Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nutne volit KSCM,jediny mysli na lid,aby tu bylo lepe,jedina slusna strana.Udelali by tu poradek a potrestali zlodeje,paraziti,co tu vse nici likliduji...CSSD je vic pravicova,byla v koalici s ODS,i u zrodu,kdy byl plan,zde vse znicit,rozkrast prebytky penez,deviz po komousich...Snad lide pochopi,ze porad dokola voli ODS,nyni zas CSSD a nic k lepsimu se nedelo,jen dal zdrazovani a rozkradani tu vseho,dalsi zadluzovani.Lid v klamech nadale a v bide..,v izolaci,venku se zije jinak,je vyssi uroven levneji,co zde a to maji vyssi o moc platy,vic si koupi,nez mi tu,ke vsemu sizeniny...Bude tu jen vic hur,ruseni podniku apod.,lide v nouzi,rodiny napospas..,chce to vse zastavit,volit KSCM...
  • Tak se Ja-inkognito odstěhuj do Bangladéše nebo do Konga, tam je tržní ekonomika bez přívlastků , splněný a realizovaný sen našehu ekonomického guru z Jakešovy věštírny Krále zlodějů Klause . Budou tě tam čekat napínavé zážitky. Tady zkrátka lidé ve většině dávají přednost modelu Švédska nebo Švýcarska.
  • Dnes se stojí fronta úplně někde jinde a to na pracáku na ragistraci aut atd. Téměř celý svět stojí před bankrotem, nejzadluženějším státem je Japonsko a na druhém místě USA, které dluží komunitické Číně a to ve velkém, my jsme se protransformovali a proreformovali do banánové republiky bez banánů, i ty si musíme dovézt, zčásti je ČR kolonie a zčásti gubernie, dluhy atronomické, rostou i přes Kalouskovo škrtání a ja-inkognito tu bez zrnka ekonomického vzdělání a myšlení tu šermuje s banány a kdo ví, zda jsou správně zahnuté dle norem EU.
  • Predevsim stat by se mel starat,aby lide meli podminky v zemi,k slusnemu ziti a ne tu vse zliklidovat,Znemoznit lidem,aby tu byl nedostatek prace,jedovate jidlo sizeniny,E,braky,nedovolani se zpravedlnosti ...Jen pani si tu udelali vyhodne podminky,horentni platy,vyhody,levnou kantynu,co se komousum ani nesnilo,aby se uplaceli prebehlikama,davali si milionove odmeny a pritom si nic nezaslouzi,nebot tu vse znicili,proti lidem,ty plati zlodejny,zdrazovanim a prezivaji,nuzuji..Lidem tu skoro nic nezbylo a ani VS nenajdou praci.Rodiny se rozpadaji,rodice se prestanou starat o plnoleteho potomka,nestaci platit poplatky apod.,je vic sebevrazd,zoufalcu,co nemaji nikde zastani,pomoc,jen se vse draze plati a vydelava se na bezbrannych lidech v nouzi...Pani jsou zodpovedni za chod v zemi,ale nestaraji se,aby lidem se zilo lip,jen o sva koryta...Meli by slouzit lidem,vytvaret tu podminky k lepsimu ziti,ale podvedli lid za jejich zady,bez nich,si odhlasovali rest.cirkvim,i proti vetsine lidu,pak komu tedy slouzi ?,hl.pro sebe...
  • ON NENÍ POMATENÝ, ALE VĚRNÝ URČITÉ MYŠLENCE JEJÍMŽ AUTOREM NENÍ NIKDO JINÝ, NEŽ REGULÉRNĚ CELOSVĚTOVĚ ZVOLENÝ MYSLITEL DEVATENÁCTÉHO STOLETÍ K. MARX.Zatím co Petr, allias Pišta Žiga, alias anonym nám zde servíruje pouze stotisíckrát opakovaná antikomunistická klišé různých Kalousků, Čunků, Havlů , Štětinů a dalších podobných politických zřícenin!Petře zkuste se jednou samostatně zamyslet a vysvětli normálním lidem, proč mnozí rodiče, živící se poctivou prací, nemají v současnosti na školní pomůcky pro svoje děti, na jejich svačiny, obědy, a jak různí Bakalové, Kelnerové, Ritigové , Janouškové a další , ke svým miliardám přišli!Podle vás za to opět mohou komouši. Podle mne také, protože v devětaosmdesátém zbaběle předali moc lhářům a podvodníkům Havlům, Klausům, Tigridům ,Schwarzenberkům a podobným, zrůdám, kteří za pomoci Topolánků, Špidlů, Grossů, Nečasů přeměnili naši kdysi bohatou zem v níž všichni lidé mohli slušně žít v současný superbordel. Proto bude mnoho slušných lidí, kteří dříve komouše nemuseli a patřím k nim i já komunisty volit!!!Až budete zase jednou obviňovat někoho z pomatenosti, pokuste se zamyslet nad tím, proč jste vy zatím nedokázal víc než ubohé nadávky a invektivy prokládané občas citáty z antikomunistických zákonů!!!
  • Nechceme-li občanskou válku v Čechách, musíme po volbách pomaloučku a lehce zavírat zloděje. Vracet majetek státu. A až bude republika bohatá, pak vypráskat zbytek kapitalistických firem z ČR. Uchráníme hranice s Polskem aby nám tu nevozili metyl, drogy a žrádlo co se nedá jíst.
  • Ten Peppone má štěstí, že je pomatený. Jinak by za propagaci komunismu stanul před soudem a podle trestního zákona by mohl dostat ažd deset let !!!
  • kdo nic nema tomu nic nevezmou pravda ....... ale kdyz mate dva baraky a jeden vam jen tak vezmou ....
  • Volte svojí šťastnou budoucnost a prosperitu - volte KSČM !!!!
  • Aty ji mas celou zasranou. blbe. *11*
  • Tříštěním proletariátu do různých nových politických stran pomáhá jen buržoustům. Již dnes se Kalousek na TV Prima vysmál všem občanům, když přiznala a vyzýval, jen ať ho klidně vykroužkují, neboť lze hodit do volební urny jen jeden volební lístek, tak že jeho strana stejně tím způsobem hlas dostane. Takže ví již předem, že stejně se do parlamentu dostane. Stejně jako Němcová, Bendl apod. Je třeba aby se vytvořila jakási "národní fronta" a že občané budou volit jistotu, ale s tím, že budou tyto strany více kontrolovat než bylo. Nejlépe je volit KSČM nebo ČSSD. Jen tak bude jisté, že se pravicový ksindl do sněmovny nedostane. Předávejte to dál. !!!!
  • dokud se nebude kazdej starat o sebe a ne o ostatni tak to bude v prd... a vzpomente jak dlouho by jste stali pred 40 lety frontu na banany ... ?
  • V situaci,kdy jsme na pokraji státního bankrotu,potřebujeme nástup k moci pouze takové strany,která začne svižně splácet starou generací nasekané dluhy i za cenu,že uvedené bude lumpy i hlupáky pořádně bolet.Volba středových stran je pokračování práce zlodějů i cesty ke státnímu bankrotu.Jedině volba tvrdé levice,může tuto zemi zachránit od státního bankrotu.Ale ta bude muset být na lumpy i hlupáky tak tvrdá,že obojí jmenované,dělání pořádku ,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku bude hodně bolet.Je třeba zprovoznit dostatek katovských mučíren a pak razit heslo,že přes kvalitní práci co nejkrutějších katů k lepší budoucnosti mladé a budoucích generací.Zlumpačelé důchodce,kteří svojí troubovitostí pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat je třeba využít jako kádrové rezervy na splácení starou generací nasekaných dluhů.A to tak,že jim bude vyplácen zasloužený a spravedlivý důchod,v pravidelném termínu,ale jedině na holý zadek bejkovcem.Ve zdravotnictví budou mít zlumpačelí důchodci nárok pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.A hned budou stovky miliard na svižné splácení starou generací nasekaných dluhů.
  • Za první republiky té slavné demokracie jedli lidé i šlupky z brambor a voda z buřtů byla polévka dělníků.Lidé umírali na ulici žili ve slamech a ve skalách taková bída nebyla ani za RU a to všechen průmysl tady po RU zůstal a ty kecy co kdo povídal s plnou hubou nikoho neberou.
  • To nejsou bývalí komunisté, to jsou jen ukomunisti,prospěcháři se jim říkalo. Pakáž, která se vždy vetřela, aby parazitovala na ostatních a komunisti byli hloupí,že je včas neodhalili.Komunisti měli cíl zlepšit podmínky lidí a tak činili.Cíl ukomunistů a jejich víra se plně projevila po převratu v 89 je jen krást,ničit a vraždit a po nich zůstává jen zmar, bída, nešťastní lidé a vyrabovaná zničená zadlužená země.
  • Bude to boj na život a na smrt nic jiného nám už nezbývá, musíme se spojit a společně zničit prohnilej kapitalismus,který mele z posledního,ale o to je zákeřnější a zločinější.Zatím nás mají v hrsti, ale všeho dočasu.Musíme bojovat bez ohledu na vítězství nebo porážku.Pak zvítězíme!Smrt válečným štváčům za své zločiny budou pykat!
  • A kulaci ani nemusejí v zaplavovaných oblastech ani bydlet. Hlavně že to je jejich majetek a chalupy využívají jen pro svojí rekreaci. Ale hlavně, že za to dostanou odškodění. Přitom ohrožují svým jednáním škody a životy ostatních.
  • Tu budeš nejspíš krá.a rodu mužského. Vždyť ta pisatelka má pravdu.
  • To Martin
    Neustále tvrzení o zavřených letcích. To jste tak z jančil po sledování "Z divočelé země"? Jistě, a jak jsem již dole uvedl, tak někteří skutečně zavřený byli. Ale to se zavírali i komunisté mezi sebou. Třeba Husák byl také odsouzen k trestu smrti. Ale většin zavřených z té doby byli skuteční zločinci. K těm klidně zařadím kulaky a šmelináře. Podívejte se, jak třeba kulaci škodí v současné době např. při záplavách, když tam na svojích pozemcích nedovolí úpravy říčního koryta a stavbu protipovodňových hrází a díky tomu dochází k milionovým škodám ostatních bydlících u povodí řek. A pak si klidně jdou pro odškodění za zničenou úrodu, která ani nemuseli na zaplaveném vysázet. Nebo jak se chovají kulaci při výstavbě silnic a dálnic. Atd. atd.
  • OBĚTI KOMUNISTICKÉHO HOLOKAUSTU V ČSR:
    * 234 občanů bylo popraveno
    * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
    * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
    * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
    * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
    * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
    * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
    * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit