale mě to neva soudruzi,
Já a moji loupežníci z KGB už máme nakradeno a lup schovaný na zahraničních účtech v Panamě. Ani daně v Rusku neplatíme. -
Rusko pláče. Jak finská „mláďata“ zastavila rudou mašinu *15* *15* *15* *15*
Případný bronz bude slabou náplastí na bolest Rusů.
Ovečkin? Mediální bublina, jinak jen průměrný hráč hodnotí ruský tisk velký neúspěch ruského hokeje *2* *2* -
Putin je tak maličký že ho může přejet i mravenec. *15* *15* *15*
-
putin je tak maličký že i ženský vibrátor považuje za velkou raketu *2* *2*
-
Finsko - Rusko 3:1.
Proto Finsko hraje o zlato zatímco neschopný deebilní rusák sleduije finále jen v telce,
Haha *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* -
-
Hell yeahhh degene. *15*
-
-
Kanada tedy Západní Nadčlověk je 1.
Primitivní neschopný rusák zase jen zapíjí zklámání.
na 3 místo mu kadí lidé i psy. *1* *1* *1* *1* -
Takže zase za dva měsíce. pa pa
Vrchol krize má ruská ekonomika za sebou, prohlásil prezident RF Vladimir Putin během velké tiskové konference.
Šokující prognóza Saxo Bank: ropa za $100, růst rublu o 20 %
„Statistika ukazuje, že ruská ekonomika v podstatě krizi překonala, má za sebou alespoň vrchol krize", řekl Putin. Od druhého čtvrtletí roku 2015 se v ruské ekonomice projevují příznaky stability, dodal.
Podle Putinova názoru, cena ropy na úrovni 50 USD je příliš optimistická, je možná úprava rozpočtu 2016. „Ruská vláda musí být připravena na jakýkoli vývoj situace za podmínek volatility cen ropy", prohlásil.
Tato každoroční tisková konference je pro ruského prezidenta jedenáctá. Poprvé uspořádal ruský státník velkou tiskovou konferenci v roce 2001. Potom se taková setkání s novináři stala každoročními. Průměrně trvá podobný rozhovor s novináři asi 4 hodiny. -
Založila jsem na Facebooku skupinu - stop Putinovským swiním.
už má 480 členů a přispívají tam lidé z polska Německa Ukrajiny Česka a Slovenska.
Paráda.
Putinovským agentům kteří se motají kolem mého profilu na facebooku mohu jen vzkázat - něco zkuste a do ruska se vrátíte v rakvi. S ustřelenou palicí -
Mrtvej Miloš Zeman - dobrej Miloš Zeman.