Přejít na výpis diskuzí
Charlie Hebdo zemřel. Pomalu ho zabíjeli i sami Francouzi
9.1.2015 | Martin Bach
75 příspěvků
-
Zastávám názor, že většina společnosti tvoří hlavní pravidla, hodnoty, obživu i peníze a většinou tedy živí a pomáhají i těm menšinám co se z toho mají lépe.. Být Evropanem není žádné podřadně, laciné právo, ale našimi předky často draze i krví zaplacená výsada, kterou si často ani mnozí z nich nechtějí uvědomit a být vděčni, že tu jsou buď trpěni či smějí tu dokonce celoživotně být, spát a často se jen množit, jak myši co se náhodou mazaně dostali do plné spíše někoho jiného.. v naprosté většině právě na úkor té většiny co je živí, podporuje i trpí a dává jim často nejen stejná, ale až nepřirozeně rozmazlující i větší práva, než pro vlastní lidí, jak v různé podpoře, tak v penězích od svých vlastních lidí co tyto hodnoty celoživotně vytvořili, jako své zásoby i zdroje a mají tím pádem o to méně, včetně i té svobody slova, které u těch menšin původem "doma" nemají ani omylem. Kdo se neumí podřídit většině, musí počítat s pragmatickým systémem obrany, že.. účel světí prostředky !.. od většinové společnosti, pokud tato většinová společnost chce v základním pudu sebepřežití a sebeurčení vůbec ještě pokračovat dál ..Tohle je výsledek nezdravého až sebelikvidačního ustupování v neskutečné uprděnosti a pokrytectví politiků i většinové společnosti v toleranci vůči menšinám, které musí vést k systémovému restartu a opravám hodnot, zákonů, pravidel a hlavně podpory i peněz z prostředků občanů tak, aby vše sloužilo prioritně a nejdříve té tvořící a prospěšné většině a třeba i na úkor i tvrdý postih té menšiny co to nebude chtít pochopit a bude chtít "dělat problémy", bez zapojení se k té většině, podle jejich pravidel, řádu a pořádku. Pokud Evropané nebudou znovu nepokrytecky hájit svá práva i pravidla absolutní většiny a pořád jen ustupovat salámovou metodou menšinám.., tak o ně přijdou až k nedůstojně poníženému vazalství, pod těmito "menšinami" co je postupně i systematicky zlikvidují a doslova jim parazitně vyžerou "spíž" do chaosu a neřádu k dokonalé likvidaci Evropy a jejího zatím ještě pořád dost slušného, životního stylu i relativního bezpečí..
-
-
K našimi předky, ale to bys napřed musel přeonačit novináře, pražskou kavárnu a rádoby inteligenty... a literáty. Hledají v naší minulosti jen to nejhorší a všechno to dobré pomíjejí. Ne nadarmo už v starých - Řecku a Římě a i později byla tahleta sebranka až na chvostu společnosti. kdo ví - oni ti naši pradávní předkové - kteréhokoliv národa byli chytřejší a všímavější než my. Komunisti je donutili vystudovat vysoké školy a oni se nám za to mstí...a snaží se ze všech sil o rozklad společnosti .. bohužel
-
-
To jsem netušila, že se budeš za vzdělanost druhých stydět. Používáš výroky Zemana, které jsou zjednodušující, vzbuzující nenávist k druhé skupině lidí. Ale co se divím... Kdo byl bolševikama označen jako inteligence, ten byl pro ně často třídní nepřítel...Napiš mi něco o Římě a Řecku , rozvíjíš zajímavé historickíé studije. Z čeho čerpáš... Informace z prezidentské kanceláře?Tak nás, prosím, pouč, kdo byl na chvostu....Je to tady... strach z vlatní hlouposti či nevědomosti... Pokud s i vzpomínám na pohádky tak bajaja celou dobu až po boj s drakem na všechno říkal bajaja.. takže dokud neskolíš draka.. tak víš co máš dělat? KOntrolní otázka...jaký je Tvůj scénář? *3*
-
-
naopak, bolševická revioluce umožnila dosáhnout vzdělání i těm, kteří by jej za cara nikdyx dosáhnout nemohli.
-
-
Zapmněla jsi na předradličku, ta byla použita v každém dobríém stalinistickém proslovu té doby.... *3*Navíc o carovi jsem vůbec nepsala... to jsou tedy myšlenkové vývrtky ... pusinko *3*
-
-
-
-
-
Clanek se mi libi. Nic se nema prehanet a nikoho urazet.Lze to resit diskuzi, ale rozumnou. Nenavist nic nevyresi. Ted se vrhnou u nas na krestany, tak jako drive na zidy. Nepritel se musi najit. I kdyz hlavni sef muslimu v CR to s nami moc dobre nemysli. Sledoval jsem CT 24. Proc se ho nekdo nezepta, proc k nam prisel ? Z nabozenskych duvodu, nebo ekonomickych? Kde pracuje ? Kde bere penize na obzivu.
-
-
jj,přesně tak.
co tady dělá?a hlavně proč sem přišel?jen tady perou špinavé prachy.
no a ve francii?se to dalo čekat.ted je na řadě německo.
to oni oba jsou unie,oni to tady vedou.a nám diktují co máme a nemáme.
jsem zvědav jak se s tím popere england.tam jich je taky mrtě,a už jich angláni mají taky dost.
*1* -
-
Dost jich už mají prakticky všude - v zemích Beneluxu, Skandinávii. A to byly pro přistěhovalce vždy "přátelské státy".
Italové, ti dělají, co umí a Španělé se s nimi nepářou, protože musulmany dobře znají, už v minulosti s nimi válčili cca 700 let na svém území.
Ať to byli velcí gauneři, tak A.H. i J.V.S. by s takovými zmetky zatočili tvrdě a velmi rychle, tzv. totálně ...
-
-
-
Ne že bych z toho měla radost nebo jim to přála, ale dávné přísloví praví že KDO SEJE VÍTR SKLÍZÍ BOUŘI. No ale těší mne že i volnomyšlenkářští frantíci vědí že je svoboda slova a pak bezcharakterní a neetické špinění lidí a manipulování s lidmi. Bohužel... tohleto prodejní novináři nechápou a platí pro ně jen many many a nabubřelé sebevědomí ... Špína.. .... Že určitá slušnost je vyžadována i mezi lidmi dokazuje úbytek těch co jejich noviny kupují... Kdysi kdosi dávno řekl. NENÍ-LI ŘÁDU - JE JEN NEŘÁD .. Bohužel psavci se tak rozjeli, a počítají s tím, že lidi se s nimi nebudou soudit. Je to jako u pomluv. Ukazují jak neschopní logického myšlení a nevzdělaní jsou.... a taky postrádají mizivý zbyteček slušnosti a úcty k okolí...Jsou jen ONI a všicni ostatní jsou .... mnó--
-
-
Souhlas i já si říkám co je moc ,to je moc.Vážím si dobrých novinářů,ale na druhou stranu,zavraždit někoho jenom pro to,že napsal něco a ještě v zemi,kde má domov a já jsem tady host jak jsem to viděl na ČT 24.Měl jsem z toho pána zvláštní pocit.Myslím,že bych si na něj dal pozor.Dříve v domech žili celé generce a každý znal každého a dnes mám dojem,že bydlím ve veřejném domě.Přihlašovací povinnost nebo domovník.Je to nutnost.Lidská práva jsou jen cár papíru a pak se každý diví.
-
-
malér je v tom, že těch dobrých nocvinářů je velice málo a jsou už .. no postarší. Proto se dávají všude mladí,nezkušení, nevzdělaní, ovlivnitelní - bez skurpulí a svědomí...
-
Problém je v tom že v naší ČT tak propagovaná katolická církev, co má na svědomí mraky životů po celé zeměkouli jim ukázala jak na to... bohužel opět - příklady táhnou.. a když to mohli křesťané a jsou dovčil "svatí" - proč by to nemohli oni??? nemyslíte...
-
zavraždit někoho za nějaký vtip by snad bylo špatně, i kdyby měl ve Francii stzaleté kořeny a naopak ti redaktoři byli přistěhovalci nebo ne?
-
-
hmm poturčenec horší turka - kdo ví ... podle jmen..??? a ještě je vtip a VTIP.. i když to co vidno na obálkách moc vtipné není... spíš neúnosné rejpání... byl by zajímavý - ten seznam lidí co se s nimi soudí, také je zajímavé - spíšpodivné - ač nejvyšší náklad 60tis. včil ohlášený milion výtisků... podivné ... tak kdo ví...pro many many se udělalo už ledacos...
-
-
-