-
přéééésně
-
*3*
-
těm HavloKimům zrušili lavičky, nebot normální člověk si v parku nemá kde sednout ! *8* *1*
-
dearputin.com
-
kde by jinde ten prašivec byl
-
myslím že je na Tiscali *15*
-
Nikoli, oni chtějí dokázat, že zvolena byla Hillary Clinton a nikoli Trump.
-
Co myslíte vážení, ví pan primář, že teplouš Semjon Gayínek není na lůžku???
CHI !!! -
Tapetáři KulihrachuBTW, Zemana zvolilo pouze asi 54 % zblblých kecy StBáka Zavadila.
-
Čemu se divíme, ta zvěrstva mají ti ruští primáti v krvi a dělají to nejméně stol let. I Hitlerovci se od nich učili. Rozdíl je ovšem v tom, že Gestapo mučilo lidi, aby se dovědělo pravdu. Naproti tomu KGB mučilo lidi, aby se PŘIZNALI.
-
si lidé demokraticky zvolili Trumpa a demokraticky nadávají a teď jsou demokraticky činěny pokusy ať soudně nebo pomocí vyjímečného stavu přes vyvolání násilností výsledky voleb negovat a násilím tam vnutit Clintonovou. som z toho voľaký zmetený......tak co je demokratické? Že si zvolili Trumpa nebo že jim ho chtějí upřít a vnutit nezvolenou Clintonovou?
-
takže Demokracie je Sajmone když si můžeš zanadávat. Zatracení komunisti...kdyby nechali lidi nadávat, mohli tu být dodnes. I když znal jsem jednoho, ten před mýma očima nadával svému šéfovi komunistovi a považ NIC SE MU NESTALO já si vždycky myslel že demokracie je od démos kratos tedy lido vláda. a ona je to možnost nadávat....netušil jsem.....opět jsem o něco chytřejší.....
-
pan prezident ing. Miloš Zeman byl zvolen drtivou většinou občanů ČR tak mlč ty revanšistická nulo
PCHE !!! -
Slušným lidem pěkný večer. Rusofilním blbům rozum.
Až si zase po večeru ve kterém si dle libosti zanadáváte na USA a EU lehnete do postele tak si vzpomeňte na lidi na Kubě, v KLDR, v Číně ... ti v režimech které vy podporujete nemají ani přístup na internet ani nemohou nadávat na vládu jako vy. Za to je tam totiž vězení.
Vy v naší podlé vás strašné a zlé EU máte zajištěna všechna základní liská práva o kterých si lidé v komunistických diktaturách mohou nechat jenom zdát.
Odchod 18: 26 -
víme Pamelo *15* *15* *15* *15*
-
přééééésně
vivat Stalin
YEAH !!! -
je to dokázáno, na kontě separatistů jsou vraždy, znásilnění loupeže, únosy a mlčení. K tomu je nutné ještě připočíst hanobení a okradení mrtvol separatisty z jimi sestřeleného malajsijského letadla. Ono hyenismus v okrádání obětí leteckého neštěstí je takovou tradiční ruskou specialitou, známe to už z havárie polského prezidentského speciálu u Smolenska.
Nicméně dotyčná zpráva zahrnuje fakta, že lidé zajatí separatisty byli týrání elektrickými šoky, řezání noži a pálení cigaretami. Těch zajatých jsou stovky a k tomuto údělu stačí jenom nesouhlasit s odtržením východu od Ukrajiny.
Například Serhij Zakharov byl mučen kvůli tomu, že kreslil karikatury představitelů tzv. Doněcké lidové republiky. Bez soudního příkazu vtrhlo do jeho domu ozbrojené komando, odvleklo ho k výslechu, po kterém měl zlomená žebra, a také mu tito teroristé ukradli část majetku. -
Zase je to naopak ruský zloději jmen a nicků BTW.
Piš si co chceš ale nech psát také nás kteří nefandíme tvému rusku.
To je demokracie a debata.
pokud jiné názory nesneseš tak vypadni z debaty.
S tím hlasováním podvádíš moc okatě -
Nebrečím. Z proruských ubožáků jako jsi ty mám pouze legraci.
Komolíš moje jméno Simona.
Už to svědčí jen o tvé hlouposti. -
Možná tihle klikánci (nebo jeden klikánek ?) "nesouhlasí" tady v ČR hovoří jazykem zulu ... Pozoruhodné ! Anebo "jenom" nesouhlasí ... *1*