Přejít na výpis diskuzí
Český průmysl kolabuje. Před zraky zkoprnělé vlády
20.5.2016 | Tomáš Chalupa
815 příspěvků
-
Tak Pa Pa nuly. Simča hupsne do růžové saténové noční košilky a jde spinkat.
A od zítřka dovolená. Co bude Simča dělat?
Pojede do Pardubic kde má rande s její lesbickou přítelkyní anetou. *14* *14*
Jo Ivane tiscale! Uvažuj o výměně tiscali trola ju? Semjon teplouš BTW je moc slabej čaj. Smetla jsem ho a to jsem si ještě jednou rukou lakovala nehtíky *15* *15* *15*
a s těma stopkama už na Simču nechoď ju. Zase by jsi se jen zesměšnil Ivane *15* *15*
za 2 měsíce. Ahooooj dědečkové. *15* *15* *15* -
putin je tak maličký že ochranka musí dávat pozor aby se při koupání v hrníčku neutopil. *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
Putin je kokoot a Zeman olizovač jeho kookota,. Komunistický dobytek. Fuj.
-
Kreml tvrdí, že prý se nevměšuje do vnitřních záležitostí jiných zemí, ale skutky ho usvědčují z opaku. V roce 2007 například vyprovokoval násilí v estonském hlavním městě, když tamní úřady přemístily sochu rudoarmějce.
Své o chování současného ruského režimu ví také Lotyšsko. To v několika případech postavilo před soud komunistické zločince, kteří za II. světové války v rámci údajného boje proti nacismu vraždili civilní lotyšské obyvatelstvo. Můj názor je jasný, válečný zločin, ať se ho dopustili nacisté nebo komunisté musí být potrestán. V těchto případech lotyšské soudy postupovaly správně. Ovšem Rusku nedal nikdo právo, aby zasahovalo do nezávislosti justice v sousední zemi. To hrubé a neomalené vměšování do vnitřních záležitostí jiných zemí. Představme si, že by USA kritizovaly rozsudek českého soudu. To by bylo řevu.
V roce 2007 rozhodly estonské úřady o přemístění sochy rudoarmějce z centra metropole Tallinnu na vojenský hřbitov. Stalo se tak na základě zákona přijatého tamním demokraticky zvoleným parlamentem o odstranění památníků, které urážejí city obyvatelstva. A jelikož je Rudá armáda vnímána v Pobaltí jako symbol sovětské okupace z roku 1940, jednalo se o pochopitelný krok. Navíc nešlo odstranění pomníku, ale pouze o jeho přemístění, což se dalo od Estonců ocenit jako vstřícný krok.
Bohužel radikálové z tamní ruské menšiny pod taktovkou Moskvy vyprovokovali v tallinnských ulicích násilnosti, při kterých byli zranění, a lůza ničila soukromý majetek. Estonsko se také stalo terčem masových kybernetických útoků a ruská policie v rozporu s mezinárodním právem nedokázala ochránit estonské velvyslanectví v Moskvě. My to známe z vlastní zkušenosti, když hitlerovské Německo na podzim roku 1938 vyvolalo násilnosti a teror německé menšiny v Sudetech. A putinovské Rusko kopíruje v Pobaltí nacistické vzory, když popouzí své tamní krajany k útokům na místní legitimní vlády.
A pokud se tady někdo hodlá ohánět Majdanem, tak pouliční výtržnosti v Estonsku se odehrály daleko dříve. Rusofilové by si tedy měli nejdříve zamést před vlastním prahem. -
zeman se zase ožral a rozbil si držku o schody.
A zase to svedeš na psa? Jak typicky ubohé, pro tebe ty ruský howno -
Zajímalo by mě kdy zlémuBtWhrdinoPutinoRybanotrolovi dojde, že si sem z něj lidi choděj dělat akorát tak legraci ?
asi proto ho Tiscali nechá fixlovat s body, obecní kašpárek je pro ně důležitý, chápu
dobrou noc *1* -
simona odešla ale já vám debatu na tiscali budu ničit.
Budu tu celý den prdět, smrdět, Gayínkovat, semjonovat a podvádět s hlasovaním.
Kreml mě za to platí.
Kdybych odmítl poslouchat tak by mě Putin dal do čaje polonium. -
-
Nikdy jsem neodešel, budu tady NONSTOP. *14*
-
-
Všichni vědí že tu smrdíš nonstop Ruský homosexuále semjone BTW zlej trolle. *1* *1*
Podvádíš s hlasováním, kradeš nicky a komolíš Simoně jméno.
To tě vždy prozradí ruský šašku takže střídání nicků ti nepomůže *1*
-
-
-
finsko ty ruská howada v hokeji pěkně vykleplo. 3:1. hell yeah *14*
V prvních letech války tudíž bolševici ve velkém páchali stejné válečné zločiny a zločiny proti lidskosti jako jejich nacističtí spojenci, a systematicky vyhlazovali milióny civilistů nejen popravami, viz Katyň, kterých na polsko-ruských hranicích byly stovky, lesy do kterých NKVD denně svážela nákladními automobily své oběti, ještě teplé/živé či již studené, ale i systematickými deportacemi do sibiřských gulagů ...
V červnu 1941 Hitler pakt o neútočení a spolupráci porušil, a svého bolševického spojence, jak se dalo čekat, napadl – o další utrpení sovětského civilního obyvatelstva za 2.sv.v. se opět postaral Stalin a jeho bolševičtí přisluhovači rukou společnou a nerozdílnou společně s nacisty ( mj. naprosto bezohlednou taktikou boje, pokračováním v deportacích a v popravách civilistů ) .
Když válka skončila, zanikla i Třetí říše, zatímco zločinný bolševický režim pokračoval dál – nikdo z jeho zástupců neusedl na lavici obžalovaných v Norimberku, naopak, váleční zločinci z řad bolševiků se stali na norimberském MVT oficiálními žalobci ( platí to zejména o hlavním SU žalobci, jenž se podílel na vraždách v Katyni ) ... -
Putin je tak maličký že i olévku v talíři považuje hrozně velký oceán *1* *1*
-
Opět zde čtu něco o Rusku, nevím proč Vám tento stát leží v žaludku.
Rusové za války si bránili svou zem a při této příležitosti s každé osvobozené země ukradli kus. Sovětský svaz nikdo neprosil aby osvobdili náš stát a po sléze ho okupovali. Nám pomáhal Američan a ten nás nikdy neokupoval, tak jak to udělal Rus. Když nás Německo vojensky napadlo, tak nás Sověti nechali na pospas Hytlerovi. Vždyť Rusové se dohodli s Hytlerem o vzájemném nenapadání. Sovětský svaz v čele se Stalinem byl prolhaný a sověti nás sprostě prodaly, nechutné se na sprosté rusácké lži vůbec chytat.
Hanba Ruským okupantům, to bychom dopadly jako na Ukrajině. Všechno rozmlátit, zničit lidi pozabíjet a potom jim tvrdit, my jsme Vás přišly osvobodit. Děkuji o takovou pomoc nemam zájem. Jsem Křesťan a ne pravoslavný Rus. -
-
Ty že jsi křesťan? S tou USA okupací to není tak jasné. Jakmile si cizí banky zaplatili převrat 1989. Tak už tehdy sdělili OF, že ten převrat musíme zaplatit. A ajta za tu dobu od převratu má náš stát charakter, spíše by se dalo říci protektorátu. NESPLATITELNÝ DLUH, mezilidské vztahy jsou v ......, většina důchodců živoří, vícenež polovina zaměstnanců zdaleka nedosáhne na prý průměrný plat. Vydírají nás profesní skupiny ( lékaři, učitelé, soudci nebo úředníci ). Nepatří nám už téměř žádné NAŠE suroviny ( voda, uhlí a další ). Princip jednání lumpů, kteří se nechávají zvolit je LEŽ, POKRYTECTVÍ, KORUPCE, VYMÝVÁNÍ MOZKÚ. Katastrofální je úroveň školství. Zásadní vlastnictví výroben je v cizích rukou, rovněž nemáme vlastní banky a ta národní banka se chová spíše jako náš škůdce. Naše "pidiarmáda" slouží vojenským složkám NATO a EUUSA a nebyla by schopna se bránit ani při invazi některého z kmenů v Africe. Církevími prostitucemi, předáváme státní majetky cizím mocnostem - tady Vatikánu. O elementární spravedlnosti a zvůli justičních mafií ani nemluvíme. Vytváříme na našem území terče pro Ruské rakety. Cizí vojenské základny v tomto případě US Army a současně předáváme části území do jurisdikce USA. Víte co říkají důchodci -- my ten náš život nějak doklepem, ale vy hulákající " vzdělaná " mládeži - důchody nic, platit školství, platit doktory atd. To je práce té zlodějské bandy od r.1989. Nezmínil jsem se ani o reálné hrozbě od fanatiků z Islámu.
-