Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No kdo měl "špatný třídní původ", otec měl šefcovskou dílnu a byl tedy vykořisťovatel, nebo kravičku a kousek políčka a byl tedy kulak, nebo nedej Lenine byl učitel, úředník nebo jinej prašivej enteligent anebo si myslel, že může svobodně říkat co si myslí, tak to měli jeho potomci spočítané.
  • Netvrdím, že "solder" nepíše pravdu, možné to je. Také jsem nebyl v KSČ a vystudoval VŠ a získal zajímavou odbornou práci s možností cestovat do zahraničí. Ve srovnání se spoluobčany jsem na tom nebyl zle, mám po rodičích rodinný domek. Ale po Listopadu jsem získal to nejcennější: SVOBODU. *2*

"Solder" se ale přítom v náboženství asi málo učil slušnému chování ("Polib mi pr*el, hňupe!!!", jak uvedl výše). *12*
  • Zapmněla jsi na předradličku, ta byla použita v každém dobríém stalinistickém proslovu té doby.... *3*Navíc o carovi jsem vůbec nepsala... to jsou tedy myšlenkové vývrtky ... pusinko *3*
  • naopak, bolševická revioluce umožnila dosáhnout vzdělání i těm, kteří by jej za cara nikdyx dosáhnout nemohli.
  • To snad ani není možné. Ty musíš být stále placený agent USA. Ti si vždy vybírali mentálně opožděná a za peníze všehoschopná individua.
  • mělůa jsem slušnou romskou rodinu léta za sousedy v paneláku a nemlžu na ně říci jediné zlé slovo, takže ano, mám osobní zkušenost.
  • a můžete sem dát odkaz na ty vaše propočty? jsou to tiötiž jen smyšlenky. a navíc - copak vám brání v tom, pořídit di osm dětí a žít stejně?
  • onY platí pro všechny stejně a proto není možné tvrdit, že jeden Cikán mlže za všechny Cikány a že jeden žije jako někteří. Takže se probuďte,. a podávejte se koklem sebe, i mezi Cikány je spousta slušnýc a i vzdělaných lidí a mezi Čechy? spusta hlouoých nemakačenků.
  • To jsem netušila, že se budeš za vzdělanost druhých stydět. Používáš výroky Zemana, které jsou zjednodušující, vzbuzující nenávist k druhé skupině lidí. Ale co se divím... Kdo byl bolševikama označen jako inteligence, ten byl pro ně často třídní nepřítel...Napiš mi něco o Římě a Řecku , rozvíjíš zajímavé historickíé studije. Z čeho čerpáš... Informace z prezidentské kanceláře?Tak nás, prosím, pouč, kdo byl na chvostu....Je to tady... strach z vlatní hlouposti či nevědomosti... Pokud s i vzpomínám na pohádky tak bajaja celou dobu až po boj s drakem na všechno říkal bajaja.. takže dokud neskolíš draka.. tak víš co máš dělat? KOntrolní otázka...jaký je Tvůj scénář? *3*
  • tedy číst byste si měl vy, Izrael jako každý kolonizátor vzyl za soihlasu zejména Evropy, která neměla čistíé světomí, cizí území, že tam dnes bydlí i původní palestinští Židé je sice pravda, ale nikoliv podstatná
  • to ale jsou jen propagační žvásty, u nás do kostela chodila celá ves veřejně a vystudovali snad všiczhni... čím to? a těch "nevinných" jsou plné kriminály a byly vždy.
  • je opravdu obndivuhodné, jak vy vždy trefítekozla, vždy napíšete nějakou blbost zcela mimio . to jste na to školen,
  • Ještě je třeba si vzpomenout kdo ty primitivy vyzbrojoval (vyzbrojuje) v rámci "národně osvobozeneckého boje". Mají kalašnikovy... *2*

A také kdo strká rudý pařát na střední východ - Rusko má v Syrii vojenskou základnu... *2*

Doma mají "stěp da stěp krugom, puť daljok lježit, v toj stěpi gluchoj zaměrzal jamščik. Ty tovařišč moj, něpomni zla, v toj stěpi gluchoj scharani meňa."
    Místo toho, aby tu svou step vzdělávali, tak neustále dělají loupežné nájezdy do okolí, jak jsou po staletí zvyklí. *16*
  • Když se tak zastáváte Zemana, tak si říkám:"Kam kráčíš?" Nenávist.... Je to logické. Když se někoho bojíte, tak to lehce přeroste do nenávisti. Když se člověk cítí být někým ohrožen, tak nejjednodušší je zaútočit , třeba i jen verbálně a nedat mu možnost Vás napadnout. Přitom Vaše jednání-chování může být úplně mimo mísu. Strach....Pokud se nechcete o druhém člověku nic dozvědět, nerozumíte proč tak třeba jedná,. potom se dá jednoduše říci o druhém člověku, či skupině cokoli. Pak se tomu snadno uvěří i když to není pravdivé... Mohu o druhém říci cokoli, proože ho neznám. Jako dítě jsme znala starého dědu, všichni se ho báli, byl to na první pohled podivín. Nikdo se s ním nebavil, dospěláci se o něm vyjadřoval i s úsměškem a pokrčením ramen, Ti horší si ťukali na čelo. Rádi jsme lezli na jeho zahradu, protože to mělo punc ohromného dobrodružství, lákalo nás to a báli jsme se zároveň. A Když nás potom jednou nachytal, tak jsme jako děti zjistili, že je to hodný člověk... takže to byl strach z nevědomosti.... no a to poslední.... když se nechci o druhém člověku nic dovědět a vyhovuje mi ten stav napětí až nenávisti, tak často jediným důvodem bývá naše lenost změnit situaci , třeba jen svůj přístup k druhému. . A s tím Zemanem....jako muž číslo jedna v našem státě, by měl nastavovat určitou kvalitui ve vyjadřování a jednání. Jenže musím konstatovat, že jeho jednání patří do 4-5 cenové skupiny, kam se, doufám, vrátí. Jenže škody na normě vzájemné komunikace , jsou tak vyšinuty z normálu, že je nám jedno, že prezident při prez. volbách lhal, že proběhl soud, že byl uznán ze lži, že používá vulgarismy, dopouštíc se zjednodušování problémů svojí agresivitou a arogancí. Je to na dlouho a nemá to cenu... Zeman je pro mne prezidentem, než někoho urazí... už se stalo....
  • Take souhlasim se solderem
  • Naprosty souhlas, mam podobne zkusenosti
  • Bajaja je dobrá! Se mi to líbí, se politici slezou ve Franci, budou brečet, nadávat, odsuzovat- zavinili si to sami- napadané Libye, Mali a spolupráce s USA v NATO a jejich útočných válkách (pardon- obranných misích), Irák, Afghanistán, Ukrajina, napadání Sýrie- kde zabíjejí bezmezně oni ve svůj politicko-ekonomický prospěch, Egypt atd. a nechají po sobě spoušť a tisíce mrtvých, tak to je v pořádku a jsou na koni a hrdinové, když jim někdo šlápne na kuří oko, je zle !!!! Riskují za nás naše životy, hajzlové, kdo z nás má na ochranku na dovolenou!!!!. Mají všichni ale žaludky a slušnost- za podivnou "svobodu slova" a urážení kohokoliv, i když to vědí, že na Mohameda jsou Islamisté citliví, tak riskují životy jiných. A pořád v tom jak naschvál pokračují. Dítě sáhne na rozpálená kamna jen jednou, oni ne, ať to stojí co to stojí. BLÁZNI !!!!! Mít na svědomí jako vydavatel takovéhoto časopisu smrt tolika lidí a tolik pozůstalých, okamžitě se jdu zastřelit !!! ČT taky lže v souvislosti s Ukrajinou a Ruskem- prostě hnus!!!!! Měli by stáhnout všichni v NATO, USA a EU ocasy a vojáky z útočných válek (pardon- obranných misí v zájmu USA), a nechat hranice a kultury takové tam kde jsou a přátelsky jednat. Vše je výsledek chování USA, NATO a EU!!!!! A to si přečtěte vy pokrytci až v Bruselu!!!!
  • Ještě jsem neslyšel jednoho jediného umírněného muslima ,že by řekl ten či onen nám kazí dobrou reputaci a proto chceme po úřadech této země aby ho zatkla,vyhostila atd. Myslím že pokud to muslimové myslí opravdu dobře tak by mělo být hlavně v jejich zájmu vyloučit z zdravé solečnosti tyto nepřízpůsobivé a problémvé jedince.tím by koránu a svému náboženství udělali velice dobrou reklamu.Oni ale jsou jako naši kočovní bratři.Samé ústupky ze strany společnosti a státu ale odpovědnosat žádná.Platím daně aby mne stát ochraňoval a pokud se tu někomu nelíbí tak se může svobodně rozhodnout zvolit si vhodnější místo jinak je to z mého pohledu emigrační okupace. *13*
  • Z mé rodiny nikdo nikoho nezavíral. Asi proto, že jsme byli normální slušná rodina. Otec ve 48 roce vystoupil z KSČ na protest proti znárodňování. V budoucnu pak nemohl vykonávat práci v elektrárně, proto si našel práci jako betonář. Matka byla obyčejná uklízečka. Já chodil v 60. letech do nepovinného náboženství a pak jsem ministroval v kostele. Nikdo mně, ani mou rodinu neudával a nešikanoval. Mí rodiče mne vychovali skromně a slušně. Za komunistů jsem se dostal na střední školu a následně pak na vysokou strojní. Opět mne nikdo nešikanoval a neomezoval. A to jsem nebyl já ani nikdo z mé rodiny v KSČ. Z těchto životních zkušeností mám svůj rozum, ani nevidím vše černobíle jako ostatní štváči proti minulému režimu.
  • Ano, přesně taková je moje zkušenost s nimi... dokonce by se dalo napsat, že Ti z nich, kteří jsou si vědomi toho, že se nejedná jen o náboženství, ale o dobyvačnou ideologii (která měla být dávno postavena mimo zákon) jsou označování za radikální, protože jsou vidět, jsou aktivní. Ostatní z nich si myslí, že se jedná o náboženství, jsou označovaní jako umírnění, nicméně jejich smýšlení je úplně stejné, vůbec si nepřipouštějí, že něco dělají špatně, vůbec o svém chování nepochybují (tak to říká jejich víra) stávají se tak nevědomým manipulovatelným davem, což je ještě horší !!!
    - příspěvek patřil jako odpověď pro "Lephnet Manös Ofuk"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit