Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaký národ? Český a Česká země.Pane autore,jestli Vám toto slovní spojení nic neříká,nebo Vám připadá dokonce směšné,můžete přesídlit jinam.Nejlépe ke svým chlebodárcům.Ale tam by se Vám asi nelíbilo,tam by s Vámi za podobné urážky asi rychle zametli.....
    • Česko není jenom česká země. Je to i moravská země, jakkoliv se Češi staví na hlavu.
  • není alternativa pro nás. Čečenský národ není náš národ
  • nosím značkové maskáče vzor 60 a 85 firma zkřížené meče (netrhají se, nevadí malinové křoví, špína a bláto, zvěř se mne nebojí poněvadž splývám s okolím) vojenské zateplené boty (ty jsou do lesního terénu nejlepší) příruční láhev s vodou a dalekohled s kompasem abych se neztratil, na maskáčích mám přišitou moravskou vlajku a němečtí i čeští neonacisté mi jsou ukradení.....
    • no, ale ty jim taky kotlíkáři.... *3*
  • http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2423-vojak-ktery-vratil-vyznamenani-nato-sedime-v-dobytcaku-s-logem-ctvrte-rise-mame-jeste-sance-se-zachranit-lze-vyskocit-z-rozjeteho-vlaku-domobrana-je-pripravena-nasi-vlast-branit-do-jejich-rad-muze-vstoupit-kazdy.htm

*5*
  • http://zpravy.idnes.cz/rasiste-zanevreli-na-svou-uniformu-thor-steinar-koupili-arabove-phs-/domaci.aspx?c=A090331_185926_domaci_pei
  • Česko potřebuje novou stranu mladé generace,ale ta musí mít mnohem větší záběr než je boj proti migrantům.Je třeba prosazovat co nejkrutější vybíjení všech lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci,měnovou reformu a tvrdé znárodňování.Také z důchodců udělat kádrovou rezervu na svižné splácení starými lumpy nasekaných dluhů.
    • Jenže nyní již není žádná mladá generace, ale skupina rozeštvaných zfetovaných individualistů, kteří jsou vydírání nátlakovu skupinou učitelů. Buď budete vykřikovat podle hesla Práglkavclu, nebo propadnete.
  • Čí je to Kotrba?
  • Ve stávajícím kapitalistickém svinčíku bede třrba udělat tvrdý komunistický ordunk.
  • neobiogeneze, neocerebellum, neocortex, neodarwinismus, neofan, neobarokní, neoblomný, neoaustralský, neochvějný, neodmyslitelný, neodčinitelný, neoexpresionismus
    neofašizmus
    neonacisté

UFF !!!
  • je třeba aby pracující této země na prvním místě zatrhli zde vládnoucím lumpům to lumpáctví,že vše co seberou pracujícím na důchody hned dají důchodcům na jejich debužírování.Je třeba tvrdě prosadit ten model co zavedli komunisté a to,že vše co se sebere pracujícím na důchody půjde do výstavby moderních továren.Tam budou mít lidé zase práci a vydělají sobě na mzdy a důchodcům na důchody.Těm současným důchodcům co nechali lumpům vše rozprodat a rozkrást hned naordinovat takovou dietu jakou neměli ani vězńové za nebožtíka Hitlera v koncentráku a ne si ještě na debužírování těchto přitroublých důchodců ještě dlužit.Chce to vzit bejkovec a nešetřit ani tento bejkovec a ani zadky těch důchodců,kteří pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat.
    • já mám recept : katovské mučírny *5*
      • že to nikoho nenapadlo dříve *3* dobrá myšlenka
        • dík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit