Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Boží dělat z lidí co tu nechtějí živit další nepřizpůsobivé neonacisty. *7*
  • Článek jsem sice přečetl, ale s očima protočenýma. Spojovat Konvičku se skinheady, mi připadá totálně napalici. Obdobně jako dělat z AfD populistickou stranu, podle Korby neofašistickou. Autore článku, jste velký pitomec a *12* .
  • Ok, lacina kopie... Bohuzel koho si predstavujete jinak volit? Cssd co nedodrzuje ani zakony ani rozhodnuti soudu? Top09 kteri v ramci evropskeho parlamentu predvadej to co predvadeji? Ods? Kducsl? Ty uz taky tolikrat ukazali volicum prostrednicek....
    Kazdopadne
    Jestli se establisment boji voleb, ze by mohla vyhrat strana s jedinym heslem, tak at udelaj referendum a podle toho pak at jednaj... Tim by alternative vzali vitr z plachet..... Jenze ono je lehci kriminalizovat skupinu ci jednotlivce nez nechat lidi kafrat do politiky... Co?

Ono taky priste by lidem mohlo vadit treba to ze statni zakazky jsou predrazeny, nebo ze politici se misto jednani flakaji, ze delaji spatna rozhodnuti nebo dokonce ze by po politicich mohl nekdo chtit jasne odpovedi :)
  • STOP diktátu EU a USA! Čechy Čechům!
    • Moravu Moravanům!
      • A Brno brňákům!
        • hloupost brno je jednu stanici za prahou
      • Slezsko slezanům,a psychiatrické léčebny cvokům.Vzpamatujte se pitomci.
        • je třeba doplnit ... léčebny politikům!
        • co bys byl bez nás dochtore? Na koho bys vyvaloval svoje rozumy? Buď rád že jsme a živíme tě.....
          • pokud budou pitomci jako ty a není jich málo tak se o práci nebojím,někdo holt pracuje a někdo jen žvaní.jsem velmi rád že mně živíš zrovna ty,u jiných by jsem asi umřel hlady.
      • Tak pochopitelně :-)
  • Není nic jednoduššího než svůj nesouhlas s článkem předložit redakci tiscali. A požadovat vysvětlení.
  • Ono vůbec je směšné když se někteří Rusové nebo Češi označují za neonacisty,.
    Protože pro slutečné nacisty byl slovan podčlověk stejně jako cikán nebo černoch.
    Hitler se musí obracet v hrobě, když se k němu hlásí slované které nenáviděl.
    • já bych řekl že se teď nad stavem evropy směje.protože před tím varoval a teď došlo na jeho slova
  • Stalingrad
    Ani se neni čemu divit,že si mladí začínají uvědomovat co přijde pokud se tu začne roztahovat banda okupantů,jejíž předvoj se sem začal courat před 600 lety a další a horší bezohlední se sem tlačí. Sice je nikdo nezval,ale oni sme chcou i násilím !!!!! A naše vlezanálnická vláda -dnes se už musí dávat BACHA-ZA URÁŽKU SI UZÁKONILI 10.000,-Kč !!! protektorátu zku,.vyzlodějčekostánu nás prodala. V Londýně starostuje musulman a a u nás sje brácha musulmana ministrem !!!! Asi tuší mladí ,že nechtějí být otroky nadřazené rasy co se 600 let přizpůsobuje,musulmanů a pohrobků Ády v čele s Ačí Merkur..... *12* *12* a babrákem obavou
    • Mladým to bude jedno do té doby, dokud přijdou domů a rodiče přestanou vydržovat.
  • Autor jen používá klasickou taktiku sluníčkářů a dobroserů všeho druhu, což je hanění odpůrců nelegální migrace. Nic nového pod sluncem.
  • Myslím že mírná izolace cizinců by neškodila,po revoluci se to sem natahlo a do toho teď cílená migrace. Mi už to nějak vydržíme ale naše děti budou mít velké trable. V zhledem k činností dosavadních politiku to bude chtít zásadní změny. Pokud se nastanou doplatí na to budoucí generace.
    • Je třeba aby to ta stará generace nějak nevydržela,ale byla donucena mladou generací si vše co si zavařila si také vylízat.Proto je třeba aby mladá generace nasadila lumpům co se po komunistech prolhali k moci a jejich podporovatelům takovou dietu jakou neměli ani vězňové za ne božtíka Hitlera v koncentráku.To je tím co tato země potřebuje,totiž pořádnou dietou léčit staré lumpy z lumpáren a i z troubovitosti.
  • Alternativa pro Německo (AfD) není žádná neonacistická organizace,tu z ní, dělají jen "vítači" a "sluníčkáři" .Jsou to ve většině obyčejní slušní občané Německa,kteří mají prostě strach z narůstajícího počtu islamistů ve své zemi.To že česká strana přebrala její cíle?Asi mají stejné obavy a očekavají podobné problémy.Každý kdo má jiný názor na "vítací" politiku,je buď nácek nebo fašista.To že má třeba dvě děti a má strach aby za pár let mohla jeho dcera bez obav třeba na bazén, je xenofobie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit