Přejít na výpis diskuzí
Charlie Hebdo zemřel. Pomalu ho zabíjeli i sami Francouzi
9.1.2015 | Martin Bach
75 příspěvků
-
Téměř nikdo se nezmínil příčinu Islámského terorismu. Jsou to nezměrné ožebračování většiny tamnějších obyvatel, neurvvalá válečnická politika USA a EU. Počáteční vyzbrojování a školení teroristických jednotek - za příslibu, že budou bojovat proti taxativně vybraným nepřátelům USA.
Nevím jaký je rozdíl mezi Islámským terorismem a státním terorismem EUUSA a Izraele. Za obojím stojí petrodolary. Funguje to podle zásady peníze za zbraně se musí téci do bank.. -
malér je v tom, že těch dobrých nocvinářů je velice málo a jsou už .. no postarší. Proto se dávají všude mladí,nezkušení, nevzdělaní, ovlivnitelní - bez skurpulí a svědomí...
-
Problém je v tom že v naší ČT tak propagovaná katolická církev, co má na svědomí mraky životů po celé zeměkouli jim ukázala jak na to... bohužel opět - příklady táhnou.. a když to mohli křesťané a jsou dovčil "svatí" - proč by to nemohli oni??? nemyslíte...
-
K našimi předky, ale to bys napřed musel přeonačit novináře, pražskou kavárnu a rádoby inteligenty... a literáty. Hledají v naší minulosti jen to nejhorší a všechno to dobré pomíjejí. Ne nadarmo už v starých - Řecku a Římě a i později byla tahleta sebranka až na chvostu společnosti. kdo ví - oni ti naši pradávní předkové - kteréhokoliv národa byli chytřejší a všímavější než my. Komunisti je donutili vystudovat vysoké školy a oni se nám za to mstí...a snaží se ze všech sil o rozklad společnosti .. bohužel
-
děvenko, jeď se kouknout do Chánova nebo do bronxu.. a pak piš. POkud nebudou platit zákony pro všechny stejně .. nebude líp.. sorry...
-
zavraždit někoho za nějaký vtip by snad bylo špatně, i kdyby měl ve Francii stzaleté kořeny a naopak ti redaktoři byli přistěhovalci nebo ne?
-
to, co jste napsal je lež, byty neničí jen Romové, a každý Rom byty neničí ... takže je to napadání entika, až napíšete mlůj soused pepa Novák je Rom, a on a celá jeho familie nehnou ploutví a ničí byty a neposílají děti do školy, pak je to v pořádku.
-
No vidíte, to u nás svobodu slova zabili samotní novináři. *7*
-
Jenže za to může i tzv. politická korektnost která zakazuje lidem pojmenovat nešváry
našich menšin - to je hned označeno za nepřijatelný rasismus.
Proto si tzv. Romové dělají co chtějí. Zničí si byt a dostanou další.
Pošlou děti do škol ( zákonná povinnost) a za odměnu dostanou levnější nájem.
Kyž jim úřady nechtějí dát peníze začnou křičet rasismus a hned se každý zalekne. -
Ke korektnosti a diskuzi... Je ovšem otázka,zda se diskuze vůbec připouští. Protože to vidím na naší politické scéně... Politik má problém, který se pojmenuje a on se hájí tím způsobem, že říká donekonečna větu, se kterou se dá souhlasit ale k jeho problému nemluví. Používá tuto větu tak dlouho, až vás to omrzí, protože klást otázky na tělo donekonečna nejde, kdežto opakovat zmiňovanou větu donekonečna jde. Sami jste pak hlupáky, protože on vám již přece odpověděl....Je velmi legrační, když se zmiňujete o politické korektnosti... vzpomeňte si jak u nás probíhali prezidentské volby... Kde Zeman lhal a následně byl uznán soudem jako lhář.... tak o čem je korektnost? A tady se dostávám do střetu s řadou diskutujících... Budou argumentouvat kvalitou protikandidáta. Ale v tomto nejde vůbec o to, kdo byl nebo je lepší. Korektnost je o pravdomluvnosti a toho se od politiků asi nikdo nenadějem. Máme dva často metry....Mají svoje zájmy, svoje koaliční partnery. Z pravdy řeknou jen polovinu a zbytek je lež nebo manipulace a ono se to zamotává. Následně jste ztoho unavení a otráveni a politik dosáhl svého. Má klid pro svoje... nevím jak bych to nazvala. Huml chtěl, aby hanlivé výroky na netu v těchto diskuzích byly trestné.. Pokud si toto spojíte s tímto článkem, tak já mám ve výsledku to, že se každý takovýto problém může obrátit i proti osobní svobodě každého z nás. Protože je to v zájmu klidu celé společnosti....aby byl klid... tak na to také pozor, aby se na této vlně nesvezli i politici toužící zatnout své kritiky. Nekorektnost tady popisovanou vnímám jako krajní prostředek upozornění na problém, který tady je, protože z korektností si určitá skupina nic nedělá. Opakuje neustále tu svoji nic neodpovídající větu. Na závěr chci napsat, že je velmi tenká hranice mezi nekorektností polickou a sprosťáctvím nebo manipulací, ale jsme holt jací jsme... Protože nenávist se rodí ze strachu, strach z nevědomosti a nevědomost z lenosti. Pokud budu vyslovovat otazníky nad jednáním a chováním jednotlivých skupin tak se to nedá asi nazvat nekorektností. Nekorektnost je lhaní a osobní hrubé napadání svých názorových protivmníků... a zase jsem u Zemana.... Prmiňte mit, ale on je opravdu zářným příkladem nekorktnosti... navrhuji jednotku nekorektnosti jako fyzikální veličinu a tou je 1 Zeman *3*
-
Zastávám názor, že většina společnosti tvoří hlavní pravidla, hodnoty, obživu i peníze a většinou tedy živí a pomáhají i těm menšinám co se z toho mají lépe.. Být Evropanem není žádné podřadně, laciné právo, ale našimi předky často draze i krví zaplacená výsada, kterou si často ani mnozí z nich nechtějí uvědomit a být vděčni, že tu jsou buď trpěni či smějí tu dokonce celoživotně být, spát a často se jen množit, jak myši co se náhodou mazaně dostali do plné spíše někoho jiného.. v naprosté většině právě na úkor té většiny co je živí, podporuje i trpí a dává jim často nejen stejná, ale až nepřirozeně rozmazlující i větší práva, než pro vlastní lidí, jak v různé podpoře, tak v penězích od svých vlastních lidí co tyto hodnoty celoživotně vytvořili, jako své zásoby i zdroje a mají tím pádem o to méně, včetně i té svobody slova, které u těch menšin původem "doma" nemají ani omylem. Kdo se neumí podřídit většině, musí počítat s pragmatickým systémem obrany, že.. účel světí prostředky !.. od většinové společnosti, pokud tato většinová společnost chce v základním pudu sebepřežití a sebeurčení vůbec ještě pokračovat dál ..Tohle je výsledek nezdravého až sebelikvidačního ustupování v neskutečné uprděnosti a pokrytectví politiků i většinové společnosti v toleranci vůči menšinám, které musí vést k systémovému restartu a opravám hodnot, zákonů, pravidel a hlavně podpory i peněz z prostředků občanů tak, aby vše sloužilo prioritně a nejdříve té tvořící a prospěšné většině a třeba i na úkor i tvrdý postih té menšiny co to nebude chtít pochopit a bude chtít "dělat problémy", bez zapojení se k té většině, podle jejich pravidel, řádu a pořádku. Pokud Evropané nebudou znovu nepokrytecky hájit svá práva i pravidla absolutní většiny a pořád jen ustupovat salámovou metodou menšinám.., tak o ně přijdou až k nedůstojně poníženému vazalství, pod těmito "menšinami" co je postupně i systematicky zlikvidují a doslova jim parazitně vyžerou "spíž" do chaosu a neřádu k dokonalé likvidaci Evropy a jejího zatím ještě pořád dost slušného, životního stylu i relativního bezpečí..
-
jj,přesně tak.
co tady dělá?a hlavně proč sem přišel?jen tady perou špinavé prachy.
no a ve francii?se to dalo čekat.ted je na řadě německo.
to oni oba jsou unie,oni to tady vedou.a nám diktují co máme a nemáme.
jsem zvědav jak se s tím popere england.tam jich je taky mrtě,a už jich angláni mají taky dost.
*1* -
Souhlas i já si říkám co je moc ,to je moc.Vážím si dobrých novinářů,ale na druhou stranu,zavraždit někoho jenom pro to,že napsal něco a ještě v zemi,kde má domov a já jsem tady host jak jsem to viděl na ČT 24.Měl jsem z toho pána zvláštní pocit.Myslím,že bych si na něj dal pozor.Dříve v domech žili celé generce a každý znal každého a dnes mám dojem,že bydlím ve veřejném domě.Přihlašovací povinnost nebo domovník.Je to nutnost.Lidská práva jsou jen cár papíru a pak se každý diví.
-
Clanek se mi libi. Nic se nema prehanet a nikoho urazet.Lze to resit diskuzi, ale rozumnou. Nenavist nic nevyresi. Ted se vrhnou u nas na krestany, tak jako drive na zidy. Nepritel se musi najit. I kdyz hlavni sef muslimu v CR to s nami moc dobre nemysli. Sledoval jsem CT 24. Proc se ho nekdo nezepta, proc k nam prisel ? Z nabozenskych duvodu, nebo ekonomickych? Kde pracuje ? Kde bere penize na obzivu.
-
Ne že bych z toho měla radost nebo jim to přála, ale dávné přísloví praví že KDO SEJE VÍTR SKLÍZÍ BOUŘI. No ale těší mne že i volnomyšlenkářští frantíci vědí že je svoboda slova a pak bezcharakterní a neetické špinění lidí a manipulování s lidmi. Bohužel... tohleto prodejní novináři nechápou a platí pro ně jen many many a nabubřelé sebevědomí ... Špína.. .... Že určitá slušnost je vyžadována i mezi lidmi dokazuje úbytek těch co jejich noviny kupují... Kdysi kdosi dávno řekl. NENÍ-LI ŘÁDU - JE JEN NEŘÁD .. Bohužel psavci se tak rozjeli, a počítají s tím, že lidi se s nimi nebudou soudit. Je to jako u pomluv. Ukazují jak neschopní logického myšlení a nevzdělaní jsou.... a taky postrádají mizivý zbyteček slušnosti a úcty k okolí...Jsou jen ONI a všicni ostatní jsou .... mnó--