Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nebylo by koho volit. Maximálně se sebezapřením Babiše. Jsem rád že se stojaté vody čtvrtstoletí staré zlodějské žumpy konečně hnuly. Už jsem ztrácel naději.....
    • .... no prosím, teď jsem to před chvílí napsal ... Ach jo ...
      • nikdo ti nebrání darovat svůj majetek a svou svobodu svému oblíbenému spolku....jen k tomu nenuť druhé
  • Při volbě na prezidenta ČR bude mít pan Okamura jistě dostatek hlasů!
    • vanhorne
      " pan Okamura jistě dostatek hlasů!"
      Zemanovci brzy osiri a padnou Okamurovi kolem krku.
  • Sledovat jak Jégl stále více a více ztrácí jakoukoliv sebereflexi a soudnost, je opravdu již až smutné. Je pln špatné žluči, zahořklý z neuznání a co já vím, proč ještě. Je jedním z těch, co si vymysleli kodex diskutéra, který v jednom bodě říká, že nemáš nikoho urážet, nebo tak podobného. A sám uráží nejenom teď v článku Okamuru, když jej nazývá posměšně samurajem, Jeho posměšky, ne vždy v souladu s kodexem, se týkají i dalších politiků, především z té opačné strany politického spektra, které on vyznává. Zda se někdo dočkáme z jeho "pera" slova, která budou odsuzovat chování "pidistran", které se do Parlamentu dostaly s odřenými ušima, ale jsou největšími křiklouny, kejklíři a nefachčenky. Jenom kecat, pomlouvat, blokovat, zdržovat, mimořádně se scházet kvůli ptákovinám a ne pracovním povinnostem. To je celý Jegl a jeho "demokratický blok". Kecat, pomlouvat, nic nedělat, to je celý Jégl a spol. Kalousek, Fiala s.r.o.
    • vanhorne
      "Je pln špatné žluči, zahořklý z neuznání a co já vím, proč ještě."
      Tak jsi tady zase nabrecel plny kybl slzicek, ted si sedni na druhy kybl a vyper si v tech slzickach ponozky.
      Okamura neni samuraj, mozna s velkou nadsazkou, ronin.
      • Asi to už nebudeš číst, škoda, protože by mne zajímalo, co jsi tím měl vlastně na mysli. Neříká mi to nic. *5*
        • vanhorne
          "Asi to už nebudeš číst,"
          Je pln špatné žluči, tim jsem myslel toho zlucoviteho dedka, ktery nenavidi novinare, oponenty a vsechny ostatni kteri mu nevzdavaji patricnou uctu. Ve svem slovniku je ma pod heslem "Patologicka sedlina lidske spolecnosti". Kdyz my jsme sedlina, je on skraloup na povrchu odpadni jimky?
    • Z Vašeho příspěvku přímo čiší respekt k opozici. Umíte taky něco jiného než SPD slang?
      • Kdepak k opozici, k obyčejné pravdě, bez urážek, zkreslování, bez pomluv a pod. Přesně ne to, co dělá Jégl, a co Ty, jeho fanda, vyznáváš.
        • Tak já jsem zažil pana Okamuru naživo a mimo demagogie a lží jsem od něj žádnou pravdu neslyšel.
          Tak asi tak.
  • vidíte zde: https://www.youtube.com/channel/UCNJFmepsyETSHGtmnrEaYgg
    HNUS
    • 0
      • je jakože asi zamlada. Nyní je to zakrslý prošedivělý skřet. Obecní špinavec který už byl v v konfliktu snad s každým v Ostrově. Ale vesele mu zavolejte na 723 983 963. Si pokecáte.
  • p1871942L
    Nevím jak kdo na to kouká,ale nejvíc toho nakecají pravičáci a zde vyniká velký Kalous a když má pár panáků,tak se motá pořád u řečnického pultíku a chce kecat.Ahoj
  • pláče bezmocí
    • 0
  • jegla mam rad je to pravej česky hlupaček
    • vanhorne
      "je to pravej česky hlupaček"
      To se podivejme, tak on ten Jegl take volil Zemana.
    • Zatímco Ty jsi jen špatně placený ruský Trol, a nemýlím se, že?
    • Neměl jsi v úmyslu napsat, že je pravý český Honza? Neurážej *1*
  • Donald Trump je můj přítel. No kdo to má.
  • je chudinka
    • 0
  • Počkejte po žních,až budou nové volby, Okamura posiluje,jen si plivejte jeho program je podstatnější. Zdarec
    • Okamura je fašista tak jako byli Hitler a Mussolini, taky makali. Co si stádo ovcí zvolilo... *12* *16*
      • Hitler byl ital nebo španěl ty fašisto?
        • On ten fašismus není zas o tolik "lepší" než nacismus. Doporučuji pisateli ujasnit si obsah pojmů "fašismus" a "nacismus" a také "komunismus"
          • Plně souhlasím !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit