Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Havel je Mickey Mouse a čest soudruhu Kalousku na věčné časy táhni z PS.
  • Dana
    Jen pitomci se hádají, ale lidé volí:-)))
    Krásná ukázka nemožností protože ten , kdo vyhrává volby vládne a polistopadová hydra na prameni předvedla co umí a proto zhyne:-))))))))))))))))))))))))))))))
  • Tati, proč jsi takovej blbeček?
    Proč já musím mít takovýho imbecila za fotra?
    • 0
  • Donald Trump bude dobrým prezidentem
    • U naś v čechách mi přezdívají český Donald Trump *13*
      • josef.servit.9
        U nás na Moravě Trapný odklaněč Komerční banky?
  • místa jediným hlupákem. Není žádný "bijec" . To se jmenuje Rudyn Hrebeňár z Lidické 1332, Ostrov.Má to tel 723 983 963. Ale pozor, je to velice nevrlé při zmínce Tiscali. Na dveřích to má "německá překladatelská agentura".
  • No já jsem ho zažil naživo, a žádnou pravdu jsem od něho neslyšel.
    Na přímou otázku neodpoví, jede si jen své populismy, urážky a lži.
    Asi tak.
    • Mas pravdu = na kazdou otazku odpovida, jake ma SPD programove prohlaseni, nic jineho se. "nenaucil". neumi, nevi...
      A kdyz rekne neco jineho, je tm skvost - napr. to o Letech...

Je to primitiv touzici po moci a ti jsou nejnebezpecnejsi...
      • To je skutečnost-je to nebezpečný člověk
        • Přesto, ať se to komukoliv líbí nebo nelíbí, jeho volební výsledky budou už jenom stoupat. Čas ukáže.
          • Možné to je, ale radovat se z toho může jen primitiv, hlupák, nebo lůzr. Ti si totiž neuvědomují, že by se kvalita života výrazně zhoršila, odnesli by to nejvíce právě oni sami *4* .
            • Já už si na zhoršování kvality života zvykl. On se mi totiž zhoršuje neustále už od roku 1989.
        • josef.servit.9
          Ano pan Jégl je nebezpečný bolševik, máte svatou pravdu!Ve skutečnosti je pan Jégl bolševik provokatér.Asi tak-Putinův člověk?
  • Text zavádí přímo na žalobu, divím se, že jste to tak na "TISCALI" napsali, být Okamurou, vysoudím z vás miliony.
    • Myslím že by to bylo pod jeho úroveň soudit se.Vždyť on ani neví že takový póvl jako JEGL existuje natož aby četl ty jeho blijance.
    • honzas
      Být tebou,zalezu zpět do chlíva,kašpárku.
  • ale jaký ty jsi "bijec"? Jsi přeci pomatený zamindrákovaný Rudyn Hrebeňár z Ostrova, Lidická 1332. Tel 723 983 963. Co má firmu "německá překladatelská agentura". To je k popukání, ty vyvrhel a agenturník, co?
    • 0
  • je ubohoučký hlupáček
  • Jegle, jdi se vycpat. Jsi ubožák! Nejraději bych ti dal lopatu a krupáč do ruky, mělo by to vetší smysl a prospěch. Z tebe nikdy seriozní novínář nebude! Vyprdni se na to a jdi dělat něco co přinese společnosti alespoň nějaký ten užitek. Pro mě jsi nulová nula co nic neumí!
    • Jégl Dobře !
    • Váš příspěvek má nulovou informační hodnotu.
      Zkuste to znovu.
      • Ty se k němu můžeš přidat. Též nulová hodnota příspěvku. A začni hned zítra v šest ráno na stavbě. On tě přejde humor.
        • vanhorne
          "A začni hned zítra v šest ráno"
          Ty jsi dobry pracant, ze makas i v Sobotu, Bures ma takove pracanty rad, makat makat, bude lip.
        • Zase nic tak to zkuste do třetice :-)))
          • Jsi bukvice co nemá ani kamarády,tak se tu z nudy a své tuposti vtiráš. Táhni mydlit wc na tichcalidohuby.cz
            • Dejte pozor ať Vám nerupne žilka, jak je v Rusku?!
          • MAT a Pat, pitomec z Tischcali. Dej si pokoj, kornoute a kavárníku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit