Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lze poukázat na *mezinárodní smlouvu o obchodu se zbraněmi*, kterou naše
    republika podepsala a dle které se zakazuje prodávat zbraně tam, kde by
    mohly vyvolávat nebo zhoršovat ozbrojený konflikt. Tato situace bezpochyby nastane, a tím lze očekávat i odvetu ze strany Ruska vůči naší republice.

    Vystupování
    p. Černochové a na p. Pekarové  ve veřejných sdělovacích prostředcích a na sociálních
    sítích nese plně znaky porušení zákona, proto byl podán vrchním státním
    zastupitelstvím (JUDr. Boučkem) tento podnět - trestní oznámení na p.
    Černochovou a na p. Pekarovou,  k zahájení trestního stíhání dle
    trestního zákoníku č.40/2009 Sb. § 406 a § 407*...§ 407 – Podněcování útočné války : Trestní zákoník – 40/2009 Sb…<http://zakony.centrum.cz/…*Kdo
    veřejně podněcuje k útočné válce, na které se má podílet Česká
    republika, takovou válku propaguje nebo válečnou propagandu jinak
    podporuje, bude potrestán odnětím svobody až na pět let.*

    § 406 – Příprava útočné války : Trestní zákoník – 40/2009 Sb.

    <http://zakony.centrum.cz/…406>


    *Kdo připravuje útočnou válku, na které se má podílet Česká republika, a
    tím přivodí pro Českou republiku nebezpečí války, bude potrestán
    odnětím svobody na dvanáct až dvacet let nebo výjímečným trestem.
    • Zapomněl jsi dodat ještě podpora fašismu je taky trestná

    • Jsem pro vyjimečný trest.

      • Jestli pane kolego/kolegině, jednají v naprostém rozporu s názorem většiny občanů a v rozporu s oficiálním například ústavním zněním zákona, je to určitě vlastizrada. V historickomorální rovině zcela určitě. Ty dvě dámy nakonec přispějí k vládní krizi, k hlasování o důvěře vládě v parlamentu, jak chce Babiš. Sečte se to s dalšími kiksy vlády. Kdyby vylezl nějaký kostlivec na Fialu, je to zpečetěné. Mohou nastat i štěpení politických stran, odchod politické strany z pětikoalice, mohou se objevit i přeběhlíci - budou pak hlasovat jako ANO. A když není někdo připuštěn k lizu... udání, trestní oznámení, přeběhlictví...

  • Samozřejme že je nekompetentní. Ale za 30let svobody a demokracie jsme měli jenom několik aspoň trochu kompetentních MO. Zářný příklad byla Parkanová. A co se ji stalo? Nic. Žije si spokojeně dál. Copak je možné aby tací lidé poškozovali zájmy naší země a občanů?

  • Asi fuchtle shrably tucne vsimne.

  • To je tak když si parta blbů postaví do čela MO tele. Myslím ,že s touto sestavou se dočkáme ještě hodně srandy.

  • O nekompetentnosti krvelačné blondýny nikdo nepochybuje.

    Je spíše zarážející, že jí pan profesor Fiala trpí ve vládě na takové pozici. 

    Co se ale ocenit musí, je věrnost svým chlebodárcům a nasazení, s jakým zrazuje svou zemi. Na jednu blondýnu až až. 

    • Pan profesor je ještě větší b.b. A tak jim to ve vládě klape.

  • Pan ředitel Semetkovský jakoby spadl z jiné galaxie. Copak nezná naše české zvyklosti? O parametry tady dávno nejde. Ale o to,aby cena byla co největší a hlavně aby výrobce uměl pěkně namazat politické pokladničky. Vzpomeňme komedii kolem nákupu strašných letadel Casa. Americká a ruská konkurence jen zírala ,jak je madam Parkanová, jinak špičková odbornice na vojenská letadla smetla ze stolu. A teď je tady další odbornice na cokoli....Myslím, že to výše uvedenou zakázkou zdaleka neskončí....

  • josef.chmela

    Kompetence a znalosti každého ministra fialové vlády jsou až na posledním místě. Na prvním místě je správná barva stranické knížky, angažovanost,  prosazování vůle strany, upřednostňování investic ze kterých něco kápne i do stranické pokladničky, pomlouvat, správně a za každých okolností útočit na Rusko, Čínu, na našeho prezidenta a na Babiše a v neposlední řadě prosazování kamarádíčků a finančních podporovatelů strany. Válkychtivá blondýna, která by nejraději ihned zaútočila na Rusko má, jak sama řekla, předpoklady stát se dobrou MO, protože má pistoli a umí z ní střílet a už prý i viděla jak se stříli ze samopalu.😂 Ta určitě nízké IQ blondýny nezapře.

     Zlatí komunisti, ti by se od těchto fialovců měli ještě hodně co učit. Komunisti byli proti těmto šmejdům úplní břídilové.

  • Hlupaňa z ministerstva války.Do puntíku plní závěry usnesení Nejvyššího sovětu pětikoalice. Ale zíral na ní při návštěvě v Americe tamní ministr obrany.Z fotografií je patrno jeho údiv. Od pohledu  vítězkyně ve jednocení cukrové řepy.  V počtech kusů i na řádek.A ona přijela v rámci prvního místa v řepné kampani, jednat o válce. To museli mít jistě radost z její profesinální komunikace přímo k věci. A takové skvělé kousky tam máme.Jeden vedle druhého.

    • Ano, kvoká, stále kvoká. 

  • gaheris

    Ještě doobjedná lak na nehty, pilníčky na manikuru, uniformy pro těhotné tankistky a parašutistky, několi sudů chanel5, bezhlučné elektrické samopaly a pro průzkumníky prodlužovačky!

  • Srabi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit