Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlastním mnohačetným naklikáváním ale vlastní myšlenku či názor do diskuze nenahradíš ! To ti v pomocné (pardon: inkluzivní) škole ještě neřekli ? *3*
  • Zato když vy pruruští blbové komolíte moje jméno Simona a podvádíte s bodováním je inteigentní že. Jste trapní pokrytci
  • Chudoba v Rusku je fakt příšerná, čtete to všude, oni chudáci musí lítat žebrat do Vesmíru, zatím co amrdólové si klidně žebraj doma na Zemi!!!

YEAH !!!
  • Já jsem prozápadní demokratka Simona.
    Babiš je proruský vlastizrádce z KSČ, komunistický zloděj a lhář.
    Takže zase chčiješ vedle neschpný blbe
  • dědku Simone, co ti vyhovuje víc, vyber si.....ČEKÁM STÁLE NA TVOU DEFINICI DEMOKRACIE
  • Tvoje příspěvky do diskuze, Eloo, jsou opravdu výkvět inteligence. Něco opravdu k věci by nebylo? Jinak si budeme myslet, že je píšeš z nějaké vypolštářované cely.
  • Nudíš ruský teplouši kulihrahu zaprděnej ruskej dědku
    zkomolíš moje jméno Simona. Na víc nemáš
  • Některých i MOC líto ... *4*
  • Zaprděnej Simon s nudlí u toho svého prasečího rypáku.
  • Vidím, že zástup ignorantů popírá i elementární (navíc nedávnou) historii. Nelíbí se jim. Proč byl bojkot OH 1980 v Moskvě ? Gůglujte - gůglujte, neználci, máte to dost zapotřebí ! *2*
  • a ty jsi Sajmona Koblihářka prodejná coura stejná jako tví kámoši v CIA. Takovou prodejnou dementkratku nechci. JÁ CHCI OPRAVDOVOU MORÁLNÍ DEMOKRACII ale to váš prodejný prostituční paskvil nenabízí. Takže o vás nemám zájem
  • žijeme v době post factum, kde zjevená pravda nic neznamená, je to pouze o emocích a sympatiích k dané skupině... je to jako těsně před válkou. A to si možná právě neuvědomujme.. takoví lidé, kteří to dělají , by potřebovali vypráskat kožichy...
  • Logicky i prakticky vzato, mluvím jazykem země, kde žiju, to je naprosto obvyklé. I v ČR cikáni mluví česky a nijak se tomu nediví ...
  • zvolili Putina tak ho mají. Nebreč Sajmone. U nás je opozice potlačována informačně blokována a jinak perzekuována
  • potrefená huse se vždy ozve, Havel nebo Lenin, oba naštěstí už tlejí ! *8* *1*
  • V Rusku jsou lidé v opozici proti Kremlu zavíráni, mučeni a vražděni.
    Nežádejte demokracii a práva když máte ve své vlastní zemi komunistickou totalitu ruské bestie
    V Rusku zavírají i lidi kteří chtějí větší autonomii pro Sibiř.
    Takže vy rusáci Ukrajině nic nekažte o právech
  • co to slovo znamená. To by mne zajímalo Sajmono, definuj pojem Demokracie. ALE POZOR nemá to nic společného s roztaženýma nohama a že jdeš s každým i křivákem za prachy. Opravdová demokracie není prodejná prostitutka.....
  • Není volba jako volba - ale to neřeš ... *4*
  • Když tu ruský Blb od rána do noci teploušuje tak se mu logicky říká teplouš.
    To že komolíš moje jméno Simona jen proto že s tebou nesouhlasím jen dokazje že jsi grázl, nic jiného.
  • Jsi tu pořád nonstop jenom ty ruský teplouši BTW zlej trolle hrdino Putine my atd.
    Podvádíš s bodováním a komolíš moje jméno Simona.
    Na víc nemáš duševní trpaslíku *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit