Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stejný řídící důstojník, stejný provokatér.

Mne taky pořád nálepkujete jako nějakého btw trolla ruského teplouše putinova agenta bolševika a bůhví koho ještě. Já jsem Morfeus a vy všichni Sajmoni jste pro mne stejný program Smith.
  • A Ruští vojáci na východě Ukrajiny v neoznačených uniformách jsou teroristé.
    A teroristy má právo Ukrajina postřílet.

To neříkám já, ani pražská kavárna ani CIA:
    To říká mezinárodní právo. *5*
  • Komunisticko - estébacké stáje !
  • Jen nesmí promluvit rusky že? Chápu, je to drobnost... *5*
  • Ten hovnožrout, zaprděnej Simon je tady. *1* *1* *1*
  • Co si lid zvolí to v parlamentu má. Pokud volí dobře má se dobře.
    Pokud zvolí špatně má se špatně. To je parlamentní demokracie.

Ve tvém Rusku je totalita, opozice je ničena, vražděna, rádia zavírána atd.

Takže nediskutuj když se pleteš pojem a průjem ruský blbe
  • Já jsem prozápadní demokratka.
    Komunistické vrahy a zloděje z ruské prdeele Babiše Zemana tu podporuješ jenom ty StBácký zmrdee *5*
  • tvrdíš, že lidé jsou nezodpovědní a nesvéprávní. a za ně musí rozhodovat volení zástupci. Tudíž chytám se tvého vlastního tvrzení a rozhodovat za lidi, co je správné musí Putin.
  • Souhlas, ale tak tu na Tiscali žije, to už je tradice !!! *9*
    Vážený "sajmone", těší mě, já jsem také "sajmon" (tedy alespoň podle zdejších pitomců) ... *1*
  • ale jestli ti to udělá radost tak ti budu říkat Sajmona Koblihářka. Mně to nevadí......
  • A dobře udělali. Pijavice typu Pánka třeba vykopat i z ČR.
  • víme sajmon, eloa
  • Ano vím že podvádíš ruský homosexuále Semjone BTW.
    20 mínus bodů za vteřinu je nenápadných jak howno na lustru
  • Možná by to chtělo zeptat se obyčejných lidí v Rusku, zda dobře Putin udělal. Jenže ti by se asi báli otevřeně o tom mluvit. A tím je řečeno skoro vše ... *3*
  • Sajmon jsái ty sám ruský teplouši. Ty jsi ho tu vtvořil a to tak že jsi zkomolil moje jméno Simona.

Babiš patří do vaší rusácké zkurwené komunistické KSČ stáje plácale.
    Krade a lže. Nic jiného vás ani váš zdechlej terorista Lenin nenaučil
  • víme sajmon, podvodu
  • Nevážená brzy postřílená rusácká redakce Tiscali.-

Buď zamezte zdejšímu nonstop zde chčijícímu ruskému BTW hajzloovi podvádět s bodováním aneb mínus plus 23 bodů v jedné stejné vteřině nebo hlasování zrušte,.

Tímto se totiož dle zákonů ČR dopouštíte krytí trestného činu podvodu.
  • Hloupí neználci, skoro je mi vás líto ... *2*
  • Podle tvých duchaplných příspěvků, drahé my, víš zatím velké howno, ale jsi zatraceně důležité nemehlo ... *2*
  • nákladů a využití darů. Milionové odměny pro pracovníky, předražené dopravní logistické reklamní a jiné náklady, organizované korupční prostředí zneužívající sponzoring státu i soukromých dobrotivých důvěřivců aby s velkou pompou nakonec předali pár lahví vody a balíček konzerv v hodnotě deset tisíc korun. Už dlouho si nedělám iluze o takzvaných neziskovkách jako člověk v plísni a podobné. Většina těchto institucí podporovaných západem jsou jen trojští koně tvářící se jako humanisté ale dělající jen problémy. Putin například všechny západní neziskovky z Ruska vyhnal, a dobře udělal. Kdo by si pustil do domu špiona a provokatéra? Jedině Sajmon Koblihář ovšem ten jen proto, že je jeden z těch nastrčených figurek.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit